Снимка от ръба на покрива! Майки, страшно е, наистина...

"Много ви моля, обърнете внимание", призовава разтревожен родител
62
Снимка от ръба на покрива! Майки, страшно е, наистина...
Снимка: Facebook

Снимка на ръба на покрива на десетки метри височина! Това е новото опасно занимание на софийските тийнейджъри, което изглежда набира все повече скорост.

За него сигнализира разтревожен родител в социалната мрежа. Той публикува екстремни снимки и призовава родителите да проверят дали децата им не са на тях. Бащата споделя и че синът му е пострадал, опитвайки се да бъде част от страшната мода.

След инцидента момчето се е отказало от снимките по покривите, но негови приятели не спират с опасното занимание.

Още по темата
Кадрите от ръба на покривите са публични в профилите на младежите във Facebook. Децата са от кв. Гоце Делчев,  кв. Овча Купел, кв. Стрелбище и околните квартали.

"Много моля, ако някой разпознае детето си или детето на познат - обърнете внимание на родителите. Страшно е! НАИСТИНА!!! ", пише Никола Кортов в профила си в социалната мрежа.

"Моят син пострада, за късмет не сериозно, но имаше падане и в момента вече казва, че не се занимава с това....но моля ви - вижте тези снимки!  Това са снимки от профилите на децата - общодостъпни снимки!", пише още бащата.

"Майки, много моля да обърнете внимание на приложените снимки", призовава той.

Новата опасна мода вече взе жертва. В началото на май 14-годишно момиче загина след опит за селфи на строеж на висока сграда в столицата.
 


62
Още по темата: тийнейджърученикселфи
Напиши коментар Коментари
56
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
страх ги е да се катери за селфи, но като малки като са тръгнали да бягат и веднага са крещели "не бягай мами ще паднеш и ще се удариш".

като има мерак за високо го водете на скално катерене, да види обезопасено детето какъв е риска.
55
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Държавата е същата като изгледа от покрива : ръждясали тенекии занемарени сгради, тъмна атмосфера и лошо време на хоризонта облаци , не ни чака нищо добро с тези евроатлантически ценности и толерастия! Децата по този начин изразяват себе си те казват! Вижте ме аз не съм Гей( пе.дерюга) мога да взимам сам решения не искам да живея по вашата евроатлантическа матрица. Омерзен съм от случващото се около мен.
54
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Загрежения баща да не забрави да свети на първата брачна нощ на синчето и после да коментира във фейса.
53
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Пак повтарям - за невярващите ру-со--фили - отворете YOU YUBE и вижте , че това висене по високи сгради и радиоантени дойде от Русия ( също и играта Син слон)
52
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Хайде пак мекокитковски истории! На тати принца/принцесата, да не вземе да се спъне да си обели благородното коляно. Кое му е опасното на тази снимка? Ей възпитахте цяло едно лигаво поколение, аз като бях тийнейджър сме се катерили къде ли не, ходили сме къде ли не и ето че сме живи и здрави. Прекалената грижа граничи с глупостта и разваля децата, приемете че това човешки същества които трябва да преминат през този период от развитието си без мама и тати.
51
11
 
2
 
! Отговори
BG преди 5 дни
Бас държа че същите тия майки са големи привърженици на идеята на Каракачанов за възстановяване на казармата ! Т.е като не можем да си възпитаме ...., искаме някой други да го направи вместо нас !
Ами като сте некадърни родители, няма да ги раждате тия деца в края на краищата, че после да се чудите кой да обвинявате и от кой да искате да ви върши задълженията !
50
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
На децата трябва да се обръща внимание и да има контрол над това, което правят - трябва да се говори с тях. За това сме ние, възрастните, а не само да ги оставяме "да се развиват сами". Ясно е, че не може винаги да сме наясно какво става с тях, но има начини за справяне със ситуацията, при това без да се оказва натиск върху тях и без да психясваме. Никак не е проста работа, но ако искаме да тях да ги има, трябва да се стегнем и да не ги оставяме улицата да ги учи.
49
2
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 5 дни
Браво на бащата!Малцина са хората,които ще проявят загриженост за другите деца.Наистина,родители,бдете над децата си,и проявете контрол с какво се занимават и къде ходят,за да не страдате.Увлечението по такива екстремни селфита е дяволска работа,а "дявола като рикащ лъв търси кого да глътне".Лесна плячка стават такива деца.
48
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Природата си знае работата. Отсява умните от глупавите. Естествен подбор.
47
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Заради пустия еврейски фейсбук колко селфаджии се самоубиха.
46
1
 
0
 
! Отговори
no joke преди 5 дни
За тези, които мислят че това занимание е много 'cool' нека видят това:
https://youtube/watch?v=nqBaVO83ThE
45
2
 
10
 
! Отговори
sofeto преди 5 дни
"За него сигнализира разтревожен родител в социалната мрежа."

Ааааа, ами за кво са родителите, да им избият от главите на собствениете си деца подобни опасни занимания.
44
0
 
7
 
! Отговори
от 43 преди 5 дни
Защо цензурирате думата мо-да?????
43
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Е това си го правихме и преди 25 години без да се снимаме. Не е достатъчно страшно за Фейсбук-геройство.
42
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Ако един младеж на 13-14 години му липсват първите седем, това плод на родителя, а не на така наречената "***".
41
11
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Аз навит съм от високо да видя родината,<br>
от колкото долу да му сърбам на тоя урината.
40
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Интернет поколение. Не свобода ,а слободия.Вие не знаете какво са страдания и мъки . Слободията я имате за даденост,но живота не е справедлив и разочарованието ще е огромно.Колкото по-рано съкратите времето пред клавиатурата ,толкова по добре за вас.Но малко го разбират.След време ще има хиляди на социални помощи и ще винят за това...........филанкишията.Грешната ви самооценка ви води към това невръстни мушмороци от 15 до 25 годишни!!!
39
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
спорта му е майката......иначе от скука правят глупости......
38
7
 
2
 
! Отговори
Онанимен преди 5 дни
Високо високо високо, над завист и обида!
37
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
А ОТ ДНЕС.БГ ПРАВЯТ СТРАХОТНА РЕКЛАМА НА ТЕЗИ НЕЩА.