Йотова със завет: Пейте български песни, носете България в сърце!

Надеждата е в децата, посочи вицепрезидентът
30 апр 2017 20:34,
68
Йотова със завет: Пейте български песни, носете България в сърце!
Снимка: БТА

"Пейте български песни и носете България в сърцето си", с това пожелание вицепрезидентът Илияна Йотова се обърна към участниците в V Национален младежки конкурс за популярна песен "Петнадесет лалета" в Хисаря, съобщиха от пресслужбата на държавния глава.

"Искаме да ви виждаме у дома, разнасяйте славата на световните сцени, но се завръщайте. България има нужда от вас и от таланта ви", каза още вицепрезидентът.

Според Йотова децата са утрешните творци, от които ще има нужда цялото ни общество. "Във времена, в които ценностите и духът не са на почит, надеждата е в младите хора“, посочи вицепрезидентът.

Илияна Йотова изрази благодарност за възможността да звучат български песни и за усилията на организаторите на конкурса, който тази година се проведе под патронажа на вицепрезидента. Илияна Йотова връчи голямата награда за цялостно представяне и най-добър изпълнител на фестивала на Кристина Дончева и пожела на голямата победителка винаги да има 15 лалета на всеки свой концерт. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
0
 
! Отговори
катапулт преди 6 години
умните млади българи отдавна напуснаха България, тук са неумните и глупавите.
46
0
 
1
 
! Отговори
дост преди 6 години
харесваме те......победа
45
0
 
0
 
! Отговори
възпоменание преди 6 години
Каква класика само: Камъните падат от небето.Чалгата води началото си от преводни Гръцки и Сръбски песни за имитация на промени в България.Рашките бяха указали на шпионите в СДС да заличават българското и целия фестивал от Ален Мак стана Чалгарницата на България.
44
0
 
1
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
Завет?Заминава ли някъде?
43
0
 
5
 
! Отговори
дон преди 6 години
Нагла *** и много алчна,не отстъпи място на друг за евродепутат заради голямата заплата и така сложи началото на края на БСП.А пък червените бабички нека да си махат с байрячетата и да броят дните до другата пенция.Глупаво племе.
42
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не обичам много български песни, само тези композирани преди 1990 г. Тогава сме имали хитове, певци и композитори на европейско ниво. Сега пея само английски песни и НА английски език. Какво да пеем на български - чалгата е емблемата на бълг. "музика" сега, с това ли да се гордеем?? А тази на снимката пък е една от причините да се срамувам че живея в България. Типичен комсомолски кадър и начин на мислене
41
0
 
0
 
! Отговори
На завет преди 6 години
Хмммм, къде ли съм го държала палеца на левицата, много гадно мирише, напомня ми за партийно събрание.... айде, за показалеца, средния и безименния - ясно, ама па за палеца не съм се усетила...
40
1
 
4
 
! Отговори
ОНЗИ преди 6 години
ТЪЖНО, ТЪЖНО, МНОГО ТЪЖНО !!! Има една приказка "..... на гол тумбак чифте пищови ....." - не става така уважаемо госпожо защото я няма БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВНОСТ И Е ДОПУСНАТ ИДИН *** ДО ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ!!!
39
1
 
8
 
! Отговори
матросов преди 6 години
Дойде ли празник и бспарите и руските *** са по джиповете и кеф ти Гърция, Швейцария, кеф ти Германия!А ние, които Обичаме България и пеем български песни си стоим в Родината, защото няма пари за храна, за екскурзии не можем дори да помислим!
38
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вицепрезидентке,евродепутатке,и накрая Илиянче!Ние за какво те избрахме- да ни кандардисваш и даваш ценни указания какви песни да пеем или работа ще вършиш?А пропо- през живота си някога някаква работа освен като "Пенка"-"да пееш песни,които никой не слуша" и простотии да приказваш друго правила ли си?Туй ли му е работата на вицепрезидента на БГ-да обяснява какви песни да пее народа?БОЖЕ,ПАЗИ БГ!!! Да кажеш на Корнелия и тебе да те изхвърли -като доказала се некадърница!
37
2
 
11
 
! Отговори
д-р Емилова преди 6 години
Йотова, прекаляваш с бирената мая. Подпухнала-бухнала си като козунак.Гротестния ти външен вид е малкия проблем. Пародийното ти поведение и нелепите ти изказвания под влияние на бирената мая са карикатурни. Все пак си вицепрезидент, а не кръчмарка в хоримага на Горно уно.
36
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
е добре бе за 28 години демокрация не само, че не стаханме по-добре, но сме и по-зле. Всички демократи управляваха и продаваха... продадоха авиокомпания "Балкан" за 150 хил долара. Не знам ама тази демокрация май обезбългари България. Освен това унищожи образованието, здравеопазването, армията и българската раждаемост, селото, селското стопанство и индустрията... Да живее свободата, равенството и братството, танцувайте въхру кокалите на една умираща нация!
35
1
 
24
 
! Отговори
Луцифер преди 6 години
"Пейте български песни и носете България в сърцето си", а аз и близките ми милионери - комунисти ще ве слушаме от прогнилият запад...
34
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
товарим я тази крадлива руска киф,ла на някой шлеп и на най дълбокото но първо ще ни изпее интер национала и руския химн
33
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А с опитите какво става ? Спрете ги вече българина изчезна.
32
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А нещо друго да не носим ли ?
31
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А нещо друго да не носим ли ?
30
2
 
14
 
! Отговори
знаеш ли кога преди 6 години
Как и кога да пеем български песни...и как да обичаме пропадналата и изчезващата се България и то благодарение на български национални предатели,мекерета,убийците на народа си,които държат народа гладен и мизерен.....има милиониии и милиардииии за комисиони и кражби,а за прилични заплати и пенсии вечно няма......СМЪРТ за националните предатели които докараха народа до това мизерно положение
29
1
 
14
 
! Отговори
Стефи преди 6 години
Корнелия обеща,че ще роди 1 000 000 000 деца,за да станем 8 000 000 000.Тая ще ги кара да пеят български песни.Само,че и двете са в менупауза,и няма как да се случат нещата.
28
1
 
19
 
! Отговори
Очен нерв преди 6 години
"Надеждата е в децата"Деца - Йок, защото:Глада е по-силен от мерака!