Теди Москов скандализира: А,Б,В-то ни – подъл гръцки план!

"Глупаво е да се чества културата - или я има, или не"
24 май 2017 16:10,
358
Теди Москов скандализира: А,Б,В-то ни – подъл гръцки план!
Кадър: Bulgaria ON AIR

Това да се празнува култура е глупаво, както и да се дават награди за нея. Културата или я има, или я няма. По време на комунизма 24-и май беше единственият празник, който не беше свързан със Съветския съюз. Но азбуката ни е подъл гръцки план да ни отделят от католическа Европа.

Това заяви театралният и телевизионен режисьор Теди Москов пред Bulgaria ON AIR.

"Приписваме се заслугата, че ние сме дали тази азбука на руснаците, а всъщност сме я взели от гърците. Те са пуснали двама шпиони гърци, които да създадат азбука и тя да ни отдели от растящото влияние на Папата", обясни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


358
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
221
0
 
0
 
! Отговори
Станински преди 8 месеца
До Беше !? То и ГЕРБ , е същата работа !? Проверете ,за да разберете , че в ГЕРБ бившите комунисти са над 80 процента , докато в БСП са около петдесет !? Боко Тиквата например,е трето поколение комунист , с дядо и баща полковници от МВР, 85129както и той също е полковник от МВР и член на БКП, още на осемнадесетгодишна възраст !?
220
0
 
0
 
! Отговори
Примитив преди 1 година
Добре, че не е изкарал, че азбуката ни е подъл план на комунистите и Русия. Подобни ***, самопровъзгласили се за видни интелектуалци, са способни на всякаква гадост за да да се харесат на господарите си. Не запазили нищо свято, нищо българско в себе си.
219
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АнонименУважения? За какво?
218
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никога не е късно да станеш за смях...
217
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това, което разбрах е, че повечето коментиращи знаят история по-добре от нашите "интелектуалци".ПП. Напълно сериозен съм.
216
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То, едва ли има човек който да знае всичко, но като не знае е по-добре да си мълчи по съответния въпрос, 'щото се получават ей такива смешни изцепки. Моите уважения към г-н Москов, ама в случая - ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха! :D
215
1
 
1
 
! Отговори
Пинко преди 6 години
явно историята и новините и всичко не е това което е, всеки сам да си прави изводи как ни програмират и как работят нещата от време оно и стига сте вярвали на каквото ви се каже а помислете малко реално с тия глави
214
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Москов нещо е изперкал. Никога не съм празнувал деня на съветската армия навремето. А и всички празници си бяха чисто български. Какво да правим, че 3 март и 9 септември са се случили блгодарение на Русия? Нима това ги прави небългарски празници? Много изперкуляса евроатлантичската пасмина напоследък. Съвсем заправиха историята. Или се опитват да я преиначат?
213
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
АБВ`то не беше ли подъл комунистически план на БСП`то ?
212
0
 
19
 
! Отговори
погнусен преди 6 години
и този работи в българският театър и кино. Марш!
211
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
един българин - хъш. 2-*** българи чета. 3-*** българи чета с предател. Нв знам дали Кирил и Методи са били агенти, но за сега е много актуатно да си такъв и този явно е много деен. Такива не трябва да имат български паспорти.
210
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И кой точно си мисли че е, въпросния ТМ? Обществения смехурко, ли?
209
3
 
6
 
! Отговори
№293 -продължение преди 6 години
...предмет на микробиологията. Не са правени и другаде - в Медицинския университет, в някаква митична швейцарска лаборатория.Не тръгна и проектът на Ntnl. Geographic и Microsoft - кой ще си дава парите да даде ДНК, с която някой може да злоупотреби и завинаги ще остане в база данни! Пълни измислици с единствената цел -да ни изкарат неродствени с руснаците. Така, че не продавай краставици на краставичар, да не се подхлъзнеш и да уцелиш някоя по-дълга!И още- мнозинството от българите обичат Русия!
208
2
 
15
 
! Отговори
Juls преди 6 години
Помня му на този дебилното шоу "улицата" от началото на 90те, за времето си беше нещо ново и интересно, поради липса на друго, но сега като гледах моменти 20тина години по - късно, е нема толкова истерично, сбъркано, депресиращо и ама наистина крайно *** предаване като това... да се чудиш чий болен от алкохолизъм мозък го е родил... та значи същият този убавец. Мисълта ми е не му се вързвайте на приказките, на този мозъкът му е в перманентен алкохолишки делириум.
207
1
 
3
 
! Отговори
До Анонимен 268 преди 6 години
Напоследък се появиха разни, които ще си съдерат задниците от старание да докажат, че не сме славяни и че даже славяни не е имало! Нямало било артефакти, имало генетически изследвания... Стоп! С основите на класическата генетика се запознах през далечната 1964 г., когато в България и останалия соцлагер вилнееше лисенковщината! Органически не понасям неграмотници, които нямат хал-хабер понятие даже от азовете на тази наука! В И-та по микробиология такива изследвания не са правени, това не е предм
206
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Произхода на тъй наречените братя е известен и със сигурност не са българи който се интересува може да потърси информация.Името на глаголица се налага по късно като първоначално също се е наричала кирилица като своят създател.
205
0
 
13
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Много антибългаристи,много нещо,край нямат....То затова се пръкна и демонокрацията,та да изпълзят на светло.
204
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кирилицата първоначално не е създадена за нас а за моравците но те приемат да ползват латиницата след което я налагат в България.А тъй наречените братя не са българи.-----Преди великоморавската има българска мисия в Керамисийското поле.При моравците са отишли с Глаголица,а не с Кирилица.Те не приемат,а им е наложена ЛатиницаДа не си светил на майка му и баща му на Кирил,та да знаеш какъв/какви не са били?Хахаха!
203
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кирилицата първоначално не е създадена за нас а за моравците но те приемат да ползват латиницата след което я налагат в България.А тъй наречените братя не са българи.
202
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ха, скандализирал бил... Че това го знае всеки, който вижда по-далече от носа си. Жалко, че сега ще го оплюят, но нали стадото едно си знае... "You want the truth? You can't handle the truth!"