Симеонов доволен от ресорите на Патриотите

Получените министерства били приоритетните за тях
53
Симеонов доволен от ресорите на Патриотите
Снимка: БТА, архив

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов заяви, че "Обединените патриоти" са получили желаните ресори.

В бъдещия кабинет "Борисов" 3 той ще бъде вицепремиер с ресор енергетика и демографска криза. 

Още по темата
 "Аз специално не мога да си изкривя душата, че не съм доволен от това, че получихме тези ресори, които са приоритетни за нас.

Икономиката и демографията, които са доста мащабни - в това ведомство влиза земеделие, донякъде финансите. В демографията влиза социалното министерство, българите в чужбина също", коментира бъдещият вицепремиер, цитиран от "24 часа". 

"Направихме взаимно споразумение, в което да се разпределят отговорностите. Не разбирам това постоянно говорене за постове и места", коментира още той.
 
Вицепремиер по сигурността и министър на отбраната ще бъде и още един от съпредседателите на Патриотите - Красимир Каракачанов. Патриотите получават и министерствата на околната среда и икономиката в новия МС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
2
 
3
 
! Отговори
ачо преди 6 години
хубаво да му напълните джопчета с хотелите по границата на тоя *** ,по физиономията му личи че не го бръсне за народа това *** мазно.голямо милионерче го направете тоя *** несретен.
35
2
 
16
 
! Отговори
ОБЕДИНЕНИ МАФИОТИ преди 6 години
РЕЙТИНГЪТ ИМ СЕ ТОПИ БЪРЗО. РАЗОЧАРОВАНИЕТО Е ВСЕОБЩО
34
2
 
16
 
! Отговори
проклет да е до 300 преди 6 години
НФСБ= национален фронт за съсипване на българия далавери татаревски и фирмата му построи оградата на турската граница за 300000 лева на линеен мекилометър! време му е за пандизана македонскийо татар и на всичката *** около него
33
4
 
11
 
! Отговори
осман преди 6 години
ти дето гонеше бабичката на капъ куле няма да живееш много.твоя живот е свършил.депутатска петсия няма да ядеш.гарантирано от дост!
32
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
патриотичен фронт-паричен фонд-патриотичен-паричен-паричен-патриотичен-фронт-фонд-ала-бала-ала-бала-бляяяяя-бляяяя-фонд-фронт.......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
31
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ОПГ
30
9
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Получените м-ва били приоритетни за тях.Лъжеш като дърт ц....ин.Каквото са ви дали,това сте взели.Продадохте се за 30 сребърника.Жал ми е за вас.Вие сте хора без достойнство.Не сте мъже,а медузи.
29
10
 
32
 
! Отговори
То6 преди 6 години
Само като си помисля, че преди време гласувах за тях, отвръщавам се от себе си
28
4
 
29
 
! Отговори
До 30 преди 6 години
Не е отчаяние,а отвращение!
27
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Далавери Симеонов е доволен,как не.Сега ако не се нагуши,кога?Кога е мечтал да бъде вице?Манна небесна се изсипа на главите на пишман патриотите,как няма да са доволни.Остава въпросът докога ние ще търпим гаврата към нас,която изглежда няма край.
26
3
 
19
 
! Отговори
Винету преди 6 години
Ако много знаете,оставката ми е у джебу.
25
4
 
20
 
! Отговори
Иван преди 6 години
Велика тройка са тези "патриоти", западу си има Нострадамуса, а ний си имаме бай Доньо Донев/Светла му памет, че го споменавам/........................
24
20
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Леле мале! Където и да се завърти човек, попада на вакханалия на отчаянието, вой, скимтене и орова се лее от тролите на бе-се-***! Свиквайте другари!
23
19
 
9
 
! Отговори
luckyman преди 6 години
Колкото и злобно да плюете, настъпва промяна след 30 г. масонски погром за България!Зарежете грантовете на Сорос ги подкрепете тези господа, щото с тях не може да се откупи изгубена страна и изгубен народ!
22
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боклу ците доволни че има крадане и за тях.
21
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Валерката даже и за хигенист да беше назначен в министерския съвет,пак щеше да е доволен.
20
18
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-важното за България сега е психиатрите да удържат Волен Сидеров! Ако той не изпадне пак в криза, правителството ще е стабилно и през следващите четири години България ще дръпне много напред!
19
16
 
8
 
! Отговори
Зозо преди 6 години
До СъжалявамеСкрий се! Вижда ти се червения каскет. Гласува ли сте за Курнелката и сега ще погладувате още 4 годинки. Червената вещица е пътник!
18
7
 
10
 
! Отговори
г 7 преди 6 години
Фашистите са навсякъде.Те победиха даже в Русия ,Турция,САЩ. От Европа не са си тръгвали.
17
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Противна, мазна муцуна!