Цветелин Кънчев за Асеновград: От битов инцидент до бутане на къщи

"Политиците се страхуват да не изгубят гласовете на ромите"
Обновена: 3 юли 2017 09:42 | 3 юли 2017 09:10, Петя Славова
23

Докато се говореше как едни роми без нищо взели да преследват гребци, започна да се говори за бутане на къщи и ограничаване на браковете при ромите. Това е чист инцидент, от който започна да се възползва кой ли не. Може би политиците ги е страх да не изгубят ромските гласове.
Още по темата

Това заяви в "България сутрин" председателят на "Евророма" Цветелин Кънчев. По думите му хората от ромската махала в Асеновград се определят като турци и от "Евророма" не са добре дошли там, поради което партията му няма дивиденти от конфликта.

Гостът не се съгласи конфликтът в Асеновград да бъде сравняван с бунтовете в Катунца. "В Катуница имаше социален сблъсък - бедни българи и цигани скочиха срещу Кирил Рашков", посочи той пред Bulgaria ON AIR.

Народният представител от "Обединени патриоти" Михаил Петров подчерта, че Патриотите не са предизвикали конфликта, а Валери Симеонов е в Асеновград в изпълнение на своите служебни задължения.

"Събарянето на незаконните постройки ще реши само частично проблема", отбеляза представителят на ВМРО и добави, че е необходимо незабавно производство по НПК за нападателите, за да разберат останалите, че не могат да правят каквото си поискат.

"Някой не иска да си загуби гласоподавателите. Надявам се да няма повече сблъсъци, но е факт, че трябва да се предприемат спешни мерки", каза още гостът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
Гост преди 6 години
"Събарянето на незаконни постройки" решава градоустройствени проблеми, за пръв път чувам, че някой решава по този начин проблем от НПК, ситуиращ хулиганска постъпка? Леле, колко малко вярва в НПК лидерът на ВМРО, за да заяви, че е "необходимо незабавно производство по НПК за нападателите, за да разберат останалите, че не могат да правят каквото си поискат"... Аз пък не искам и да знам за партия, която смята, че НПК се прилага за "останалите", а не за виновните! Такава партия е антинационална.
12
0
 
2
 
! Отговори
Аз преди 6 години
По приказките си Кънчев ,колко много прилича на Каракачанов.Наперен ,с тон нетърпящ възражения ,иначе издърдори един куп глупости и повечето бяха само за да каже нещо.Ей,Кънчев...Ти като лидер на шведите как им помагаш в интеграцията?Това ,че ги пазиш от дискриминиране ,не означава че ги интегрираш.
11
3
 
8
 
! Отговори
Защото е така... преди 6 години
Еуропата... и Брюксел ..- те са виновни , защото ни засипват с наредби за правата на малцинствата...и гейовете ..и проститунките ...и " интеграцията им "..., защото Това били Евро ценностите..и Демокрацията !?!.. А нашите политици шега во и угодничесщи се съгласяват с всичко ...за да се задържат по- дълго във властта ...!. Няма да има ни Оправия ..ни Стандарт с тоя ЕС...Тия Глобални ...- разтури ха и обърнаха хората и държавите с Хастара...нагоре...!.. Техните роднини на Запад им дават акъл за
10
1
 
11
 
! Отговори
Ооооо преди 6 години
Ай сик...тир на всички политици!!! Аман от мошеници.Пфуууууу...
9
3
 
3
 
! Отговори
Асан Кьоравио преди 6 години
Ша ни ранити,ша ни лекувати и ша мълчити !
8
2
 
27
 
! Отговори
хахо преди 6 години
Човека каза -те се определят като турци. Правете си сметка за какво става въпрос и кой ги защитава. Работата там е дебела.
7
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки престъпник в затвора, но не като в почивен дом-на курорт, а на тежък физически труд. Не случайно преди е имало каторга. В България има достатъчно каменни кариери.
6
2
 
9
 
! Отговори
Пенчо преди 6 години
До РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ, съгласен съм с теб до толкова до колкото трябва да има наказания, но като гледам българинът мери с двоен аршин, трябва да има бутане на незаконни къщи за всички, български мутри, ***, олиарси и т.н. трябва да се протестира и когато шайка "патреотични" мутри пребиват с палки нормалното население на околовръстния път в София, но българина е късопаметна и първосигнална овца и лае само по поръчка, през другото време оставя доброволно да го клатят всякакви мутри и политици
5
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
еврейте са го разрешили проблема . хваниш терорист и ли го ликвидираш отиват и взривяват къщата му независимо кои живее там.
4
0
 
28
 
! Отговори
Онеправдан преди 6 години
До АнонименКой спира *** от управлението? Бат Сали българин ли е? Москов българин ли е? Равни права не значи квотен прицип, а според качествата. Когато има кандитат ***, той е с няколко гърди напред пред останалите кандидати. Това равни права ли са? Еврейте,власите и арменците защо нямат проблеми с правата си в България?
3
2
 
22
 
! Отговори
провинция преди 6 години
Дава се трибуна на всякакви антибългарски елементи. Затова мразя софия.
2
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Събаряне на всички незаконни *** къщи и получаване на помощи само ако имаш пoнe 3 год трудов стаж някъде. Kакви помощи ще получават като не са работили нищо и нямат и намерение да бачкат за какво да ги храним.
1
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Крайно време е политиците да разберат, че българите искат пълна интеграция на ромите - т.е. да имат равни права и ЗАДЪЛЖЕНИЯ с тях. Който успее да го направи - печели следващите избори.