Джамбазки към рома, убил Алекс: Ще ви разкажа как се използва въже!

Евродепутатът от ВМРО изригна с пост във Facebook
17 юли 2017 10:23,
322
Джамбазки към рома, убил Алекс: Ще ви разкажа как се използва въже!
Снимка: Facebook

Евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки изригна с пост във Facebook, часове след смъртта на 18-годишния Алекс от Бяла, който бе пребит пред дискотека от ром заради една... цигара.

"Това е Алекс. От Русе. На 18 години. Пребит от криминално проявен циганин, защото не му дал цигара. Алекс почина. Разкажете ми нещо за интеграцията. За толерантността. За "либерализма". За "хуманизма". За БХК и цялата соросоидна циганозащитна банда. А аз ще ви разкажа как се използва въже", написа националистът и изказа дълбоки и искрени съболезнования на близките му.

Още по темата

Под поста му десетки коментират ужасяващата смърт на Алекс и настояват за най-тежкото наказание за убиеца му, има даже призиви за връщане на смъртното наказание.

"Непредизвиканото убийство, а още повече на дете, е престъпление откъдето и да го погледне човек. Този, който го е извършил, трябва да понесе най-тежко наказание, защото аз също се съмнявам, че ще разбере от дума. Никъде не прочетох досега, че извършителят се срамува от постъпката си или съжалява. За какъв индивид говорим тогава?", пита потребителка под поста на националиста.

Друга жена пише: "Никой от малцинствата не се срамува и не съжалява за престъпленията, които върши. Нецивилизовани престъпници се наказват от корумпирани съдебни производства".

Припомняме ви, че цяла седмица лекарите от Русе безуспешно се бореха за живота на Алекс, след като дванайсетокласника бе с тежка черепно-мозъчна травма след побоя пред бара.

В сряда Алекс излезе от комата и за кратко състоянието му бе стабилизирано, но след това отново се влоши.

Двудневен траур в община Бяла обяви кметът Димитър Славов.

Очаква се обвинението срещу 32-годишния ром Валентин Маринов, който преби момчето, да бъде променено от причиняване на средна телесна повреда в убийство по непредпазливост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


322
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Убийство по непредпазливост! С бутилка от уиски в главата?! Това си е умишлено убийство отвсякъде!
98
1
 
25
 
! Отговори
Wwww преди 6 години
България = ***
97
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТОВА НЕ Е УБИЙСТВО ПО НЕПРЕДПАЗЛИВОСТ!!!НАЧИ НАПАДАТ МЕ НА УЛИЦАТА С ЦЕЛ ДА МЕ ОБЕРАТ И АЗ СЕ ЗАЩИТАВАМ И НАКРАЯ СЪМ УБИТ ПО НЕПРЕДПАЗЛИВОСТ :D ЕГАТИ И ДЪРЖАВАТА СМЕ :DЯВНО ПРОКУРАТУРАТА В БЪЛГАРИЯ НЕ РАБОТИ ИЗОБЩО!!!!!!!!!!!МОМЧЕТО Е УМРЯЛО В СЛЕДСТВИЕ НА ТОВА, ЧЕ ПРЕДУМИШЛЕНО Е УДАРЕНО СИЛНО В СЛЕДСТВИЕ НА КОЕТО СИ Е РАЗБИЛО ГЛАВАТА В ПАВАЖА!ПРЕДУМИШЛЕУНО УБИЙСТВО ПО НЕПРЕДПАЗЛИВОС :D НО ОТ ПРОКУРАТУРАТА КОЯТО РАБОТИ ЗА ГРАБ ПРАВЯТ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА НЕ ВКАРВАТ ЗА ДА НЕ ПЛАЩАТ ИЗДРЪЖКА
96
0
 
24
 
! Отговори
Иван преди 6 години
Жалко за поредния млад българин, който бива убит от друг млад българин, ром, турчин. Такива неща ще се случват в държава, където е важно да си силен на приказки, на мускули, на конски сили, но не и на акъл, възпитание, уважение към другите.
95
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какъв Джамбазки? Какви политици? Трябва да се оправяме сами. Вчера един от ръждавите счупи изхвърлен телевизор, за да измъкне нещо отвътре. Два шута и му стоях на главата, докато не си събра стъклата обратно в кофата. Можем да ги научим на ред, ама не сме настоятелни.
94
0
 
19
 
! Отговори
zv преди 6 години
Абе Джамбазки, всички сме ядосани-не само ти!! Всеки нормален човек е бесен заради това, което се случва. Но приказки няма да оправят нещата, действия трябват. Действия! Ако тоя мИнго излезе от следствения-да бъде линчуван или осакатен, щото е ясно, че до затвор няма да се стигне. Бастисайте някой цветнокож-белким държавата се сети,че трябва да си влезе във функциите! Ама ще видите, че ако бъде очистен някой мИнг-че веднага ще се разтичат!!
93
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наистина трябва да се върне смъртното наказание, защото такива като убиеца не се страхуват. Сега какво ще стане ще го осъдят на 10 ще лежи 5 и после пак ще убие някое момче не за цигара а за кеф щото той сега това е направил искането на цигара е повод само.
92
0
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Бог да прости момчето!!!Но действителността - няма българин, който по един или друг начин не е пострадал от р .омите! Един МЕ НАПАДНА ПОСРЕД БЯЛ ДЕН - 10,00 Ч. на 10м. от входа на блока където живея-скъса ми тънък зл. синджир на врата. Нападение по непредпазливост, интеграция ли , що ли???????????Това е бг.
91
0
 
9
 
! Отговори
do bobo преди 6 години
Бобо прав си за всичко, само да ти кажа..не се пише бОтилка, а се пише бУтилка.
90
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ром ???
89
0
 
19
 
! Отговори
Темида преди 6 години
Протестирайте за небостъргачи. За безнаказаността недейте. .............БГ съда...убииство при побой = причиняване на смърт по непредпазливост (присъда макс 3-4 години може и условно даже ако съдята е пич)Протестирайте за небостъргачи. Съда не го гледайте.
88
2
 
24
 
! Отговори
123 преди 6 години
Какво да направи Джамбазки сам? Едно птиче пролет не прави! Избухнал е - нормално - както би направил всеки човек срещу тази несправедливост....докато стоим и мълчим и всеки е навел главичка - никога няма да се оправим. Българина знае само да мрънка, да се оплаква, да плюе и да чака някой да направи нещо вместо него...Всички са силни на думи, на маса, в интернет. Когато обаче се тръгне по протести - бройката я има само във фейсбук. И после дружно си гласуваме за същите ***,които сме свалили.
87
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При бай Тошо бяхме 100 пъти по-добре. Ромите си знаеха мястото в обществото и бачкаха в строителни войски. Работа имаше за всеки.
86
3
 
26
 
! Отговори
bobo преди 6 години
Какво Убийство по не предпазливост!!?????????След като с цялото си съзнание се опитва да ограби момчето..Това с цигарата е ...... смешно целта е била грабеж.И после го удря с ботилка....Как се удря човек с ботилка по непредпазливост?????
85
1
 
14
 
! Отговори
Начало преди 6 години
До КрайВ Турция няма роми,евреи,арменци,кюрди-всички са турци.Боса на агитката на Бешикташ е арменец,примиера на Турция Йилдъръм е кюрдин,новото гадже на Адриана Лима -турчина е евреин по етнос....Еднакви закони за всички!
84
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сорос стои зад БХК. В Унгария Орбан скочи срещу БХК и организациите на Сорос, и веднага му спряха парите.
83
10
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом си емвродепутат ти си, излъчен от тази партия, но като те изберат моментално "замразяваш" членството си, докато не напуснеш ЕВропарламента.
82
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом си евродепутат не си член на партията-
81
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колкото и да говорите лошо за Живков - той бе дал рабоат на 300 000 роми по заводите - и отделон в Трудови войски. И хората работеха, и имаше здраав ръка на МВр и нямаше престъпност. Човеак им бе намерил работа в комбинация със стабилна полиция Закриха заводите, закриха трудови войски - ей ви я битовата престъпност. тези хора трябав да ядат. Най-лесно е да се краде и проституира.
80
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Джамбазки не е част от управляващите. ...Как да не е? Партията в която членува не е ли във властта?