Президентът – мъжкар, пилот... Разминава ли се образът с протокола?

Първата дама пък трябва да служи за пример, коментира ПР експерт
10 юли 2017 18:00,
80

Позициите на държавен глава и първа дама вървят с едни особени умения относно протокола и етикета, които се изграждат с времето. Това коментираха пред Bulgaria ON AIR ПР експертът Любомир Аламанов и Кристина Крънчева, която е специалист по корпоративен етикет и протокол.
Още по темата

"Трябва да им дадем още време, за да добият онези нужни умения, които никой нормален човек няма. Те се учат - къде да ти стоят ръцете, как да си облечен. Те като двойка изглеждат много добре, но не намирам нищо специално в облеклото", обясни Крънчева.

Любомир Аламанов пък допълни, че политиците от Западна Европа се подготвят по 15-20 години и рядко на такива постове попада случаен човек.

"При нас все още се опитваме за няколко години да направим това, което някои хора правят за векове. Склонен съм да дам толеранс на политиците относно тяхното публично поведение", допълни ПР експертът.

Специалистите коментираха и спонтанните срещи с хора на президента Радев, снимки, рафтинга. Но отбелязаха, че той не е първият държавен глава, който си позволява по-неформално поведение.

"Петър Стоянов се чувстваше добре да се държи леко неформално - "Бийтълс", китарата, да бъде спортният тип, да бъде близо до младежите, играеше волейбол с волейболния отбор. Това се вписваше добре в неговия образ. При Радев това му поведение също се вписва в образа му на пилот, мъжкар, военен", обясни Аламанов и добави, че излизането от строгия протокол се харесва понякога на хората.

Експертите обсъдиха и облеклото и поведението на съпругата на президента - Десислава Радева, както и изказването й в социалните мрежи след "София прайд".

"Тя е свободен човек, който може да се облича, както си иска. Това, което пише и демонстрира като отношение, е по-важно. Макар и да не е на държавна служба, трябва да служи за пример. Едно известно обиране на изразните й средства, би свършило полезна работа", заключи Аламанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Президентът мъжкар,ама друг път.Троен *** задмина и Плевнелиев.Три жени го командорят.Истинският мъжкар не си разваля семейството с прекрасна финна жена и две деца тийнейджъри заради служебна забежка.Нинова и Решетников го хвърлиха в политиката и съпруга му назначиха която се изживява като "дама",а е обикновенна туристка.Облеклото и визията и говорят сами за себе си-кич.
62
3
 
1
 
! Отговори
demograph преди 6 години
Самовлюбен пуяк/на руски - индиец/под руски чехъл. Ще се срине в ямата заедно с Тръмп. А вероятно и Путин ще е в компанията им. Но нашия ще е отдолу.
61
8
 
5
 
! Отговори
носталгия преди 6 години
За Плевналиев разкажете,как умело се правеше на мистър Бин.
60
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Плевналиев беше по-смел и мъжкар и защищаваше българските интереси.Радев увърта и преди всичко гледа да угоди на. Москва.
59
3
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Историята ще покаже, кой какъв е! До този момент, президентът Радев не е показал държавнически действия и приказки! Добър пилот е, но за този пост е неподготвен!
58
6
 
12
 
! Отговори
Пенсионер преди 6 години
До А беПлевнелиев е 100 пъти по-мъжкар от такива сополи като теб!
57
14
 
6
 
! Отговори
ОНЗИ преди 6 години
Г-н ПРЕЗИДЕНТ вижте само какви коментари са показани тук - на ОНЗИ клакьорите добре работят, но за съжаление много, много елементарно. Вятърът брули върхарите.... Най-после тази държава и този измъчен народ, да имат отговорен и кадърен ръководител. Безкомпромисно и радикално действие против простащината и идиотската жажда за власт въпреки всичко - идва вече нашия ред, и тогава ОНЗИ, дето гледа като ПУКЪЛ, ще чуди в коя американска база да се завира....!?!?!?
56
5
 
14
 
! Отговори
номер2 преди 6 години
Генерал *** и Мунчовица.
55
6
 
18
 
! Отговори
gadev преди 6 години
цяло стадо ПРи се опитват за излъскат образа на "мъжкар" на льотчика, ама то с ПРи не става бре - за тая работи си трябват топки ! Като нямаш топки, къде си тръгнал ?
54
5
 
17
 
! Отговори
Скитник преди 6 години
Слаб, много слаб! Не е успял да защити себе си и семейството си от една нахална никаквица!
53
12
 
5
 
! Отговори
М, да ... преди 6 години
що не обсъждате кой(коя) е половинката до Премиера Борисов?
52
21
 
15
 
! Отговори
А бе преди 6 години
То след Плевньо всеки би изглеждал мъжкар....
51
2
 
2
 
! Отговори
Кайне Хоупман преди 6 години
Тия ВОЛЯ къде останаха?Некви супермени имаха за кандидат депутати ,но нешо се оядоха с кюфтаци май....
50
2
 
20
 
! Отговори
Сотир преди 6 години
Еми първата дама се готви 15 години с един от БСП ама той само до депутат стигна,и накрая си взе генерал-женен за хубава умна жена която му родила две деца.Но за провинциалката карйеристка пречки няма....
49
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Др. Радев е мъжкар- лъжец !!! Предизборно излъга, че никога не е членувал в БКП !!! Не смятам, че морално отговаря да е президент !!! Не му вярвам - веднъж лъжец - винаги лъжец !!
48
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Политиците от Западна Европа се подготвят по 15-20 години..."Бате Бойко доказа,че това е излишно губене на време!Подготвял се по-малко,но е наваксал с федербала,футбола,рисуването и музиката.Изостава само с балета,ама не се е захванал сериозно,та ще видите вие!
47
8
 
19
 
! Отговори
Курнелия лъже преди 6 години
Другарко Нинова няма да ви простим , че ни излъгахте за срещата си с ген. Решетников за съгласуване избора на Р.Радев за президент.
46
13
 
21
 
! Отговори
Пенсионер преди 6 години
До Анонимен 48"Мъжкарят" Радев е сламен човек, дърпан с конци от Москва и *** на червените кхмери от Позитано.
45
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
180 дни минаха и кръгла нула.
44
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хубава жена няма.Имал е, но я е зарязал заради по-грозна.