Камери, скенери... Да преписваш на листовки – няма шанс!

Кандидат-шофьорите влизат в технологичните кабинети на ДАИ
7 мар 2017 18:11,
11

Кандидат-шофьорите влизат в новите високотехнологични кабинети на ДАИ, за да си вземат листовките. В тези стаи възможността за преписване е сведена до минимум.

Всичките лични вещи на кандидат-шофьорите се заключват в специални шкафчета и курсистите минават през скенер, за да докажат, че нямат никакви електронни устройства в себе си.

Системата разполага и с лицево разпознаване. Преди началото на изпита всеки кандидат се снима, изкуственият интелект определя мястото, където курсистът трябва да седне. В кабинета на всеки метър са разположени и камери.

"Скенерът ме стресира най-много, защото имам чувството, че съм на летището и се чувстваш като терорист. Но определено съм за тази мерки", коментира Мирослав, който е кандидат за шофьорска книжка.

Вижте повече за драконовските мерки в репортажа на Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
Сиганин преди 7 години
В страните с бели хора книжки се вземат лесно, но много трудно се опазват , т.е. закона се спазва за разлика от бантуст***н!
6
0
 
2
 
! Отговори
Учуден преди 7 години
Ама те *** не преписват понеже не могат да пишат,иначе много екземпляри от тяхното племе са и ТАКСИдрайвъри!
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АМАН от терористиТрайно увредени са преписващите - *** за зеле не става от тях. Не са им виновни камерите...
4
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А дано, че някои (здрави и прави) не могат да ходят пеша, но са с книжки. Купени, разбира се.Нали всеки ден гледам "шофьори" дето не могат да вземат завоя...
3
1
 
2
 
! Отговори
АМАН от терористи преди 7 години
АМан от терористи на власт ..Увреждат ежедневно милиони ученици с камери ..На власт подставените не им пука..децата са трайно увредени вече..
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще намерят вратичка, известни сме с измамите
1
0
 
4
 
! Отговори
аз преди 7 години
@1 Идея си нямаш колко си прав. Сега всеки веднъж взел книжка, никога повече не се проверява. Ако 60те е имало 50 знака, сега сигурно са около 130. Някои знаци съм виждал само на картинките, като жилищна зона, а релно сваля разрешената по подразбиране скорост допълнително без знак за ограничение на скоростта. Вече няма локални платна и други, а всеки е държал изпит по правилата валидни тогава.