Родители зад голия директор, готови на протест – свалят дрехи!

Смятат, че фотосите са атака срещу Асен Александров
12 яну 2017 09:20, Александър Попов
153
Родители зад голия директор, готови на протест – свалят дрехи!
Колаж: Dnes.bg

Родители на ученици от столичното 51-во СОУ "Елисавета Багряна" категорично подкрепиха директора Асен Александров след скандала с разпространените му голи снимки.

Според тях фотосите са манипулация и разпространението им е целенасочена атака срещу него. Те дори са готови и на крайни мерки и също да свалят дрехи в негова защита.

"Не вярвам, че са автентични. Това служи за постигане на цели на някого и е много недостойна постъпка", заяви майка на ученик от училището. Тя допълни, че Александров прави всичко възможно за развитието на училището и спокойствието на децата.

Още по темата

"Искат да опетнят училището и директора. Целият клас на сина ми е категоричен, че не е възможно това да са снимки на директора", подчерта пред bTV майка на момче в 11 клас.

Друга пък отбеляза, че дори снимките да се окажат истински, за нея няма да е огромен проблем, тъй като става дума за личния му живот. Според нея става дума за целенасочена атака срещу Асен Александров.

Родителите не искат Александров да се оттегли от поста си на директор и го определиха като "достоен човек, дал много на образованието". Според тях "голата акция" е опит да бъде омерзен.

Те допълниха, че е възможно да има и политически елемент, тъй като Асен Александров бил спряган за член на служебния кабинет.

"Ако ще погледнат на образованието сериозно, и ние сме готови да се съблечем", изрази готовност друга майка.

Вече е започнала и петиция в защита на директора, която е събрала над 700 подписа. Тя ще бъде представена на регионалния инспекторат, който прави проверка по случая.

Dnes.bg припомня, че Софийската районна прокуратура разпореди проверка на информацията за публикуваните снимки на интернет страницата на 51-во СОУ.

По първоначални данни трите снимки са били качени на сайта на школото на 5 януари и досега по всичко личи, че са автентични. Въпреки че са останали в мрежата за много кратко време, по-голямата част от учениците и учителите са ги свалили на собствените им компютри и телефони.

В хода на проверката прокуратурата ще удостовери и автентичността на изображенията, както и кой е техният разпространител. МОН също прави проверка по скандалния случай. Самият Александров подаде оставка като съветник в МОН.

"Вярвам в прокуратурата и очаквам след проверката името ми да бъде изчистено от всякакви съмнения и недостойни обвинения", написа той в мотивите за оттеглянето си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
3
 
29
 
! Отговори
99 преди 7 години
За мен е падение. За теб може да е нормално. За някой хора е "нормално" да си педофил. За да се грижиш за деца, трябва да си човек с морал. С какви очи ще гледа учениците, когато са видели какви ги върши???? Все пак, дано е само слух и не отговаря на истината.
87
2
 
27
 
! Отговори
Когато не разбирам преди 7 години
Когато не разбирам нищо зная, че става дума за много пари. Моля да ми обясните какви проекти е подготвял, особено ако става дума Америка за България или Русия за България. Предварително благодаря!
86
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Майките - стриптизьорки после да не реват, като дъщеря им( синът им) се завърне някой ден в състоянието, в което беше момичето след напоителното и сексуалнообразователно рандеву с оня кмет, който също веднага се разболя!
85
6
 
19
 
! Отговори
> преди 7 години
Политици и лидери на партии голи в СПИСАНИЯ може, а учител не може - къде точно в закона го пише това?И да - от какво толко ви е страх и срам от тялото ви?Природа или господ (кой както си го разбира) ви го е дал, а вас ви е страх и срам от него и ТРЯБВА да го криете :)
84
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Директор на училище имал партньорка журналистка, пълнолетна жена, и освен това имал деца и внуци? Къде по-точно е "падението"? Някой май бърка училището с католическата църква, а директора - с папата.
83
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Vinoven e ne e RUSOFIL..
82
11
 
26
 
! Отговори
Ако не е Photoshop.. преди 7 години
50 годишен човек, директор на столично училище, станал дядо... ако тези снимки са истински е тотално падение. Из нета се движат слухове, че имало снимки и на някаква журналистка негова любовница на същото място. Ако е вярно е доста показателно за ниското качество на преподавателите в България.
81
12
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Измислени моралисти. Ако се окаже, че са монтаж или са откраднати от личният му телефон или компютър. Сорос - морос, леви резби и т.н - само космоса и Баба Ванга не замесихте. Нещастни, злобни и завистливи малки душички. Всеки има личен живот. А вие моралистите - петте ракии и всички са маскари, дупенето за 500 лв. на шефа, спите с колежки и комшиики, подритват ви като парцали. Е заради извратеният ви морал стигнахме дотук. Гадното удоволствие да плюем и унижаваме другите. Кефите ли се, а....
80
10
 
27
 
! Отговори
Фото преди 7 години
На снимката лицето гледа настрани ,но за селдите или гледаш към камерата или към огледалото .Снимката е фалшива !
79
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те майките винаги са готови и винаги се събличат !!!!!!!!!!!
78
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изглежда някой му е хакнал телефона или е влизал в компютъра му. В този случай снимките са били предназначени за партньор/ка и са част от личния живот, който няма нищо общо с училището. Налице не е никакво престъпление, и по-точно той е жертва на посегателство срещу личния му живот. Ако сам е публикувал или изпращал свои голи снимки на непълнолетни, тогава щеше да е престъпление.
77
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А там очаква ли се да има деца? На стрийп шоуто
76
14
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако не е виновен защо веднага си подаде оставката?И както се твърди, че бил невинен, защо е влезнал в болница?От чиста съвест? Едва ли...
75
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как пък веднага се наредиха зад заголения ***?Това експериментално "училище" за какви ги готви?
74
4
 
28
 
! Отговори
оставете човека преди 7 години
абе оставете човека на мира бе? Тва ли е най-важното в тази държава? Правосъдието НЯМА да си свърши работата. Демокрацията е за хора с морал и съвест, иначе или калта излиза отгоре и съсипва всичко или се връща тоталитарната държава. Така че стига с тази помия.
73
4
 
36
 
! Отговори
не мога да повярвам преди 7 години
Някой да ме ощипе....това не е истина. Станало грешка или фотомонтаж, както и да е. Унижили публично някой- ами престанете. Обаче да ми дъвчат 3 дена някаква новина, свързана с личния живот на хората- това вече дори не е жулта журналистика, това е кафява. Истински отврат.......затъпяване, затъпяване, затъпяване.
72
11
 
27
 
! Отговори
Ужасен преди 7 години
не мога да разбера подобни родители !!! Вие нормални ли сте ? Ами ако утре някой посегне на детето Ви - ще тичате по телефизии и държавата няма да си е свършила работата. Ако някой от тези родители работи и в сайта на фирмата се появат голите му снимки, как мислите ще постъпи собственика ? За мен това е организирано от подмазвачите на директора. Спокойно нали децата Ви са генийчета - ще завършат, ще са отличници и ще ги запишете с връзки по нагоре и пак ще лижете подметките на следващия директор
71
2
 
26
 
! Отговори
gnusotiq преди 7 години
Вие направо стигнахте дъното. Вахканлията не е от вчера. Сега рзбирам защо в средните викове са карали хората да се претрепват публично. Такова унижение е достойно само в ерата на човекоядците. Убиваш човека, ама душата му убиваш.
70
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Активно мероприятие организирано от,, агенти на чуждо влияние ,,- получаващи пари от чужбина .
69
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо и за какво ще се сьбличате бе хора? Изчакайте разследващите по темата какв ще докажат за учителя! Май като видяхте на снимката огромния на учителя и веднага сте готови дасе оголите! Аман от первезници!