Премиерът се намеси, скандалният шеф в АЕЦ-а – уволнен

Борисов наредил проверка, случаят бил от февруари
Обновена: 22 юли 2017 11:18 | 22 юли 2017 11:13,
166

Пешко Караджов е освободен от поста началник на отдел "Физическа защита" в АЕЦ "Козлодуй", съобщават от пресцентъра на Министерството на енергетиката /МЕ/.

Още по темата

Във връзка с разпространен видео материал премиерът Бойко Борисов е разпоредил на министъра на енергетиката Теменужка Петкова да извърши проверка по случая с непристойно поведение на служител на АЕЦ "Козлодуй".

В рамките на вчерашния ден случаят е бил проверен и след докладване на премиера, е било взето решение за отстраняване на Пешко Караджов. До това решение се е стигнало заради проявено от него неприемливо поведение към служител на МВР в Козлодуй.

Действията се развиват в края на февруари тази година в рамките на служебния кабинет, но действия по отстраняване на лицето тогава не са били предприети, посочват от МЕ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
0
 
3
 
! Отговори
Колю преди 6 години
Пешко Караджов е назначен за началник на отдел "Охрана срещу терористични атаки"Заплатата му е нараснала с 1200 лв..Премиерът се намеси успешно.
119
0
 
3
 
! Отговори
1 преди 6 години
До Анонимен-120не салам с дупка
118
0
 
4
 
! Отговори
1 преди 6 години
До рашки идите домой!,и прави суджук от тях,за вожда ви любим.
117
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво може да се очаква от "специалистите" на ГЕРБ?Какъвто е шефът им- и три пъти премиер на БГ- международно признат престъпник,такива са и служителите му!След като за шеф на АЕЦ- а ББ назначи специалист по разнасяне на банички по училищата, за МВР-шеф- випускник на училище за бавноразвиващи се,за министри на здравеопазването- хора от околовръстното или наркомани,а голяма част от ГЕРБ-министрите и президента -хора не само с ментални проблеми--явно плана РАН-ЪТ още е актуален!
116
10
 
2
 
! Отговори
рашки идите домой! преди 6 години
Режи Бойко главите на Ламята!
115
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В България има нарочно наложена фалшивапредстава за независимост на съда. И тамсега си правят каквото си искат. Докога?
114
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Скандал след скандал , суджук и НДК , магистралите и КТБ , саниране и Хитрино , засекрети и открадна !!!! Българино , това си заслужи с платения избор на СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ !
113
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само да добавя един нюанс. При условие, че се заведе дело за хулиганство, или друга проява, и се достигне до осъдителна присъда по дело от общ характер, то лицето няма да може да изпълнява служебните си задължения на територията на АЕЦ. Причината е, че лица с влязла в сила присъда по дело от общ характер нямат право на достъп до такива обекти. С други думи, не може да му се издаде пропуск, от което следва, че не може да ходи на работа. Поради тази причина може да се прекрати трудовият договор.
112
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дори това, че Пешко сам е заявил, че той е на записа и че записът е правен в РПУ-Козлодуй не променя факта, че ако се обърне към който и да е съд, то ще бъде възстановен на работа.В момента на емоционалните му изблици той не е бил на работа и не е изпълнявал никакви служебни задължения. Елементарна хулиганска проява, която местната прокуратура е счела за маловажна. Могло е да се заведе частен иск от засегнатата страна.Облажилите се от хаоса покрай цялата работа ще си имат сериозни проблеми.
111
18
 
4
 
! Отговори
Петков преди 6 години
Изгледах и изслушах внимателно видеозаписа. По нищо не можах да разбера, че той е направен в РПУКозлодуй. По какво се познава, че гласът заплашващ полицая е на Пешко Караджов? Чуват се гласове ама на кого са и къде става всичко въобще не е ясно. Да не говорим, че българския съд не приема за доказателство всякакви видове записи. Така, че очаквайте Пешко Караджов да бъде съдебно възстановен на длъжността си.
110
1
 
18
 
! Отговори
НЕ ОТСТРАНЕН-УВОЛНЕН преди 6 години
Пешко трябва да бъде УВОЛНЕН ! ПАДНИ! И ПЪЛЗИ, пешка завинаги !
109
7
 
6
 
! Отговори
АФУЗ АЛИ преди 6 години
Днес дадоха снимки от развилнялата се зима в Нова Зеландия с 3 и 4 метрови навеи и преспи!А тази зима след 50 дена е у нас, а ние нямаме нито Южен поток,нито Хъб,,Балкан,, Идва студ на кутийки и мраз на филийки.
108
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименПочти, ама не съвсем. Депутатът ако остане с висящо дело, а не дай Боко, с ефективна присъда, рязко ще загуби аурата си пред добричкия бизнес елит. Те го хранят, защото разчитат той да ги пази. Какво ми пази, ако не може да опази себе си и "някаква атака от ляво" може да предизвика смяна на целия окръжен комитет на партията?Насоката е вярна. ГЕРБ на върха е добре за колкото си поиска мандата. Важно е структурите му по места да козируват на когото трябва... ;)
107
17
 
7
 
! Отговори
Смешки разни преди 6 години
Чета коментарите и се възхищавам на другарите комунисти, русофили и платени *** как веднага и тук намериха поредната възможност да освободят напрежението от ПОРЕДНАТА си загуба на парламентарните избори. Безусловно изпълняват препоръките на др. Решетников и Кремъл за атака на сегашното правителство по всички фронтове! Напред другари! Победа будеть за нами!
106
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
една провалила се калинка веднага е отстранена ами останалите кръводмучещи начело с банкянското алчно гьонсуратче
105
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЗА ГЕРБАРИТЕ - СУДЖУКЗА НАРОДА - ПАСТИ.
104
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
7. Локалната преса пише за "събитието" още на следващия ден, но малко хора изобщо му обръщат внимание. Слаба е постановката, ниско е нивото на актьорите. Така работата се закротва докато не дойде да се правят партийни чистки по места. Добрич изгоря, да се готви Враца.Който разбрал, разбрал...
103
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
5. Самият Пешко звъни на шефа на РПУ'то още по време на разговора с подчинените му. Естествено, шефът го оставя да "изпусне парата", като се цели бъдеща утилизация на жеста си.6. В максимално кратки срокове е уведомен временно изпълняващия длъжността тогава шеф на окръжна дирекция. Той доволно потрива ръце, има коз за вкарване на роднини на хранилка.
102
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
4. Идва някакво употребило алкохол лице и започва да навиква в дежурната стая, да обижда и да нагрубява. Дежурният по РПУ гледа сеир, "полицайчето", което всички съжаляват, съзнателно напряга обстановката. Явно се гони някаква схема, защото стандартната процедура е предупреждение, задържане, присъда по бързата процедура за хулиганство;
101
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да внесем малко яснота по казуса, че много глупости се изписаха.1. Случката е от края на февруари тази година;2. Началник отдел в АЕЦ е много ниска йерархична длъжност. Медиите съзнателно подвеждат, като го назовават "шеф";3. Полицаят от патрулката е могло да напише акт на провинилия се водач без да го води в РПУ. Актът е щял да падне в съда, ако изобщо се стигне до наказателно постановление, но е важно панаири да се правят;