Шведските форуми ведно: Затвор за бруталния ритник на Ралф Сундберг

Актьорите ни пък призовават за бойкот на родните курорти
9 юни 2017 09:00, Петя Славова
103

Скандалът с шведския турист, който ритна камериерка в Слънчев бряг се разраства. Български актьори призовават за бойкот на родните курорти, заради позицията на Българската хотелиерска асоциация.

Още по темата

Междувременно стана ясно, че шведът се покая, но остава в ареста, а пред Bulgaria ON AIR председателят на асоциацията - Благой Рагин заяви, че подава оставка.

Скандалът с ритника взриви шведските форуми и мрежи. За разлика от Рагин, те искат затвор за сънародника си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
0
 
1
 
! Отговори
swede преди 6 години
До Expert : Link here: https://flashback.org/t2846086
76
0
 
3
 
! Отговори
Възмутен преди 6 години
Това, че не помни по никакъв начин не го оправдава. Истината е, че курортите ни са под всякъкво ниво. Пълна смрад. Приемаме утайката на Европа, че на всичкото отгоре и трябва да и се кланяме.
75
1
 
4
 
! Отговори
до 72 преди 6 години
И аз мисля, че шведине няма как да имат форуми.Само у Перник имаме форуми и Интернет
74
0
 
10
 
! Отговори
Смях преди 6 години
Ритащият швед бе сложен в една килия с рецидивистите Мехмет и Осман, които за 24 часа промениха представите му за "Шведска тройка".
73
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българските хотелиери и курорти са отвратителни!Аз и познати почиваме в Гърция, Турция, Хърватска.Щом северните туристи са по-важни от персонала на хотела ... добре си го мислят, но е отвратително и българите трябва да почиват навън, защото чужденците са по-важни!
72
12
 
5
 
! Отговори
експерт преди 6 години
Стига сте лъгали! Няма такива форуми, посочете поне един форум шведски, дайте линк
71
1
 
19
 
! Отговори
Бай Хой преди 6 години
Отдавна съм бойкотирал българското черноморие. Последно съм бил там 2011г.Още 2009, 2010 съм, ходил по "слънчАКА" и тогава беше пълно с разни "алкохолни ТУРове" - пияни, повръщащи англичани, скандинавци и всякаква западняшка помия.Мръсотията беше навсякъде - вероятно и сега е така.Ето в такъв *** превърнаха иначе хубавия курорт Слънчев бряг нашите родни "хотелиери" и "ресторантьори".....А този Рагин да вземе да се го рАгне отзад.Гърция е на 400км. Айде със здраве.
70
5
 
14
 
! Отговори
Петърчо преди 6 години
Бойкот на курортите? Шведите обединени в подкрепа на жертвата. Аз съм във шок от поредната глупост която тресе медиите а и родните актьори явно. Турист направил глупост. Съд по българските закони и да си получи заслуженото. Българин говорил глупости по повод глупостта на туриста. Подаде си оставка и всичко и там приключи. Само на родните актьори нещо не им е ясно и взеха да имитират американските си колеги и да си мислят че тяхното мнение по всички въпроси е най-меродавно защото така видиш ли.
69
6
 
10
 
! Отговори
Ddd преди 6 години
Абе какъв е тоя шум за един ритник при положение,че има по десетина изнасилени баби от роми на месец в БГ Да и дава пари/обезщетение/и да млъкват моралистите,че НВ се трае
68
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Негативната реакция е мит. Мога да кажа по темата, че шведските форуми са пълни с обиди на расистка основа спрямо българите. Ето някои от тях: "Какъв е проблема? Шут в главата е нещо нормално за славяните!", "Българските маймуни са добре известни симуланти (на футболния терен)!-игра на думи заради използвания в статията термин kick ...
67
1
 
43
 
! Отговори
firo преди 6 години
Родните курорти са си бойкотирани отдавна. Кой българин ходи на мутро-фекало-морието? То беше унищожено последните 20 години - бетон, мутри, чалга, кич, отходната канализация е на 50 метра в морето от плажа, такса чадър, такса шезлонг, такса паркинг, такса преминаване плаж, алкохолен туризъм с масово менте алкохол...Такива като този Ралф идват тук, заради евтиния алкохол и беззаконието.
66
2
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А Гърция е на 3 часа и няма бетон. Само казвам.
65
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
To хората като Рагин обикновено са говорителите на разни от типа на Пеевски. И понеже нямат и много поводи да говорят пред публиката, в по-голямата част от времето използват устите си, за да го поемат.
64
1
 
27
 
! Отговори
Междинни резултати преди 6 години
Още е рано да се каже какви ще са загубите за "бизнеса" от призива на другарят Рагин да си траем, но със сигурност ще са големи. Много българи отдавна са бойкотирали българското море, а сега ще станат още повече.
63
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БХА следва садомазо философията "Рагин", затова сега спешно събира ентусиазирани украинци, молдовци, македодни и индийци за персонал по социална програма "Наемаме всичко, което мърда". и без друго крайбрежните другари в дерибейска самозабрава от десетилетия правят всичко възможно да ограничат достъпа на българските граждани до плажа под премрежения поглед на политиците
62
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мръсната гад Рагин - на електрическия стол!!! И да върне веднага заплатите, които е получил през последните няколко години на поста, на държавата!
61
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шведите не са запознати с правната ни система, затова искат такива невъзможни неща като затвор.
60
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз ги бойкотирам от 10 години. Не съм толкова богат, че да си давам парите в мутренските коптори по нашето море.
59
3
 
40
 
! Отговори
Patriot преди 6 години
Напълно подкрепям инициативата на актьорите за бойкот на родните курорти.
58
0
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Затвор за подлогата жалка Рагин