Вежди Рашидов: Не съм работил и секунда в "Мултигруп"!

Вече не ме вълнуват ударите под кръста, обясни той
Обновена: 11 юни 2017 20:17 | 11 юни 2017 20:16, Петя Славова
65
Вежди Рашидов: Не съм работил и секунда в "Мултигруп"!
Снимка: архив, Булфото

Рашидов: Вече не ме вълнуват ударите под кръста. Предстои да съдя хора за клеветите,които говорят за мен. Например за "Мултигруп".

Аз категорично заявявам: Никога не съм работил и секунда в "Мултигруп". Човек понякога иска да чуе и нещо добро за себе си. Няма такъв народ като българския. Това заяви бившият министър на културата Вежди Рашидов в предаването "Опорни хора" по телевизия Bulgaria ON AIR.

По думите му, лош пример дават скандалите в парламента. Също така Рашидов е уверен, че в момента са нужни сериозни реформи в културата. "Аз, като председател на парламентарната комисия по култура и медии ще направя всичко възможно, те да се случат.", обеща той.

Рашидов коментира и последните новини около КТБ. Според него разсекретяването на стенограмите за КТБ не може да покаже нищо. "Трябва да видим кои са окрали банката? Но никой не иска да им каже имената", категоричен бе той..

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
3
 
1
 
! Отговори
i007 преди 6 години
Господин Рашидов хората които ви уважават и ценят са много повече от тези които не знаят какво искат и за какво са живи.
42
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
...казал главният мултак на републиката.
41
1
 
8
 
! Отговори
Бонбонче сладко преди 6 години
Веждьо, я кажи от къде пари за вилата -хотел на Вадим, в Австрийските Алпи? Хотел който и западняците не могат да си позволят там... Това зад гърба ти някой нов "Шидьовър" ли е? Не ни досаждай повече другарю, знаем те добре! Лекувай се, харчи си парите и не ни се присмивай, защото с тези ти изказвания правиш точно това!
40
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Веждичка ,защо се лекува в Германия нашето здравеопазване не го ли зачиташ ?(питам иронично) ,Абе нали имахте там Веждичка в парламента измъдихте една кампания "изберете българското" ,защо не избра българското , а немското здравеопазване ? (питам пак иронично).Излиза че майка ми и баба ми са повече българи от тебе, щот си ползваха българското когато се бориха с рака ! ОРЕВА ТОЯ КОЗЕЛ ЧЕ МУ ВЗЕЛИ БАНКЕРИТЕ ПАРИТЕ МУ ВИКАШЕ ЧЕ ЩЕ СЕ БЕСИ , ОБЕСИ ЛИ СЕ ?Като гои гледам НЕ Е .Не мразя п едалите ,а *** далските номера .
39
0
 
9
 
! Отговори
ss преди 6 години
работил е ЗА а не В Мултигруп ;)
38
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ей,кашкавал що лъжеш бре??Я КАЖИ КОЙ НАПРАВИ ВСИЧКИ СКЛУПТУРИ НА ХОТЕЛИТЕ НА МУЛТИ ГРУП???????ДНЕС ИДЕТЕ И ГИ СНИМАЙТЕ И ПОСЛЕ ПАК ГО ПИТАЙТЕ ГРАНД ХОТЕЛ ВАРНА НАОКОЛО ВСИТЕ СА НЕГОВИ.
37
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До гласовеГоляма част от творчески елит и интелигенция,барабар с един куп БГ политици,в това число и тогавашния Президент Желев,почетоха празника на ръкоположения лично от Илия Павлов за главен Мултак Рашидов!Декември 1996 г. когато банковата криза беше във вихъра си,българските левчета се обезценяваха буквално за часове и минути,когото заплатите клоняха почти към нулата,да плюскаш печени прасенца,черен хайвер и др. деликатеси пред изгладнелите погледи на хората,е меко казано неморално!
36
1
 
9
 
! Отговори
гласове преди 6 години
а в допълнение към долния ми коментар, има същия клип и с коментари мисля че излиза втори или трети в същата класация :))) ... м.а.м.и.ц.а.т.а ... им ...
35
0
 
16
 
! Отговори
гласове преди 6 години
напишете в гугъла: "вежди мултигруп рожден ден" и кликнете на видеоклипове, това което излиза на първо място си го пуснете и се наслаждавайте , това е за който позабравя в забързаното ни ежедневие , и за който не е толкова голям за да помни , кой кой е в БГ :) ... бих написал и още неща за участниците в клипчето ама много цензура ще има , но както се казва във вица: - ти си знаеш :))
34
0
 
21
 
! Отговори
Башка Луд преди 6 години
Тоя прекалява с лъжите!Имаме памет Веждичка, имаме!
33
3
 
9
 
! Отговори
Иван преди 6 години
Тоя *** някой трябва да го освободи от мъките му. Родоотстъпник и предател.
32
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
SME6NIK
31
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще ми се да попитам Рашидов: -Какво се случи след като преди години шибна един юмрук в лицето на полицай,направил му забележка за неправилно паркиране? Наказаха ли те,наградиха ли те или ти се размина?Ако имаш съвест и си пич,кажи! Ако ли не,майната му,важното е,че нямаш нщо общо с МГ и мутрите!
30
0
 
8
 
! Отговори
"народни приказ преди 6 години
До Анонимен - никой не иска да каже имената на крадците нищо че всички ги знаят????!!!Аз не ги зная! И много други! Даже почти всички не знаят! Чуваме разни подхвърляния, но истина няма и няма да има!
29
3
 
14
 
! Отговори
Кравокрак преди 6 години
Главният мултак на Републиката не е работил за Мултигруп. Значи по любов е било, освен да продаваш на Илия скулптурите, така ли?
28
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"по-добре мултак, отколкото голтак" - цитат на Веждата от зората на демокрацията (90-те)
27
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Чичкото с мустака И на тебе ще ти увисне мустака ,защото играеш същите номера като Мултака. Лицемерничиш. Запомни това !
26
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Чичкото с мустака Запукало му е ,запукало му е ! Онази с косата е около него . Даже му е припукало . Не изглупявай като него , да не я извикаш да закоси около теб . Ще ти окапе мустака от ,,радост,,Внимавай!!!!
25
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рашидов това,че нямаш трудов договор с Мултигруп не те оправдава.Всички сме гледали скандалният клип"Пир по време на ч ума".Препоръчвам го на всички,които не са го гледали и на тия които искат да си припомнят,как в мрачните години на преходът когато българският народ тънеше в мизерия и глад,вие плюскахте на софрите на мафията.Гледайте клипът,докато идолът на Вежди, Борисов не го е свалил от ефир.
24
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И заради това ,оето правиш днес и продължаваш да лъжеш , вместо да се покаеш ,ще бъде наказанието Гоподне на теб и потомците ти .