bTV изненадващо резна "Шоуто на Слави"

Днешното предаване падна заради "несъответствие със стандартите"
Обновена: 28 мар 2017 07:00 | 27 мар 2017 23:17, Красимир Ангелов
409
bTV изненадващо резна "Шоуто на Слави"
Снимка: БТА

Слави Трифонов и шоуто му изненадващо отпаднаха от вечерната програма на bTV тази вечер.

Вместо ново предаване, както си му е редът, в традиционния час беше пуснато на запис старо издание, придружен с надпис: "Планираният за днес епизод няма да бъде излъчен, поради несъответствие със стандартите на телевизионно съдържание".

От телевизията посочват, че планираният за тази вечер епизод няма да бъде излъчен, поради несъответствие със стандартите за "телевизионно съдържание на неутрална и обективна телевизия като bTV, която не толерира едностранно представяне в програмите си".

"bTV и "Седем осми" имат сключен договор за създаване на предаване с развлекателно-информативен характер. Уважаваме професионализма на екипа на „Седем Осми” и опита им в създаване на развлекателни програми.

Същевременно bTV Media Group не проявява отношение към политически пристрастия на своите водещи, стига те да не влияят и да не се отразяват на работата им за bTV", се чете в позицията на телевизията.

Както Dnes.bg съобщи, по-рано днес шоуменът и инициатор на референдума през ноември даде двуседмичен ултиматум на новия парламент да задейства законодателните промени, поискани от миналогодишния референдум – мажоритарен вот в два тура, намаляване на партийната субсидия на 1 лв. и задължително гласуване.

Шоуменът обяви това в отворено писмо до политиците.

След първия ултиматум, Слави дава и втори – до два месеца да се приемат промените. И предупреждава новоизбраните политици, че ако не спазят някой от сроковете, да чакат протести пред парламента.

Според Трифонов вчерашните избори са доказали правотата на референдума и трите милиона, гласували в него, че сегашната избирателна система е напълно изчерпана. Единственото, което правела тя, е да възпроизвежда същите хора и същите "безсмислени политически комбинации".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


409
Още по темата: bTVСлави Трифонов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
259
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Слави прави филми. Слави прави филмови сериали.Сключи договор с Нова и БТВ.Приеми уволнението като предимство и възможност.Започни със сценарий за фокументален филм за БГ телевизиите и хората, стоящи зад "далаверата с турски филми". Прави политически филми. Пари имаш, служители същи. Какво искаш? Стига недоволства!
258
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Toja skavi parvi priatel na bb po 70000 na den vsima prostaschkoto mu predavane banalno
257
1
 
2
 
! Отговори
Недоволен преди 7 години
Кокошка при хамбаря ... ко ко ко
256
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Сечкозащото сега директор е стриктният Флориан с интересната биография за любителите на конспирации, нали всички искаха борба с корупцията и управление по румънски
255
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Къде бе снощи актиорската вечер ми е чудно снощи бе иво сиромахов забавляваше ни със тончо токмачиев и баи иван явно на единия не му е понесло а то да те подиграват е гадно подобен род персони има и при мен и са се усетили ония и са му дръпнали кранчето е по тоя повод на такива де подиграват да са живи и здрави явно се пак се гледа ко не от едни то от други
254
4
 
13
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
Ето че проскубаната медия БТВ обслужва властта.Не желае референдума на Слави да стане реалност.Лично аз не гледам БТВ ,тоест не гледам и Шоуто на Слави.От много години .За мен БТВ са Турска телевизия и съм рейтинга им залязва!
253
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-после вулгарното шоу ще остави на мира хората. Слави е първият чалгар в България, произведе първият чалга албум "Ръгай чушки в боба", много преди другите чалгари.
252
1
 
4
 
! Отговори
Фен на Селтик преди 7 години
До УчителкаМного е смешно, когато двама селяци се обиждат взаимно на "селянин"
251
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво на bTV. Вместо Шоуто на Слави да пуснат още един турски сериал. Впрочем аз спирам да ги гледам. А ВИЕ?-------------------------------Ама сериозно ли виждате разлика между Шоуто на Слави и турски сериал?!! Те имат една аудитория, я поразсъждавай малко! А що се отнася до Бтв, не я гледам от година и половина ИМЕННО заради това, че държи на екран този отвратителен селски комплексар с грандоманско самочувствие. Никой не му гледа шоуто и той отчаяно се стреми към внимание, затова подхвана политиката
250
1
 
0
 
! Отговори
Кукла преди 7 години
До Деян - сериозно ли, бе "УМНИК"?!
249
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бтв телевизията на кръглия зеленчук от Банкя
248
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Агент Буда в действие
247
5
 
7
 
! Отговори
Сечко преди 7 години
Това предаване е донесло стотици милиони на БТВ. Защо по-дяволите СЕГА го спряха. Помня, макар да бях малък, как в момента, в който ГЕРБ спечели изборите, имаше едно много тъжно и мрачно предаване, в което сценаристи и водещ дискутираха, колко лошо е това. Защо никой не спря онова предаване ? Или предходните, в които, аз лично си мисля, че се агитираше за ГЕРБ ? Ако предаването е било обидно, тогава разбирам. Но дори аз, който не съм фен на шоуто и водещия му, наричам това пълна лайнарщина.
246
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ей така както много лаета ако излезе пред парламента знаете ли какво ще стане - ще разберете
245
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Такааа предаването се казва "Шоуто на Слави", а не "Неполитическото шоу на Слави". От самото начало, дори когато беше в Ку-ку - Слави и колегите му се захващаха с политическата класа и така във всяко негово предаване независимо дали се казва Хъшове или нещо друго. Вярно е, че през последните години от осмиване премина към политически нападки, но в крайна сметка предаването е негово и той преценява какво да представя на публиката, ако не ви харесва не го гледате !
244
3
 
12
 
! Отговори
Деян преди 7 години
До КирилИма една приказка: "Никога не се радвай на нов шеф и на малко прасенце! Не се знае каква *** ще излезе". Аз гласувах ЗА референдума, но се замислих след това с какъв топъл тон си говориха Слави и Мая Манолова и колко скоропостижно Омбудманът на България внесе закон за мажоритарен вот. Теб не те ли притеснява това? две седмици след изборите сме готови с предложение?! Я?! Мажоритарният вот може да е още по-страшен, ако е необмислен. Тогава партиите ще се скрият зад "маши"
243
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз съм от Плевен ,но дългият кратун много взе да си позволява ,добре че са му сценаристите иначе той не е особено умен.Селски тарикат преди години се слагаше на Бойко,после почна да го плюе защото ги отряза ,преди 3 месеца само ГЕРБ искаха да приемат референдума ,а плешивеца мълчи като *** ( ах колко е долен )!
242
8
 
20
 
! Отговори
ами правилно преди 7 години
Правилно го резнаха. Слави си прави политически проект с безплатно медийно време. А той се е насочил към политиката да спасява неизбежния фалит на няколко чалга-"бизнесмени", които не успяха да вкарат свои хора в неделя
241
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Покрай Ердоган и Путин, наш Бойко започна лека по лека да налага диктатура. Явно не сме узрели за демокрацията след 30 години.
240
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Уж шоуто го превърнаха в политическа трибуна. Като ще прави политика да си направи телевизия като Болен.