New York Times публикува снимка на колегата ни Олег Попов

Кадърът е разпространен от агенция Associated Press
15
New York Times публикува снимка на колегата ни Олег Попов
Снимка: Олег Попов/Dnes.bg

"Безпокойство за България, след като Тръмп усложни връзките й с Русия", озаглави своя статия американското издание The New York Times.

Публикацията е илюстрирана със снимка на фоторепортера Олег Попов, който е част от екипа на Investor Media Group. Кадърът е разпространен от агенция Associated Press.

Олег Попов беше избран от президентската институция да отразява официалната церемония по встъпване в длъжност на Румен Радев за световните информационни агенции.

Вижте линк към публикацията в NYT >> Bulgaria Grows Uneasy as Trump Complicates Its Ties to Russia

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Бай Рашо преди 7 години
Те световните асове /САЩ и РУСИЯ/ при всички обстоятелства щесе разберат помежду си както са го правили винаги, но какво ще стане с нашите блюдолизци и *** от ГЕРБ, БСП, РЕФОРМАТОРСКИ БЛОК и другите издънки от нацията ни, които отново точат зъби да са във властта . . .!?
7
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По ред причини Тръмп скоро ще ни ампутира единия крак, а Путин другия и тъй докато сме разкрачени върху острието на бръснача ще се стоварим право вълху него.
6
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ай стига комплекси ве. Вие като публикувате кадри на АП, те колко пъти тръбиха за това? Голяма работа, докато сме с тоя комплекс за малоценност, все ще ни мачкт. Толкова ли не разбрахте, че и оня с вода готвят и не са нищо повече от нас. Ама на при нас думата "чужденците" = господ.
5
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво четох статията отдавна нямаше толкова обективна статия по никоя медиял Ъамо не мога да разбера какъв е тоя пасквил NYT едни реклами ми искачат пълни с вируси. И нека не се притесняват братята отвъд окенана най-после изхвърлихме мекотелото дето нищо не свърши сега си облизваме раните все още.
4
10
 
4
 
! Отговори
Копейков преди 7 години
Ла президнте отиде в Брюксел и чинно козирува на НАТО и ЕСП и само смотолеви нещо аз Русия и борбата с тероризма. Обаче чакайте да позная, това е само за приспиване на вниманието, а когато и останалата част от партията на Радев дойде на власт, тогава ще забият нож в гърба на НАТО и ЕС.
3
3
 
7
 
! Отговори
az преди 7 години
До Копейковtva e kadar sled kato e poglednal v neia be tapanar
2
19
 
5
 
! Отговори
Копейков преди 7 години
Ел президенте дори не гледа с кой се здрависва. Това за него е просто някаква електорална единица.
1
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Снимката си е хубава.А американците да си гледат Тръмп и да не се тревожат толкова за нас.Щом американците се разтревожат за някого,нищо добро не го чака.От тях,де.