Вместо букети за сватбата - надежда за болно дете

Младоженци помогнаха за рехабилитация на 5-годишния Георги от Нови пазар
16 юли 2017 19:00, Красимир Ангелов
16

Младоженци от Велико Търново дариха парите от букетите на сватбата си на 5-годишно момче от Нови пазар, което от раждането си се бори с тежката диагноза детска церебрална парализа.

Младото семейство събрало близо хиляда лева, с които вече са помогнали за поредния рехабилитационен курс на малкия Георги в Полша.

Това са Кристин и Йордан. Той е от Велико Търново, а тя от Нови пазар. Запознали се още като деца.

Сгодили се миналата година и почти веднага решили, че сватбеното им тържество ще бъде посветено на благородна кауза. Предварително помолили гостите да не купуват цветя, а с отделената за това сума, заедно да помогнат на 5-годишния Георги от Нови пазар.

Повече по темата вижте във видеото на телевизия Bulgaria On Air

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
6
 
! Отговори
Жоро с моторо преди 6 години
Изглеждат млади, влюбени и чисти. Браво на тях, добър пример дават.
13
1
 
1
 
! Отговори
,,,,, преди 6 години
До /./То бива да си ***, ама чак пък толкова.... Как ти даде сърце да напишеш такава простотия? Познавам Криса и няма нищо такова.Българската идиотщина край няма. Защо да не ги дарят тия пари? Защо малко да не помогнат на това дете? Трябвало да ги дарят на дете с рак, какво значение има на кого са ги дали поне са помогнали на някого поне малко?
12
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каузата си заслужава, но реално парите са дарени от гостите на младоженците, а не от тях самите, не е справедливо да обират лаврите."С чужда пита помен".А , ако младоженците действително споделят каузата можеше да дарят собствените си пликчета с пари, тполучени, като подарък от хостите тогава щяха да заслужават адмирации. За сега моите поздравления са за гостите, съжрали парите.
11
11
 
1
 
! Отговори
/./ преди 6 години
Между другото тази я познавам. Тоя пич ако знае колко баджанаци има в Нови пазар, ще се хване за главата. Имат една дискотека "Дупката" Там зад дискотеката тая колко от тъмните я излашкаха... не е истина :D Всеки петък и събота, тая беше фаворита в "Дупката". С нетърпение я очакваха да дойде и я почваха. За 1 водка с редбул, чудеса прави милата :D Ех Кристин, Кристин, в махалата беше 1, защо заряза "короната"??? Другата фаворитка в махалата е Жужа силиконката :D :D : D
10
10
 
2
 
! Отговори
/./ преди 6 години
До Анонимен 7Прав си. Такива деца нямат никакво бъдеще, като малко ще го гледат родителите му, като голямо то не носи никаква полза на страната си и на обществото а само задължения към него. Като починат родителите му а детето вече е пораснало (20-30) годишно, кой ще се грижи за него???? То само не може да се оправя, кой ще го гледа? По бай тошово време, такива деца се приспиваха веднага, точно поради тази причина. Да сте чули някой да има подобно дете и да търси помощ да го лекува?
9
0
 
5
 
! Отговори
ДС преди 6 години
БРАВО
8
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НОт няколко години е масово в поканите младите семейства да помолят парите за букетите да се дават в кутия за дарения на входа на ресторанта, което е много хубаво. Това не омаловажава жеста на двамата млади. Да сте живи и здрави и Богородица да бди над смейството Ви!
7
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Според мен такива деца трябва да се приспиват още като бебета, какъв е смисъла изобщо като от това човек няма да стане. Много жалко и тъжно но по-добре така отколкото цял живот мъки.
6
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на тези хора!
5
0
 
7
 
! Отговори
))))) преди 6 години
BRAVO..BRAVO..BRAVO....DOSTOYNİ HORA..Uspeh i shtastie jelaya na tezi mladi.. izvinete za latinitsa..pisha ot Turstiya..druga klaviatura nyama..))))
4
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПОДКРЕПЯМ ДЕЙСТВИЯТА ИМ!!НО НЕ ПОДКРЕПЯМ КАУЗАТА ДА СЕ ДАРИ ТОЧНО ЗА ЦЕРЕБРАЛНА ПАРАЛИЗА!БИХ ДАЛ ПАРИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА ДЕТЕ РАК ВСЯКАКВА ФОРМА И КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ!НО ЦЕРЕБРАЛНАТА ПАРАЛИЗА Е НЕЛЕЧИМА И НЕЩАТА С ВРЕМЕТО СТАВАТ САМО ПО-ЗЛЕ!
3
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво, чудесно е, че се възраждат добрите стари български обичаи.
2
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Достойни хора! Респект!
1
0
 
22
 
! Отговори
Ах преди 6 години
Ако до всяко добро същество, застане поне още едно...