Наши превозвачи плашат с блокада на границите

Омръзнало им да чакат с часове заради мудни граничари
13
Наши превозвачи плашат с блокада на границите
Снимка: Булфото, архив

Българските превозвачи плашат с протести по границите заради дългото чакане на камионите.

От Съюза на транспортните работници излязоха с ултиматум към управляващите, иначе щели да блокират браздата в началото на другия юни, съобщи Нова телевизия.

В писмо до вътрешния министър и директора на "Гранична полиция” синдикалната организация настоява да бъдат предприети незабавни мерки, така че дългото чакане на камионите да спре.

Те дават краен срок за това - края на месеца, иначе ще последва пълна блокада на границите ни.

Най-голям бил проблемът на граничен пункт „Кулата-Промахон”, който в момента е и в ремонт.

Според Съюза на транспортните работници проблемът е в мудната работа на граничните власти и липсата на организация на пункта. Съдействие е поискано и от гръцкия посланик. 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
0
 
! Отговори
1926 преди 6 години
Бобо,хал-хабер си,нашите работели хаха...мързи ги да гледат.Какви малаки те гонят,за четири години където минавам Кулата мен грък не ме е проверявал,чакането е само заради нашите мързеливи.
11
0
 
2
 
! Отговори
Бобо преди 6 години
Всяка седмица минавам през кулата с камион.Корупция и да има не съм я видял.Един лев на никой за нищо не съм дал.Нашите работят добре но е тъпо празни камиони да минават кантар,какво му мерят?Опашките ги правят Малаките и другото е че от фериботите се струпват едновремено много камиони присригащи от Италия.Решение няма освен ако не пуснат още един коридор.
10
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе хора,защо се мъчите в България?направете като мене -ЕМИГРИРАЙТЕ.И аз искам в БГ да се върна ама.....
9
3
 
14
 
! Отговори
До 9 преди 6 години
А ти имаш ли представа,а знаеш ли колко камиони минават примерно на Надлак(Унгария-Румъния)и как почват да работят като се събере опашка?Като си голям умник обясни ни на граничарите и митничарите ли им е работа да проверяват за винетки и часове?Само за инфо в сряда вечер Кулата я минах за 6 часа 4 км опашка,а Надлак на Великден за час и половина 10 км опашка.Не работят!Мързи ги!
8
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой от вас умници, има ли представа колко тов. автомобили преминават на денонощие през Кулата, а през някой от другите пунктове? Това не са летища, това са гранично-контролно пропускателни пунктове! Ако разберете бройката ще се хванете за главите! От около 2 години превозвачите буквално злоупотребяват с този проблем и изнудват различните институции за да прехвърлят в друга насока различни обществени проблеми. Що не ги пита някой всичко редовно ли им е, имат ли винетки, спазват ли часовете и др
7
3
 
2
 
! Отговори
666 преди 6 години
Не оценените гении ,водачите на товарни МПС ,хората ,които могат да уредят България ,ЕС ,света ,галактиката и т.н. ,но не могат да уредят собствения си живот .Трагично,комично ?P.S. Дреме ми на ... , за + и -
6
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Що ривьете - нали това искахте плавен преход както казваха лилпв и ананиева(оная с бидето в партийния дом) Плавевн сначи бавен!
5
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Приватизация бавно, лустрация бавно, митничари, съдии,прокурори бавно. - Как ще стигнем Европа? Бързо работят само частните съдебни изпълнители по дела без известие??????????
4
0
 
15
 
! Отговори
бай иван преди 6 години
На всякъде българската администрация те кара да им се чувстваш длъжен. Никога няма да осъзнаят че са на този пост за да улесняват ежедневието на човека.
3
7
 
19
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 6 години
ЕДНО ОТ ВЪЗМОЖНИТЕ РЕШЕНИЯ ЗА РЕШАВАНЕ НА ПРОБЛЕМА Е 100 % ПОДМЯНА НА ГРАНИЧНИТЕ ПОЛИЦАИ И МИТНИЧАРИ И НАЗНАЧАВАНЕ НА СВЕСТНИ ХОРА. СЕГАШНИТЕ ХЕМ НЕ РАБОТЯТ, ХЕМ АКО НЕ ИМ БУТНЕШ РУШВЕТ ТЕ РАЗИГРАВАТ БЕЗОБРАЗНО. НЕ МОЖЕ БОРИСОВ ДА НЕ ЗНАЕ ЗА ПРОБЛЕМА, НО СЛЕД КАТО ТОВА Е ЕДИН ОТ ИЗТОЧНИЦИТЕ ЗА ПЪЛНЕНЕ НА ЧЕРНАТА ГЕРБАДЖИЙСКА КАСА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА СИ ЗАТВАРЯ ОЧИТЕ!
2
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те не са мудни, ами се бавят и се услушват нещо да им се бутне в джоба.
1
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО Е БАВНО,БАВНО, ЯВАШ,ЯВАШ.Чаках БЪРЗА ПРИВАТИЗАЦИЯ В ДЕВЕТДЕСЕТЕ ГОДИНИ. Рекох си МЛАД СЪМ ЩЕ СЕ ОПРАВЯ.То какво стана ВЛАЧИ СЕ 27 ГОДИНИ И СИ ОСТАРЯХ. Сега дори ПРИВАТИЗАЦИЯТА С П Р Я И ДАВА ОТБОЙ.