Безнин в кръвта: На 1 април рокери се събират в София

Мотосезонът ще мине под мотото "Не на агресията на пътя"
29
Безнин в кръвта: На 1 април рокери се събират в София
Снимка: Булфото, архив

Под мотото "Не на агресията на пътя" ще бъде открит тазгодишният мотосезон в София. Откриването е тази събота и се очаква да събере на едно място над 5000 мотоциклета и повече от 15 хил. любители на моторите от цялата страна. Сборният пункт по традиция е пл. "Св. Александър Невски", съобщи един от организаторите - мотористът Иван Саздов, цитиран от "Дарик".

"Положението по пътищата е страшно с тази агресия, която има от страна на шофьорите, а и от наша страна. Правим това, за да покажем, че не искаме да има жертви, не искаме да има пострадали и усилията трябва да бъдат на всички, не само наши", каза той.

Маршрутът на шествието остава същият като миналата година, обясни Красимир Димитров от Дирекция "Сигурност" към Столичната община.

"Трасето е от пл. "Св. Ал. Невски", по улица "Оборище", бул. "Васил Левски", алея "Яворов", бул. "Вапцаров", бул. "Черни връх", бул. "България", където едното платно ще бъде затворено от бул. "Пушкин" до пътен възел "Бояна", каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Значи от 1-ви започвам да броя колко ще останат без глави!
18
0
 
0
 
! Отговори
Льольо преди 7 години
Ками,оправи си заглевието
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонименпрочети внимателно ситуацията в първия пост по долу.това което си описал ти не е правилно и е наказуемо - фактлека вечер :)отивам да карам колело времето е супер - излезете и Вие навън
16
1
 
1
 
! Отговори
пасъм весо преди 7 години
До Анониментехнически това е заобикаляне на спрели ППС :)извършва се от лявата им страна
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До весо, закона дава ли ти право да изпреварваш колоната
14
2
 
3
 
! Отговори
x преди 7 години
Ааахаха...много яко мото са избрали. Тия до един са комплексари и *** - казвам го от лични впечатления. Един не съм видял да се съобразява на пътя - всичките се имат за велики шофьори с големи ***.
13
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Безнин в кръвта,какво е Безнин ?
12
0
 
2
 
! Отговори
Gun преди 7 години
И при едните и при другите има *** това е истината.Нека има повече удоволствие в шофирането и по малко жертви на пътя.Позитивно и напред идва лято ;)
11
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Донорите идат идат на килограми ...... И помнете! Каската е ненужна и без това под нея няма нищо ценно за трансплантация!
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Иван ПешевАре Аре и от джипаджиите има такива :) мушкат се навсякъде и аз трябва да скачам в канавките като пресичам понеже те са си купили голяяяма кола. и най вече паркират напряко на 2 инвалидни места в моловете.А тия дето не дават мигачи и правят е..ти акробатиките ...Няма контрол тука никакъв.А че много младежи си накупиха маторетки на по 20 години с по 100 коня и нагоре и не спазват превилника си е факт...
9
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сезонът на моторите се открива.Ура!!! Доста пациенти чакат за органи. Вчера един донор ме изпревари преди Плевен със скорост около 250км. в час на забранен участък. Знам,че звучи гадно, но за съжаление у нас това е ситуацията.
8
2
 
7
 
! Отговори
Иван Пешев преди 7 години
Най-големите комплексари дето демострират агресия на пътя като си форсират тъпите двигатели са - мотористите. Всичките все едно на калъп са правени и пълни с комплекси
7
4
 
4
 
! Отговори
весо преди 7 години
Аман от изказвания: Всички мотористи това всички мотористи онова...Трябва да се спазва правилника от всички. Това е!... и да не завиждате на тея дето могат да минат между колите в задръстването.като си спрял в колоната какво ще ти стане да пропуснеш някой мотор?освен да ти се прииска и ти да си на мотор и да не чакаш 200 метра на светофара :)
6
4
 
4
 
! Отговори
Krom преди 7 години
До Анонимен 8 - засегна ли се, ***? Е, значи добре съм ти отговорил. Да, карам мотори. Да, на години съм. Спазвам правилата и не си меря пиш..ката с автомобилистите. Карам за удоволствие, и изпитвам такова. И мотора си е мой. Точка. А сливенски *** като теб, с 20 годишни баварци, въобще са ми през оная работа. Бас, че само екипировката ми е по скъпа от дръгела който караш, бърз и яростен мушльо. Хубава вечер. Продължавай да избиваш провинциален комплекс.
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А съснин не става ли?
4
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Днес един подобен екземпляр изпревари цялата колона автомобили на задна гума, с поне 120 км, при разрешена 50 км. Нали в закона не е посочено на колко гуми може да се кара.
3
2
 
9
 
! Отговори
Пак преди 7 години
Пак наглеете, ама и ние сме едни търпеливи... Защо трябва да взривите мозъците на половин София - та нали и без това ви слушаме денонощно ком_плексарските изцепки! Да не би някой от вас да спазва закони и правилници за движение?! И, много интересно: като изкарахте ручилата си още през февруари - дали сте си платили гражданската отговорност? Ама, нали и с вас се заиграват политиците, щото сте електорална маса - никой няма да ви провери!
2
2
 
12
 
! Отговори
Блок бастер преди 7 години
Тези с моторите са агресията на пътя ! Странното и комичното е че излизат с този лозунг . Тези смоторите са 24 часа вденонощието в нарушение на ЗДП .
1
7
 
2
 
! Отговори
Krom преди 7 години
До Анонимен 2 - Тебе като ти гледам поста, дръгел такъв точно пък ти да призоваваш към законност.. айде недей. Карай си спокойно 20 годишната лъскава *** и за предпочитане, направо към любимия Сливен. Некой да те е канил на Цариградско шосе? Аман от провинциална селяния. Ходи си в града при сливенските герои да гоните вятъра. Нема нужда от Бързи и яростни като теб.