Битата от швед камериерка: Държат се с нас като втора ръка хора!

Иска затвора за бияча, изритал я като футболна топка
Обновена: 11 юни 2017 14:25 | 11 юни 2017 14:18, Камелия Цветанова
299
Битата от швед камериерка: Държат се с нас като втора ръка хора!
Снимка: Кадър Нова тв

Камериерката, която бе ритната от шведски турист в курорта "Слънчев бряг", се върна в спомените си към проявената спрямо нея агресия.

Още по темата
"Изрита ме като футболна топка", описва случилото се Диана Петкова пред Нова телевизия.

Шокиращи кадри показаха как на 3 юни шведският турист Ралф Сундберг удря камериерката без видима причина. Той призна, че бил пиян и не помни нищо.

"Спомням си, че бях във фоайето. Мъжът, който ме удари, застана на един метър от мен и започна да ми говори нещо тихо. Попитах го "Какво?" и в следващия момент той ме изрита като футболна топка и аз съм се проснала в ъгъла и съм загубила съзнание", разказва Диана.

Жената, завършила специалност "Статистика" в икономически институт, признава, че й е обидно държанието на шведския турист, който е общ работник в родината си.

"Те се държат с нас като с хора второ качество, втора ръка и това е публична тайна", призна Петкова.

Сундберг каза, че се разкайва за постъпката си. "Искам да й кажа, че съжалявам. Не знам какво е станало и искрено съжалявам. Искам да помогна с болничните разходи”, заяви Сундберг.
 
"Моето желание е да стои в затвора”, заявява пострадалата Диана.
 
От прокуратурата ще пледират пред съда за най-тежкото наказание за извършеното – до 3 години лишаване от свобода.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


299
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
253
2
 
2
 
! Отговори
Читател 22 преди 6 години
От 60 години /откакто мога да чета/ по нашите ширини четем за великите съветски, руски постижения и свръхчовеци! Ей, българска преса, спрете се-то не бе Ленин, Сталин, Берия, Туполев, Толбухин, Мичурин, Макаренко, Брежнев, Гагарин и Титов, Александър и , Екатерина, Игнатиев и прочее българомразци, на които сме кръстили градове и хиляди улици! Спрете, хора! Имаме право да се интересуваме от света! С тази мелдонка ни занимавате две години, защото десет години шмъркала забранени медикаменти! Ама стига с прехваленото руско, стига с ***! Искаме новини от света!
252
0
 
10
 
! Отговори
до 1 преди 6 години
Какво и е на жената. Симпатична жена с образование, принудила се да чисти на разни пияндурници от цяла Европа и Русия. Веднага я окачестви като еди кво си. Ако е грозна, що е грозна, ако е хубава що е хубава - е сори брато. Нещо кабелите.
251
0
 
8
 
! Отговори
Uola преди 6 години
Aide ot utre idvat katarskite kamerierki...uspokoite se...
250
16
 
2
 
! Отговори
Професор преди 6 години
Така се държат защото си комунистка. Комунистите заслужават само бой, 18 часа работа по плантациите и животински фураж за храна. А вода да пият от реката.
249
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
KAT,TI GLEDAM FIZIUNOMIATA MA TI SI CETVARTA RAKA MA-OT TEBE E PO-GROZEN SAMO DYAVOLA.
248
0
 
27
 
! Отговори
до 274 преди 6 години
Те пък едни туристи ,за *** на зеле не стават.Половината са в алкохолен делириум още от самолета.
247
1
 
14
 
! Отговори
туш преди 6 години
Всички искаха да почиват на Слънчев бряг преди години, масово, на ниски цени. Заповядайте, моля!
246
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гледам си Animal planet за да не се напрягам и там има една поредица за тексаски зоополицаи, която следя с кеф.Значи, ако правиш с-екс на обществено място те глобяват, ако пи-каеш на обществено място-глоба, ако ловиш риба без ловен билет-глоба, ако си хванал рибка 43 см, а в сезона имаш право да ловиш риба над 45см-глоба за всяка риба извън норматива.Ето затова американците са велика нация.
245
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На снимката пише 288 коментара, а тук защо са 270 ?
244
0
 
5
 
! Отговори
а б преди 6 години
Само малко /10 години/ ,което за нас е нормално, да изчакаме и те F 16 ще ни молят да ни ги подарят
243
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до 254 от славянинНапротив, случая с оияната руска,cвиня вилняла в Хисар се покрива, русофилче. Защото единствено в България руските cвине са свещени крави.
242
4
 
10
 
! Отговори
до 259 преди 6 години
Те управляващите в цял свят си се мислят за Патриции ,а народа за плебей.Иначе имаш ли пари всички ти се кланят и правят пируети!И в Дубай и в Париж ,навсякаде когато си гост с пари ,ти целуват... ка.Туризма е бранш за обслужване на богатите всеки трябва да го знае това ,даже на запад си се прехласват ,че са служили на някоя личност и това им е лична гордост.
241
0
 
25
 
! Отговори
Виготура преди 6 години
Докато позволяваме на управляващите да се гаврят с нас и ние помежду си да се гаврим един с друг, не можем да искаме от чужденците да ни уважават.
240
2
 
10
 
! Отговори
бумеранг преди 6 години
Ама много сме възмутени всички. Всеки ден и час самите ние " ритаме" някого. Какво друго освен ритници можем да очакваме, а и да получим.
239
3
 
7
 
! Отговори
ала бала преди 6 години
Да подкрепим г-н Рагин и всичките него подобни.Те ни дават хляба.Ние ги обичаме!
238
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до 244 от славянинВ статията не става дума за "мързелив" българин, "бай ***", а за "мегакултурен" и "интелектуален" по "презумкция".... швед!?
237
6
 
2
 
! Отговори
алабала преди 6 години
Прочетете най -активните с коментар 1 и 2 и ще разберете що за *** сме,с достойнство и чест.
236
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като дете се разхождахме из Слънчев бряг да видим как живеят хората.Впечатляваха ме мини-игрищата за голф и си мислих, че сигурно е страшно скъпа игра.После като пораснах ми светна, че стиковете и топките се дават на чужденците от хотелите.Втора ръка хора ни броят собствените ни управляващи и ние СМЕ втора ръка хора благодарение на тях.
235
5
 
14
 
! Отговори
от 253 преди 6 години
Кокво точно означава минуса?Кое не ти допада ?Пенсионерите ни дето са просяци или това ,че трябва някои от тях да бачкат на стари години!Германския пенсионер като се "уволни" има най-малко 100 000 евро на сметка и го удря на живот!Българския или е крал и е добре или мизерства!
234
7
 
8
 
! Отговори
ала бала преди 6 години
Госпожо разбрахме ,че при "Комунизма" не Ви е било добре.С капитализма и неговия "шут" как е?