Трагедия в родния футбол – шампион с ЦСКА се самоуби

Стефан Лулчев сложи край на живота си в дома си
Обновена: 22 май 2017 13:17 | 22 май 2017 13:17,
13
Трагедия в родния футбол – шампион с ЦСКА се самоуби
Снимка: Facebook

Нова тъжна вест застигна футбола ни. След като преди два дни шампионът с Левски Давид Бистрон сложи край на живота си, сега това стори Стефан Лулчев, който е вдигал титлата с ЦСКА.

Бившият защитник, който е бронзов медалист с родния си клуб Локомотив Пловдив, се е самоубил в дома си тази сутрин.

Причините за нелепата кончина на 46-годишният мъж, който се занимава с бизнес след края на кариерата си, не са известни.

Лулата, който беше известен Лулчев, е бивш централен защитник. Започва кариерата си в Локомотив (Пд), с който печели бронзовите медали през сезона 1991/1992 г. По-късно преминава в ЦСКА.

С тима на "армейците" бившият защитник става шампиона на България през 1997 година и носител на Купата на България през същата година. Точно преди 20 години на 28 май 1997 той отбелязва едно от попаденията за 3:1 във финалния мач за Купата на България срещу Левски.

Играе още в Черноморец (Бс), Розова долина, Септември (Сф), Марек.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
11
 
! Отговори
хм.... преди 6 години
В живота има много препятствия , но и преодолявайки ги човек калява характера си , оформя се като личност.На всеки проблем трябва да се гледа , като предизвикателство и да сме сигурни , че има и друг изход , и друго решение.Самоубийството е престъпление към себе си и в. никакъв случай не решава проблема , независимо какъв е той.В настоящо време явно психиката ни става по- лабилна.
10
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки сам решава,дали да живее или не(по принцип и не всякога)!Решил обесил се!Животът е даден на тебе,оцеляването е индивидуален акт ( по принцип)Винаги има изключения)
9
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колкото и да е напрегнат и изнервен живота, едва ли тези хора са ходили по контейнерите. И Бистрон и този човек. Не може така. Трябва малко упорство. Не може ей така - давай да се беся.
8
10
 
8
 
! Отговори
Жалко преди 6 години
Номер 6, ти акъл имаш ли? Вкарал гол на Иванков преди 20 години - това ли е най-важното в този момент? Станала е трагедия, а ти ми говориш за мачове...
7
2
 
32
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 6 години
Животът е...борба и доказване.Не искам да давам съвети в този трагичен момент,но към тези които падат духом и се...огъват;не го правете,винаги има втори шанс и след преживените трудности,човек излиза по...укрепнал и силен.Бог да прости Лулчев,съболезнования на семейството.
6
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много е напрегнат и изнервен днешния живот, стреса е убийствен, а ако човек остане без пари, обикновено не вижда алтернативи!За това има и толкова много самоубийства
5
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Помня гола му с глава във вратата на тогава прехваленият Димитър Иванков , почивай в мир Стефане
4
3
 
33
 
! Отговори
Левскар преди 6 години
Почивай в мир!
3
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Корнел повлече крак с обесванията. Брей.
2
12
 
36
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
Кажете поне на коя банка е бил клиент.
1
4
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Светът е полудял! Лека му пръст на човека!