Джамбазки към рома, убил Алекс: Ще ви разкажа как се използва въже!

Евродепутатът от ВМРО изригна с пост във Facebook
17 юли 2017 10:23,
322
Джамбазки към рома, убил Алекс: Ще ви разкажа как се използва въже!
Снимка: Facebook

Евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки изригна с пост във Facebook, часове след смъртта на 18-годишния Алекс от Бяла, който бе пребит пред дискотека от ром заради една... цигара.

"Това е Алекс. От Русе. На 18 години. Пребит от криминално проявен циганин, защото не му дал цигара. Алекс почина. Разкажете ми нещо за интеграцията. За толерантността. За "либерализма". За "хуманизма". За БХК и цялата соросоидна циганозащитна банда. А аз ще ви разкажа как се използва въже", написа националистът и изказа дълбоки и искрени съболезнования на близките му.

Още по темата

Под поста му десетки коментират ужасяващата смърт на Алекс и настояват за най-тежкото наказание за убиеца му, има даже призиви за връщане на смъртното наказание.

"Непредизвиканото убийство, а още повече на дете, е престъпление откъдето и да го погледне човек. Този, който го е извършил, трябва да понесе най-тежко наказание, защото аз също се съмнявам, че ще разбере от дума. Никъде не прочетох досега, че извършителят се срамува от постъпката си или съжалява. За какъв индивид говорим тогава?", пита потребителка под поста на националиста.

Друга жена пише: "Никой от малцинствата не се срамува и не съжалява за престъпленията, които върши. Нецивилизовани престъпници се наказват от корумпирани съдебни производства".

Припомняме ви, че цяла седмица лекарите от Русе безуспешно се бореха за живота на Алекс, след като дванайсетокласника бе с тежка черепно-мозъчна травма след побоя пред бара.

В сряда Алекс излезе от комата и за кратко състоянието му бе стабилизирано, но след това отново се влоши.

Двудневен траур в община Бяла обяви кметът Димитър Славов.

Очаква се обвинението срещу 32-годишния ром Валентин Маринов, който преби момчето, да бъде променено от причиняване на средна телесна повреда в убийство по непредпазливост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


322
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
1
 
22
 
! Отговори
65 преди 6 години
Много *** народ сме.Почнаха разсъждения,Джамбаски може или неможе да раздава правосъдие.Може и е прав,от позицията на справедливоста мисля ,че въжето е добро решение
118
1
 
8
 
! Отговори
Йосиф Сърч преди 6 години
Ами за Йосиф Сърчаджиев никъде нищо вече ден не се споменава m.24chasa.bg/***/article/6339329
117
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
убийство по непредпазливост?! Това е много по-леко обвинение от убийство по хулигански подбуди, каквато е действителността. Значи пак се готвят да му издействат лека присъда на интегрирания...чл.122 от НПК Убийство по непредпазливост се наказва с лишаване от свобода ДО 3 /ТРИ/ГОДИНИ!!!
116
1
 
19
 
! Отговори
РадостинРадуков преди 6 години
До 132 Професионални мрънкачи за безплатно изживяване това сте вие . Хората искат да работите ,да си имате образование , възпитание но вие се капсулирате и слушате чуждите фондации за БЕЗПЛАТНИ БЛАГИНИ- храна на готово, незаконни къщи, необлагаеми доходи -от кражби, Ако измами, рекети, убийства !
115
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От 180 коментара 50 са изтрити. Да живее демокрацията и свободата на мислене.
114
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 132Ти нормален ли си бе ?!!!!
113
1
 
9
 
! Отговори
КраварятОтФашингтонъ преди 6 години
До Киро кофражистаЩото списващия статията журналист е *** или швед и е хуманно настроен към убийствата на българи от самозабравили се шведи !
112
0
 
31
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
бог да го прости детето,ПИТА СЕ КОЯ ЩЕ БЪДЕ СЛЕДВАЩАТА ЖЕРТВА.ПРИ ЛИПСАТА НА ДЪРЖАВА СЛЕДВА ДА ИМА ЛИНЧ ЗА БАНДИТИТЕ.
111
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 124Прав си.Онзи е удрял достатъчно силно, за да повали здрав 18-годишен младеж.Биячът е на 32 г. и знае, че ако човек бъде ударен в главата, последиците могат да бъдат фатални. Знае също, че падайки, човек може да се удари смъртоносно в някой камък, ръб или остър предмет. Биячът много добре е знаел какво прави!Затова обвинението трябва да бъде ЗА УМИШЛЕНО УБИЙСТВО !!!
110
0
 
38
 
! Отговори
Край преди 6 години
Българите построиха най-свободната страна на света - тук можеш да правиш каквото си искаш НО и на теб могат да ти правят каквото си искат. РЕЗУЛТАТА - джунгла в която по-яките диваци трепят по слабите.Не е така където има държава, закони, полиция, съд, БОЙ.
109
1
 
48
 
! Отговори
В друг сайт, преди 6 години
жена с не-българско име (написала е личното и фамилното си име), обвинява всички българи, че не възпитават добре децата си. Според нея, момчето е трябвало да даде цигара на рома, за да се спаси.Аз пък питам:- Ами ако момчето е непушач? Да изтича да купи кутия цигари за нахалника ли?- Докога у този етнос ще се възпитава чувството, че всеки е длъжен да им дава по нещо, стига само да поискат?- Защо при всеки подобен инцидент ромите изригват, че не се полагат достатъчно грижи за тях?
108
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
убийство по непредпазливост? Че то си е умишлено убийство отвсякъде!!!По непредпазливост е ако те нападнат и преминеш границите на разумната самозащита например.
107
0
 
23
 
! Отговори
ИЗТРИХТЕ преди 6 години
МИ КОМЕНТАРА АМА АЗ ОЩЕ СЪМ ЛЮБОПИТЕН И ПОВЯРВАЙТЕ МИ МОГА ДА БЪДА МНООООГО НАСТОЯТЕЛЕН ТА ... КАКВО БИ СТАНАЛО АКО НЕ ДАЙ СИ БОЖЕ ТОВА СПОЛЕТИ ПРЕМИЕРСКИЯ ВНУК ? ЩЕ ИМА ЛИ НЯКАКВИ НАКАЗАНИЯ ПЪК БИЛО ТО И ПОДПИСКА ?
106
0
 
22
 
! Отговори
Stefko 88 преди 6 години
хора тъжно е но е факт. Редовия българин за управляващете класа е ***. Те гладат на нас като на статистика, а *** са един от инструментите , с който тази статистика се коригира. Демографския срив, безработицата, неимотията всичко това се контролира и управлява в един гео-политически пъзел. Дали ще имате деца, колко ще живеете, дали ще боледувате, кали децата ви ще се изучат... всяка част от живота ви е манипулирана до момента, в който се съобразявате със и сте част от тази система.
105
0
 
13
 
! Отговори
Хм преди 6 години
До ЛЮБОПИТЕНТия живеят по затворени комплекси,с охрана и прочее.Смятат че до тяхната глава няма да дойде и си правят каквото си искат....
104
29
 
1
 
! Отговори
само не разбрах преди 6 години
По-добре ли щеше да е за всички ако убиецът НЕ БЕШЕ ром, а най-обикновен селски бек?
103
2
 
21
 
! Отговори
Хм преди 6 години
Много хубаво,ама така работа няма да се свърши!След като Патриотите са в парламента,че и във властта,къде са им смислените предложения за решаване на тия проблеми?Или им се усладиха еврофондовете и си налягат парцалите?Щото има много начини да бъде озаптена сг.анта,при това с леки изменения на съществуващите закони и най-вече натиск върху органите да си вършат работата!Това на първо време,а след няколко години може да мислим и за ОКОНЧАТЕЛНОТО решение на проблема,сещате се!
102
0
 
25
 
! Отговори
ПИШИ преди 6 години
НАРОДЕ ВЪЗМУТЕНИ ... ПИШИ ДЕН ДВА ТРИ ... ПОСЛЕ ИЗИГРАЙ ЕДНО ХОРО НА "ПРОТЕСТ" И СЕ ПРИБЕРИ В МИШАТА СИ ДУПКА - ДОКАТО ПИШЕШ НИЩО НЯМА ДА ПРОМЕНИШ ... ДОКАТО НЕ ХВАНЕШ ЖЕЛЯЗОТО И НЕ ИЗКОРЕНИШ ТАЯ *** НИЩО ДОБРО НЕ ТЕ ЧАКА ... ТОПИШ СЕ А ТЕ СЕ МНОЖАТ ... ПРОСТО СИ ГЛЕДАШ КАК ТЕ ПРЕВЗЕМАТ ОТВЪТРЕ ...
101
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Въобще това момче пушило ли е,че този ще му иска цигара.
100
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПРОТЕСТА ТРЯБВА ДА Е ПРЕД ПРОКУРАТУРАТА АКО НЯМА ПОВДИГНАТО ОБВИНЕНИЕ В ПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО!