От еуфорията до дъното – пътят към отказа от хероина

Битката на Иво с наркотиците почва преди повече от 12 години
29 юни 2017 10:15,
27

Да откажеш хероина след 12 години отрова във вените! Как един млад мъж излъга смъртта?

Битката на Иво с наркотиците започва преди повече от 12 години, когато той е само на 14. Днес, вече на 26, младият мъж е преминал през всички етапи на зависимост - от еуфория до пълно пропадане.

Употребявал е какво ли не, казва че винаги има накъде още да достигнеш дъното.

Вижте цялата история на Иво във видеото на Bulgaria ON AIR!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: наркозависимИво
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
2
 
! Отговори
do ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
Много ясно, че ще вярваш на батко Бойко, а не на очите си. Радвам се на 300 лв /мес. щото той каза, че сме по-добре от другите и ако вземам 3000 лв/мес не спазвам финансова дисциплина, а баба Меркел много държала на това. Сега ям по веднъж дневно, но Европа е доволна, а тя винаги е била моя идеал.
21
0
 
1
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
До Анонименонанимни друже, агресия и заплахи в моето изказване няма. в твоето, има признаци на психическа слабост. при първи по сериозен отговор "контра" започваш да вменяваш отговорност и да крещиш че другите са длъжни да се съобразяват с нехаресващото се на повечето безценно за тебе ксенофобско мнение. по какъв начин точно си по различен от Шикългрубер? а, да. австриеца е забранил пушенето на работното място. а ти се опитваш да ни наложиш мнението си щото сме длъжни да съобразим. не сме.
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До: Изгърбич ЗадвратянС тази агресия, по-скоро е добре ти да се обърнеш към психолог или друг вид доктор. Аз изказвам личното си мнение, което явно не се харесва на много хора и няма лошо, но пък за разлика от твоето не е изпълнено с агресия и заплахи. Ти сам си направи изводите за себе си!
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АмериканАМи доста научих. За справка - живея в Япония. Удря ли? Брей, айде сега да ми извадиш научни статии да си подкрепиш мнението, инак не важи. И какво общо има тревата с езиците и по специално източните? Така е, знаете само да лафите без покритие, щото знаете, че няма как да го покриете. :)
18
0
 
1
 
! Отговори
К'с преди 6 години
Чуйте ме внимателно :Аз наистина не пия, не пуша и не ползвам наркотици,Но често ям некачествена храна и имам застоял начин на живот....
17
0
 
2
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
До Анонимен14предполагам , тогава ,като ще застрелваме ранените е редно да претопиме и хронично болните, генетически предразположените към ракови заболявания и сърдечни проблеми? а съгласна ли си , ако евентуално имаш некви отроци, въпреки че се съмнявам, да дойде шпицкомандата и да ги изпрати за претопяване щото са дюстабани и не могат марш на скок? това са болестни състояния които трябва да се лекуват. така, както сте за психиатрия и ти и номер 2. въпреки че си мислите че за вас не важи.
16
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе наркотиците са им виновни.Оня *** дето уби онова момиче с брадва в гръб заради един стар телефон и 2 лева и на него ли са му виновни наркотиците?Преди като нямаше наркотици дали нямаше убийства,а?Просто има лоши хора които обичат да вършат зло.Дали са извратени,дали дяволът ги е обхванал, или нещо друго.Все още никой не е дал отговор на тоя въпрос.Единственото решение е да има бързи смъртни наказания така,че тия които убиват хора да знаят,че това което правят ще им се отмъсти.
15
1
 
2
 
! Отговори
al преди 6 години
Пиещите бира СА алкохолици
14
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съгласна съм с 2, наркотиците, алкохола и другите пороци са признак, за слаба и проблемна психика, колкото и хората, които страдат от тях да си мислят, че не е така и за тях не важи.
13
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе и ние пушим тревичка специалисти такива, за разпускане през уикенда, но в един момент, си пушиш и през седмицата, почваш да си пушиш всеки ден, искаш да си напушен всеки ден, става едно постоянно залиняване, когато не си напушен си леко вкиснат и изнервен, въобще това си е наркотик от където и да го погледнеш. Готино е и наистина не е силен, но нека не се отрича, че си е лека дрога и си има своите отрицателни страни.
12
2
 
5
 
! Отговори
Американ преди 6 години
До Анонимен(9)И колко научи от източните езици както си пушиш? Щото марихуаната удря здраво в ума, а и самият факт че учиш подобни езици навежда на тази мисъл..
11
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 1 нали ог там идва дрогата. от бедните страни
10
6
 
8
 
! Отговори
Американ преди 6 години
До Разбира се! (7)Марихуаната си е наркотик. Както и алкохолът.
9
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименМи ето, включваме се. Пуша от 4 години и съм си напълно здрав и уча източни езици? Е? То е до човека, това не го ли разбрахте? *** що ли се учудвам, аудиторията на този сайт е точно каквато си ни е и обществото. Овце.
8
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 7въпроса е в количеството
7
10
 
13
 
! Отговори
Разбира се! преди 6 години
До Анонимен 5Тревата не е наркотик, а ако мислиш, че който употребява трева е наркоман, си далеч от истината.Все едно, да смяташ, че всеки, който пие бира е алкохолик.
6
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 2А алкохолиците?Знаеш ли колко хора е убил алкохолът?Всяка седмица по селата се случва следното напият се и почнат да се лупат с брадви или ножове.Или се качи на каруцата и почне да гази хора.
5
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега очаквам наркоманите да се включат и да обяснят, че тревата не е наркотик, а лечебно средство... така е, лек за раковоболни хора с напреднал стадий, останалите наркозависими не са нищо повече от слабоумни зомбирани парапитеци, чийто смисъл на живота е да се нагърмят, да гледат в една точка и да се смеят за нищо, може би се смеят на простотията си и осъзнават какви са безполезници за себе си и обществото като цяло?
4
0
 
1
 
! Отговори
nowa преди 6 години
карбовски, ти ли си?
3
0
 
19
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
В България няма наркотици. Контрабандата е пресечена. Така каза бате Бойко, а аз му вярвам.Тези наркомани очевидно падат от космоса .. заедно с дрогата си.