Съботен бис: Битката на 700-кубиковите и малко вехти звезди

Деси Слава "скършвала" младото си лъвче
22 апр 2017 19:31, Александър Попов
17

Лозанова в началото на своята кариера. Снимка: Булфото

Дръж се, народе! Не шоп, а плеймейтка ще те гази. И без това сме държавата с най-много силикон на глава от населението. Предстои титанична битка за приза Плеймейтка на века, а гласуването онлайн дава възможност на всяка гърла да активизира рода, приятели и гаснещи по извивките им да дадат своя глас.

И докато 700-кубиковите моторетки, пардон мажоретки, тайничко се надяват да са на призовите места, изведнъж започна масирана медийна атака - първото място било окупирано от Николета, останалите да се борят за трохите. Факт е, че Лозанова натрупа най-много дивиденти от титлата Мис Плеймейт и още е на светската сцена, 10 години по-късно от момента, в който спечели приза. Притесняващото е, че новината (базирана уж на някакво проучване) се разпространи от вестник, чийто главен редактор Кристина Патрашкова, по някаква случайност работи с Николета в "Папараци". Не си мислете, че това е шуробаджанащина, все пак е проведено проучване.

И за какво е всичко това? За една нищо незначеща титла. Хубавото е, че голяма част от плеймейтките минаха и през риалити предавания и зрителите видяха, че гънките от целулита им са повече от тези в мозъка. А иначе - честито първо място на Николета. Да е жив и здрав и Photoshop-а и поне още десетилетие да ни радва с предобрена еротика от социалните мрежи.  

Всъщност, ще сигнализирам на британските учени да заделят някой милион и да изучат на какво се дължи възхода на момичетата, които не работят нищо.

Другата актуална героиня от месец насам е Мария екс Гущерова. Тя се завърна към миналото, когато бе известна просто като Мария. Макар някои и до днес да й приписват фамилията Отварачката. Певицата се бори за насъщния за семейството си сама, макар че след развода се е пришила към Ветко и Маринела Арабаджиеви. Бизнесмените от Пловдив често я канят в заведението на сина си, а на Великден я настаниха и на трапезата си в Сен Тропе. Тъкмо да си кажеш - не я мисли Мария, тя е оплела банковите си сметки и хоп - стряскаща новина. "Софийска вода" я съди за неплатени сметки! Тя ги е натрупала на сметката в апартамента си в столичния квартал "Лозенец", който е купила на кредит заедно с първия си съпруг Димитър Андонов през 2011 година. Докато се изживяваше като снаха на бившия червен депутат Добромир Гущеров обаче тя имаше друг адрес - в "Бояна". И се натрупала космическата сметка от близо 41 лева. Мария сигурно трепери повече и от Тони Найка.

Но да минем към нещо по-горещо, напук на времето. Боксьорът Благой Найденов направи страхотна четка на фолкпевицата Деси Слава, с която делят общи чаршафи. Младокът, който е по-голям само с няколко години от сина Деси, се похвали, че тя го "оправя" страхотно. Остава загадка защо публиката трябва да се впечатлява от креватните умения на Деси Слава, но пък Благой си държи на своето - блондинката съвместява повече от успешно ролите си на работещо момиче, на домакиня и на тигрица в леглото. "Друго е да имаш жена до себе си. Нищо, че винаги иска да знае всичко. Тя ще оправи леглото ти. После гардероба. След това ще оправи и теб... Ще облече твоя тениска и ще се гушне в теб. Друго е да имаш жена до себе си". Как да не завидим на мултифункционалната Деси Слава, а и на Благой - дай, Боже, всекиму да е "оправен".

Луиза Григорова и тя се изцепи - направила голям шлем с бащата и сина Христо Шопови! И с двамата снимала секс сцени, ама с бащата й било по-трудно, защото не се познавали. Иначе основната цел на актрисата бе да ни разкрие, че до края на годината ще се венчае за режисьора Мартин Макариев. Мартин е смятан за истински Дон Жуан, видимо запленен от актьорските среди. Преди Луиза той беше с Елена Петрова, която заради него заряза милионите на гръцкия си съпруг.

Гери Дончева също е зависима от медийното внимание, а напоследък колегите са я зарязали. И тя взе, че се поразсъблече по Великден. Какво по-логично на възкресение Христово да покажеш с какво те е надарила природата.

Спирам с Гери по примера на останалите. За да отдам също толкова внимание на Моника Валериева. Която ни зарадва с някакъв нов тип еротика - показване на плът в разхвърляна стая. Не е лошо следващия път да види обстановката, че еротиката отива по дяволите. Моника ни показва и някакви процедури с филъри, за които след няколко години ще ни обяснява, че съжалява, че е започнала. Както бе с устните й.

Време е да възкресим една блондинка, затънала в праха на родния шоубизнес. На сцената, покрай рекламирането на предстояща Балканска седмица на модата, се завърна Асдис Ран. Някога тя не слизаше от булевардните рубрики, внимание й обърна дори и родния Playboy. Тя дойде у нас като футболна съпруга, но набързо изостави мъжа си. И клюките донасят, че е минала през завивките на доста популярни и богати бизнесмени. Но от скандинавската й хубост, с която ни завладя преди десетина години, май не е останало много. Асдис е наляла килца, заформила е бузки тип "Мечо Пух", но пък продължава да търси принца на своя живот. По възможност с повечко свободни капитали.

Продължаваме с една друга мома, която незаслужено получи медийно място за стотици хиляди левове. Известна като Бившата на Лудия репортер. За статистиката, казва се Александра Богданска и нашумя с някакъв пръст в уста, различна от тази на гаджето й по това време - тв репортера Даниел Петканов.

За Александра четем предимно около любовните й връзки. Ту с италианци, ту с родни интелектуалци (за тези не сме чели, защото медиите спазиха някаква хигиена). Явно са ни втръснали тези еднообразни истории, защото бдителен колега се вгледа в целулита на Сашка - нещо немислимо за бръмчалките из софийско. Но явно Бившата на Лудия репортер пропуска тренировките във фитнеса.

Вървим към финала с разкритието на седмицата - Дара пушела като комин. И го ударила на живот! Новина, а? 18-годишна си падала по купоните. Ами по-добре така, отколкото на тази възраст да седне да шие гоблени.

Иначе финалният ни поздрав е за позабравения Митьо Крика, който се класира на полуфиналите на британското риалити за таланти. Митьо се хареса на журито с номер, в който разбива кенчета с бира и няколко дини. Само да не ми го сложите Крика сред "изтеклите мозъци" от родината. Защото се чувствам щастлив, че не съм бил в залата по време на номера на Митьо. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво Митьо ти си нашата гордост.
7
0
 
23
 
! Отговори
Internetlumpen преди 6 години
Спрете да правите глуп***ците известни!!!
6
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-много силикон на глава от населението? Вие сигурно никога не сте чували за южноамериканските държави. Колкото до най-много пластични операции на глава от населението, първото място се държи от Южна Корея.
5
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Благодаря за безполезната реклама, която им правите....
4
0
 
14
 
! Отговори
фен преди 6 години
Къде има снимки от разсъбличането на Гери Дончева?
3
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
COPY-PASTE
2
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
...и за Чийзъса и Крисколина нищо???!!!
1
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
12 тата със целуита.Това не ме плаши.Не подбирам.