Родители зад голия директор, готови на протест – свалят дрехи!

Смятат, че фотосите са атака срещу Асен Александров
12 яну 2017 09:20, Александър Попов
153
Родители зад голия директор, готови на протест – свалят дрехи!
Колаж: Dnes.bg

Родители на ученици от столичното 51-во СОУ "Елисавета Багряна" категорично подкрепиха директора Асен Александров след скандала с разпространените му голи снимки.

Според тях фотосите са манипулация и разпространението им е целенасочена атака срещу него. Те дори са готови и на крайни мерки и също да свалят дрехи в негова защита.

"Не вярвам, че са автентични. Това служи за постигане на цели на някого и е много недостойна постъпка", заяви майка на ученик от училището. Тя допълни, че Александров прави всичко възможно за развитието на училището и спокойствието на децата.

Още по темата

"Искат да опетнят училището и директора. Целият клас на сина ми е категоричен, че не е възможно това да са снимки на директора", подчерта пред bTV майка на момче в 11 клас.

Друга пък отбеляза, че дори снимките да се окажат истински, за нея няма да е огромен проблем, тъй като става дума за личния му живот. Според нея става дума за целенасочена атака срещу Асен Александров.

Родителите не искат Александров да се оттегли от поста си на директор и го определиха като "достоен човек, дал много на образованието". Според тях "голата акция" е опит да бъде омерзен.

Те допълниха, че е възможно да има и политически елемент, тъй като Асен Александров бил спряган за член на служебния кабинет.

"Ако ще погледнат на образованието сериозно, и ние сме готови да се съблечем", изрази готовност друга майка.

Вече е започнала и петиция в защита на директора, която е събрала над 700 подписа. Тя ще бъде представена на регионалния инспекторат, който прави проверка по случая.

Dnes.bg припомня, че Софийската районна прокуратура разпореди проверка на информацията за публикуваните снимки на интернет страницата на 51-во СОУ.

По първоначални данни трите снимки са били качени на сайта на школото на 5 януари и досега по всичко личи, че са автентични. Въпреки че са останали в мрежата за много кратко време, по-голямата част от учениците и учителите са ги свалили на собствените им компютри и телефони.

В хода на проверката прокуратурата ще удостовери и автентичността на изображенията, както и кой е техният разпространител. МОН също прави проверка по скандалния случай. Самият Александров подаде оставка като съветник в МОН.

"Вярвам в прокуратурата и очаквам след проверката името ми да бъде изчистено от всякакви съмнения и недостойни обвинения", написа той в мотивите за оттеглянето си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
9
 
27
 
! Отговори
дедо Йов преди 7 години
"Друга пък отбеляза, че дори снимките да се окажат истински, за нея няма да е огромен проблем, тъй като става дума за личния му живот." Точно ей с такива като тази "майка" са си разменяли снимки директорчето, и някъде е изтекла информацията, на принципа "аз ти пращам ама ти не ги показвай на никого". Всеки *** като се изходи на публично място вика аз съм естествен, така съм себе си и т.н. Не става "дума за личния му живот" г-жа, защото едно време човек за едното добро име живееше!
67
5
 
23
 
! Отговори
aa ne преди 7 години
Щом е гол пред него е правилната позиция.За зад него чакайте да ви покани сам
66
14
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Перверзиите са на особена почит в това училище. Освен извратения директор и екипа му и родителите са минали под дъгата. Лошо няма, нека има едно извратено училище, където да учат децата на сбърканяците - по програми от Сорос.
65
7
 
29
 
! Отговори
Снимките са истински преди 7 години
и това е проблема на с.ороските активисти. Как да обяснят това, че пробутват такива самовлюбени нарциси като пример за обществото. Пък майките ги рзбирам. Ще им секнат парите за училището от Америка Граби България. Нали всички искат децата им да учат в добро и оборудвано училище. Пък и стипендийка някоя друга... Нищо, че е от нашите душмани
64
7
 
32
 
! Отговори
Родолюбец преди 7 години
Шантави политици...Шантави директори...Шантави родители...Всички и всичко в тая държава е шантаво...
63
6
 
22
 
! Отговори
varg преди 7 години
Аз пък съм си приготвил неокастрена гъостерица
62
2
 
33
 
! Отговори
Ванчето от МОН преди 7 години
Леле, Ваня Кастрева как си го брани... Тези всички ли са за психото? И защо тази некомпетентна и шантава коза е още в МОН?
61
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези снимки наистина са порнография. Виж на Волен са изскуство и арт по модерно му.Друго си е да сложиш тъмни очила на малкия Волен или да заемеш поза,като "Давид" на Микеланджело. Това издава широка обща култура и вкус.
60
2
 
22
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Тези двамата,зам.министри,майката на образованието в БГ.Дали е качвал или само се е снимал,не е толкова важно. Важното е че в системата е пълен бардак, и няма признаци на оправяне.Незнам какво прави за БГ Америка,но не съм видял да прави нещо без полза за себе си.То с пари всеки директор може да направи добро училище,*** как така точно той ги е спечелил.Модерно е да се казва ,,с проект".Най модерния начин за крдене.Със Стаматов са си лика прилика,даже тези снимки засилват подозренията ми :)
59
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
69 Каролев е пълен ***- преди години в предаването на оня Росен Петров гостуваше и имаше други двама опоненти срещу него и тръгват да спорят за някакви изчисления и Каролев така изтрещя че си загуби разсъдъка и не можеше да сметне елементарни числа..Опонента му по едно време се хвана за главата от потрес! А Росенчо гледаше само цирка. Голямо шоу с тоя *** Каролев!
58
2
 
28
 
! Отговори
Ценител преди 7 години
Много искам да видя голи майки....млади , голи майки .
57
1
 
26
 
! Отговори
КУНЕВИЦА ГОЛА преди 7 години
Това не мога да понеса. А, че Каролев се бил снимал гол. Е тоя си е смахнат поначало
56
2
 
34
 
! Отговори
А ако е влюбена преди 7 години
девойка с разбито сърце. Тогава как е попаднал в нея тефона му. Въобще тоя ПАУН го е загазил ТОТАЛНО. И да не разказват басни за фотошоп, защото най-вероятно снимките са качени директно от телефона. А точно това трябва да обяснява пред прокуратурата - с кого се е срещал и какво е правил. Всичко останало е прах и мъгла за заблуда
55
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами като искате да се събличате в знак на солидарност ,започнете освен учители и учителки ,събличайте и снимайте и просветния министър Кунева и по-нагоре,може до Европейската комисия да стигнете,дерзайте!
54
2
 
35
 
! Отговори
КОЙ? ЖЕНА МУ Е преди 7 години
качила снимките. Кой друг. Намерила ги е в тефона му. Разбрала е на кого ги е пращал - наверно на колежка. / Даже не си мисля, че може да е ученичка. Толкова акъл все пак навярно има. / И му е отмъстила. Пък сега всички С.ороски овчици реват дружно, че било политическа атака срещу техен човек...
53
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако снимките наистина бяха фалшиви, той нямаше да подаде оставка и просто щеше да докаше, че не са истински.Сега друг е въпросът, че някой някакси се е сдобил с тях и ги е качил с цел.
52
4
 
39
 
! Отговори
АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ преди 7 години
май повече вреди е нанесла с тези си подаяния. Зад фасадата на благородни дарения прозира ЛОБИЗЪМ, прокарване на пътя на СВОИ хора като много успешни в тяхната кариера. А след време този ПАУН явно са го готвели за министър. Нали се сещате , че това вече е МНОООГО опасно. С.ороско протеже министър. Затова драги родители вашите деца учат за "мирно" съжителство в Османската империя....Заради такива добри учители
51
5
 
32
 
! Отговори
Не е ясно нищо преди 7 години
Ако снимките са автентични - оставка и разследване до дупка. Може да се окаже, че директорчето е изпращало тези снимки на ученици. Да не говорим, че поста му не позволява да си прави порно снимки.Ако пък са монтаж, прокуратурата да погне вестниците на Свинчо Пеевски, а директора да ги съди за едни 500 000 (примерно). Дано да е така. Колкото до 51-во, училището е ремонтирано и отвън изглежда доста добре. Какво е вътре... не е ясно.
50
5
 
31
 
! Отговори
и в другите училища преди 7 години
Ама то дереджето е такова в доста столични школа! Много смахнати са директори, покрай тях се назначават само смахнати даскалки, после защо децата са неграмотни и започват и те да имат признаци на психически отклонения. В МОН са само недо... лели, вуйни и стрини, които и да искат не могат да мислят - няма с какво
49
6
 
36
 
! Отговори
С.ОРООИДНИ МУШМУРОЦИ преди 7 години
за завзели огщественото пространство и от сутрин до вечер ни заливат от медиите с простотиите си. Аман бе, г.ниди. Махайте се заедно с Америка за България. То това , дето дава тази ОТРОВНА организация 100 пъти повече е откраднато от БЪЛГАРИЯ от същите "благодетели". Само да вметна, че американските ТЕЦове имат отделна графа във всяка сметка за ток, а Министерството на Отбраната всяка година дава 100 млн за контингента в Афганистан, Чий до дири там...