Снимка от ръба на покрива! Майки, страшно е, наистина...

"Много ви моля, обърнете внимание", призовава разтревожен родител
19 юни 2017 07:00,
62
Снимка от ръба на покрива! Майки, страшно е, наистина...
Снимка: Facebook

Снимка на ръба на покрива на десетки метри височина! Това е новото опасно занимание на софийските тийнейджъри, което изглежда набира все повече скорост.

За него сигнализира разтревожен родител в социалната мрежа. Той публикува екстремни снимки и призовава родителите да проверят дали децата им не са на тях. Бащата споделя и че синът му е пострадал, опитвайки се да бъде част от страшната мода.

След инцидента момчето се е отказало от снимките по покривите, но негови приятели не спират с опасното занимание.

Още по темата
Кадрите от ръба на покривите са публични в профилите на младежите във Facebook. Децата са от кв. Гоце Делчев,  кв. Овча Купел, кв. Стрелбище и околните квартали.

"Много моля, ако някой разпознае детето си или детето на познат - обърнете внимание на родителите. Страшно е! НАИСТИНА!!! ", пише Никола Кортов в профила си в социалната мрежа.

"Моят син пострада, за късмет не сериозно, но имаше падане и в момента вече казва, че не се занимава с това....но моля ви - вижте тези снимки!  Това са снимки от профилите на децата - общодостъпни снимки!", пише още бащата.

"Майки, много моля да обърнете внимание на приложените снимки", призовава той.

Новата опасна мода вече взе жертва. В началото на май 14-годишно момиче загина след опит за селфи на строеж на висока сграда в столицата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още по темата: тийнейджърученикселфи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
страх ги е да се катери за селфи, но като малки като са тръгнали да бягат и веднага са крещели "не бягай *** ще паднеш и ще се удариш".като има мерак за високо го водете на скално катерене, да види обезопасено детето какъв е риска.
46
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Държавата е същата като изгледа от покрива : ръждясали тенекии занемарени сгради, тъмна атмосфера и лошо време на хоризонта облаци , не ни чака нищо добро с тези евроатлантически ценности и толерастия! Децата по този начин изразяват себе си те казват! Вижте ме аз не съм Гей( ***.дерюга) мога да взимам сам решения не искам да живея по вашата евроатлантическа матрица. Омерзен съм от случващото се около мен.
45
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пак повтарям - за невярващите ру-со--фили - отворете YOU YUBE и вижте , че това висене по високи сгради и радиоантени дойде от Русия ( също и играта Син слон)
44
11
 
2
 
! Отговори
BG преди 6 години
Бас държа че същите тия майки са големи привърженици на идеята на Каракачанов за възстановяване на казармата ! Т.е като не можем да си възпитаме ...., искаме някой други да го направи вместо нас !Ами като сте некадърни родители, няма да ги раждате тия деца в края на краищата, че после да се чудите кой да обвинявате и от кой да искате да ви върши задълженията !
43
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На децата трябва да се обръща внимание и да има контрол над това, което правят - трябва да се говори с тях. За това сме ние, възрастните, а не само да ги оставяме "да се развиват сами". Ясно е, че не може винаги да сме наясно какво става с тях, но има начини за справяне със ситуацията, при това без да се оказва натиск върху тях и без да психясваме. Никак не е проста работа, но ако искаме да тях да ги има, трябва да се стегнем и да не ги оставяме улицата да ги учи.
42
2
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Браво на бащата!Малцина са хората,които ще проявят загриженост за другите деца.Наистина,родители,бдете над децата си,и проявете контрол с какво се занимават и къде ходят,за да не страдате.Увлечението по такива екстремни селфита е дяволска работа,а "дявола като рикащ лъв търси кого да глътне".Лесна плячка стават такива деца.
41
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Природата си знае работата. Отсява умните от глупавите. Естествен подбор.
40
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заради пустия еврейски фейсбук колко селфаджии се самоубиха.
39
1
 
0
 
! Отговори
no joke преди 6 години
За тези, които мислят че това занимание е много 'cool' нека видят това:https://youtube/watch?v=nqBaVO83ThE
38
2
 
10
 
! Отговори
sofeto преди 6 години
"За него сигнализира разтревожен родител в социалната мрежа."Ааааа, ами за кво са родителите, да им избият от главите на собствениете си деца подобни опасни занимания.
37
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е това си го правихме и преди 25 години без да се снимаме. Не е достатъчно страшно за Фейсбук-геройство.
36
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз навит съм от високо да видя родината,<br>от колкото долу да му сърбам на тоя урината.
35
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интернет поколение. Не свобода ,а слободия.Вие не знаете какво са страдания и мъки . Слободията я имате за даденост,но живота не е справедлив и разочарованието ще е огромно.Колкото по-рано съкратите времето пред клавиатурата ,толкова по добре за вас.Но малко го разбират.След време ще има хиляди на социални помощи и ще винят за това...........филанкишията.Грешната ви самооценка ви води към това невръстни мушмороци от 15 до 25 годишни!!!
34
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
спорта му е майката......иначе от скука правят глупости......
33
7
 
2
 
! Отговори
Онанимен преди 6 години
Високо високо високо, над завист и обида!
32
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А ОТ ДНЕС.БГ ПРАВЯТ СТРАХОТНА РЕКЛАМА НА ТЕЗИ НЕЩА.
31
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те не само са функционално неграмотни, ами са и глупави май.
30
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Много ви моля, обърнете внимание", призовава разтревожен родител..................И КОЙ ТОЧНО ДА ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ.НЕ ВИЖДАМ ДРУГ, ОСВЕН САМИЯТ РАЗТРЕВОЖЕН РОДИТЕЛ.
29
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТУК ИМА САМО ЕДИН ЕВРОАТЛАНТИЧЕСК7И ГА`ЛОШ
28
17
 
5
 
! Отговори
Shopp преди 6 години
Кое му е страшното, нали не рипат отгоре...