Още един джакпот падна, близо 8 млн. лв. отидоха в Съединение

Късметлията е познал печелившата комбинация с фиш за 4,40 лв.
Обновена: 30 апр 2017 19:39 | 30 апр 2017 19:18,
23
Още един джакпот падна, близо 8 млн. лв. отидоха в Съединение
Снимка: Булфото, архив

Щастливец от град Съединение спечели джакпота в играта "6 от 49" на Българския спортен тотализатор и стана 91-ия тотомилионер у нас.

Натрупаната сума в днешния 34 тираж беше 7 940 616 лв. Късметлията е познал печелившата комбинация с фиш за 4.40 лв.

В предишния тираж падна и джакпотът в играта "6 от 42" в размер на 1 663 872.70 лева. Късметлията е от Благоевград и е играл с фиш на стойност 1.20 лева.

Новият джакпот в 6/49 стартира с нови 2 млн. лв. и за следващата седмица се очаква да бъде 2 100 000 лв. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: джакпоттотосъединение
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази история с лотарията е чиста ИЗМАМА. Спечелил милиони ама нямало да му ги дадат - да чака 20 години. Печелят все възрастни хора - обаче парите не се наследяват. После мутрите настояват да се показват лицата на спечелилите. Отгоре на всичко казват и адресите на бедните хорица. Тази история с ЛОТОРИЯТА Е ЧИСТА ИЗМАМА
17
0
 
1
 
! Отговори
11 преди 6 години
До :PБаси, тия *** цензурират и дyха, няма такъв ***.
16
0
 
3
 
! Отговори
един друг преди 6 години
И после като почнат да се жалват селяците, че парите в София отивали..... виждаме колко са в София. И държавната и частната лотария всичко раздаде по разни села... абе живи и здрави да сте, аз пари за тези глупости не давам.
15
1
 
5
 
! Отговори
:P преди 6 години
Пълни глупости. Програмиста им пише сорс, в който машината духа с различна сила на струята за различните топчета. Компютър изчислява кои резултати са най-приемливи и минимизират загубите на тотото спрямо изиграните комбинации от хората в дадения тираж. А вие вервайте и най-вече идете да купите новия мерцедес на шефа на тотото. Не забравяйте да изтъркате талончета и от другата глупост, там също събират пари за мерцеде на шефа им.
14
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има ли нужда да споделям клипове от ютюб относно тегленията, където топките зациклят в сферата и една услужлива ръка ръчно ги поднася една след друга? Заключителния коментар беше от вида на "тегленето приключи успешно, честито на печелившите".....
13
0
 
4
 
! Отговори
Ангел преди 6 години
За разлика от Измамната Национална Лотария тук парите ще ти ги дадат за 7 години не за 20г .Освен това парите могат да бъдат наследявани ако нещо се случи с късметлията за разлика от Лотарията на Божков която ако вземе че пукясаш на 5-тата година ти спират преводите по сметката както пенсията!
12
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Нико Кво се разливаш в грешни обяснения. След като всички комбинации са в компютъра, не мислиш ли, че въпрос на секунди да се извадят колкото трябва непуснати комбинации и те така. Па ти чакай орталък с Господа. Но никой не е виновен за наивността си. А тя най- скъпо се плаща.
11
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ся тотоджиикиските крави няма да имат работа хахахахаха уууууу
10
1
 
17
 
! Отговори
Киро преди 6 години
А баба Гошка си купи къща в квартал на боготите в Испаниа 67 милиона евро и ги дадоха на куп ама там е Испаниа а вие сте в крадливата България не че нещо такова де неде обиждайте.
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 8 Крейзъре, поста ти ми напомни на една истинска история която разправяше Краси Радков в " вечер на северозападната култура" преди 2 години мисля....Двама безработни врачани приятели се засичат до сградата на бюроро по труда и единия пита другия: - А, к'во прайш тука, брачед?- Подадох си документите в бюрото. А приятелят му:- И що рискуваш така? Ако ти намерят работа, к'во ша прайш?
8
2
 
14
 
! Отговори
Дърт Крейзър преди 6 години
Чудя се колко смел трябва да е човек със семейство да играе на българското тото и да рискува да го "спечели".
7
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 6 А моя даскал по математика казваше: По- голяма вероятност има да бъдеш убит от метеорит докато се разхождаш в Борисовата градина, отколкото да улучиш 6-ца от тотото.
6
2
 
14
 
! Отговори
Нико преди 6 години
До коментар 2. Парите са си реални.Само ,че трябва да си комбина с Господ ,за да познаеш и шестте числа.Когато учихме теория на вероятностите един от професорите ни каза така: Колеги да спечелите шестица от тотото е все едно със затворени очи да бръкнете с ръка в прицепа на тир пълен пълен със пшеница в който има едно слънчогледово семе и да попаднете на слънчогледа.Та това е образно казано вероятността.Коментар 4 ми хареса.
5
1
 
28
 
! Отговори
Хм преди 6 години
Някой пере яко пари.Да не говорим че всичко живо търка и цъка.
4
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 3 Само дето тия 8 милиона ако наистина ги е спечелил някой, не му ги дават накуп, а по половин милион на година. Сега обаче идва за мен въпроса: Как така не ти дават всичките милиони, а само по 500 бона на година? Как така аз ако спечеля 12 милиона примерно като УЖ оня чичак от Ямбол, няма да ми дадат всичките 12 милиона накуп, а за 25 години ще чакам да ми ги издължи държавата? А лихви защо не получавам в това време от тях? Защото дефакто тези пари са си мои, но държавата ги държи, урроди!
3
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"близо 8 млн. лв. отидоха в Съединение"----до Късметлията спечелил осемте милиона - "Вземи парите и бягай"!!!!!!
2
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко дадохте на поредния "тотомилионер"? 1000 или 1500 лева?
1
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нормално е сега да падат джакпота - след изборите, трябва да избият "инвестициите". Що не падаха преди или по време на изборите?