Йотова: Под прицела на политици сме, защото сме различни!

Вицепрезидентът смята, че има ревност, защото хората харесват президента
69
Йотова: Под прицела на политици сме, защото сме различни!
Снимка: БТА

"Под прицела на определени политици сме, защото сме различни. Опитват се да ни сложат в калъп на онази институция, която беше президентството преди 6 месеца”. Това заяви вицепрезидентът Илияна Йотова в предаването "Комбина" на Нова телевизия.

"Опитват се да ни показват къде ни е мястото, че не можем да се бъркаме в големите дела на изпълнителната власт. Има ревност. Има ревност затова, че хората харесват президента", допълни вицепрезидентът. 

Йотова каза, че не вижда грешка за тези шест месеца и ги определи с думите постоянство, почтеност, последователност. "Сигурно търпим негативи, но ще останем твърди, с подадена ръка сме, но и с много твърди позици, коментира тя.

Попитана за скандала с военните изтребители и има ли опити за сваляне на президента Радев, Йотова заяви, че по-скоро е имало размахване на пръст.

"Имаше по-скоро размахване на пръст от хора като г-н Цветан Цветанов, който излезе на пресконференция с тежки квалификации по отношение на президента", коментира Йотова. "Ние с г-н Радев искаме по друг начин да се работи – не с компромати, квалификации, война между институциите", заяви вицепрезидентът.

Държавата се изтегли от гетата, каза Йотова по повод побоя над Георги от Смолян от роми. По думите й не става дума за етническо напрежение, а за престъпления, които не намират адекватните си наказания.

Вицепрезидентът каза, че с президента Радев се работи много добре - в екип. Тя заяви, че не ревнува от него, защото всеки си знае мястото и правомощията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
1
 
! Отговори
гражданин преди 6 години
До проста ***- такива като нея дойдоха в града и объркаха всичко!
57
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
58, какъв ти е проблемът ?
56
1
 
3
 
! Отговори
Пенсионер преди 6 години
До до Анонимен 50Бабите и дядовците на обикновените хора построиха каквото им позволиха бабите и дядовците на червената върхушка. А пътк същите баби и дядовци то политбюро, ЦК, окръжни и градски секретари на БКП опропастиха България. Тя си беше най-бедната страна в соцлагера по времето на "великия" правешки селянин Тодор Живков. БКП е гробокопачът на България, а БСП дооглозгва това, което остана след 45 години "социализъм".
55
3
 
3
 
! Отговори
Пенсионер преди 6 години
До ннАми че президентът Радев се държи като махленски активист на БКП, защото манталитетът и възпитанието му са на това ниво. Такъв го избрахте - двуличен, трудно съставящ изреченията си. Ами той е свикнал да козирува, да папка и да слушка. Толкова!
54
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
АЗ ПЪК ТВЪРДЯ ЧЕ ЕДИН ВИДЕН СВИНАР ПРИТЕЖАВА ЦУМ А ТЕЙКО МУ Е БИЛ НАЙ МАЛКИЯТ ПРИЗНАТ ПАРТИЗАНИН- ШЕСТЯХ ПАНЕЛНИ БАРУТНИКА МОГАТ ДА ЗАЕМАТ ТЕРИТОРИЯТА НА КИНЕФИТЕ У ЦУМ- ПАК НЕ МОГАТ СЕ СРАВНЯТ ТАКА ЧЕ СПОКОЙНО. ГДЕ ШАФЬОР, ГДЕ ПАРТИЗАН А ПОСЛЕ СИН МИЛИОНЕР В АКТИВНА И НЕСПИРНА БОРБА ЗА СОЦИАЛНО РАВЕНСТВО И СПРАВЕДЛИВОСТ- КАКВО ОТБЛЪСКВАЩО И ПРОТИВНО ЛИЦЕМЕРИЕ- МИЛИОНЕРИ КОИТО НЕ МОГАТ ДА ИЗПЛАТЯТ МИН ЗАПЛАТА И Я ДАВАТ НА СЪД, А 2014 ИЗВЕДОХА РАБОТНИЦИ НА ПРОТЕСТ ЗАЩОТО СЕ УВЕЛИЧИЛА МИН ЗАПЛАТА
53
0
 
4
 
! Отговори
Георгиев преди 6 години
Проверявайте дали се спазват законите на по-ниските етажи на властта,за да виждат хората,че това ви интересува.В ОУО - Хасково има една вечна пом.директорка Наска Ангелова,която отдавна е навършила години за пенсия,но благодарение на връзките си с властта,не се пенсионира.Вълнуват я само парите, наградите и облагите,които от 20 години прибира и си живее като в собствен вилает,като уволнява всички,дето й пречат да се хвали и да се изживява като незаменима. За редовите учители ли важи само закона?
52
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
55, ами този с шестте апартамента и той е изникнал от нищото, ама тати е бил личен шафьор на Григор Шопов /нали знаеш кой е той /, така, че по спокойно !
51
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
РАЗЛИЧНИ С КАКВО- ПРЕЗИДЕНТА ОТГОВОРИ КАТО НА АНОНИМЕН ФОРУМ ОТ "ДНЕС"- ЗА ШЕСТЯХ АПАРТАМЕНТА- СРАМУВАМ СЕ ЧЕ ИМАМ ПРЕЗИДЕНТ КОЙТО СЕ ХРАНИ ОТ ФОРУМИТЕ. И АКО ГО ДРАЗНЯТ ШЕСТЕ ПАНЕЛНИ БАРУТНИКА ТО КАК ЩЕ ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСИТЕ ЗА МИЛИОНЕРИ ИЗНИКНАЛИ ОТ НИЩОТО И ДО ЕДИН С ПРОИЗХОД ОТ ПАРТИЗАНСКИТЕ ГОДИНИ., КАК ЩЕ ОТГОВОРИ ЗА АПАРТ ТЕРИТОРИИ И ИКОНОМИЧЕСКИ ЗАВИСИМОСТИ КОИТО ДРАЗНЯТ ОБЩЕСТВОТО НИ- ЖАДНО ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ- СРАМУВАМ СЕ ОТ НИВОТО С ПРЕТЕНЦИИ ТВЪРДЯЩИ ЗА НЕЩО РАЗЛИЧНО.
50
3
 
2
 
! Отговори
нн преди 6 години
Цветанов бил дразнителя на Президента. Президентът, как му отговори? Помним изказването му, слезе на махленско ниво.
49
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Социалистическа измеет!
48
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
с агентите на лиидуей защитниците на бсп и на президеството сте си еднакви
47
5
 
7
 
! Отговори
Ола преди 6 години
Суджуците опропастиха държавата, не дядовците.
46
6
 
7
 
! Отговори
до Анонимен преди 6 години
Хей, човече! Бабите и дядовците ни изградиха държавата. Опропастено ти е мислнето, доколкото го имаш.
45
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Под прицела на политици сме, защото сме различни!===dafak, drislo, единственото различно в теб за последните 30 години е, че имаш двойна брадичка, иначе си същата пиявица. и единствената промяна в теб е към по-лошо, защото 30 години бездействие не повлияват добре никому.
44
3
 
11
 
! Отговори
dp преди 6 години
Пеги Бънди различната, LOL.
43
2
 
12
 
! Отговори
Доматите с колците преди 6 години
Даааааа вие другарко Йотова нямате ама нищо общо със сегашната политическа "класа"(слагам кавички понеже тези политици не са класа , а позор) колкото и Нинова работи за народа.Но глупците сте вие , които си мислите , че ГЕРБ,БСП,ОП,АБВ,ДПС,ДОСТ и РБ(без ДСБ) не са една шайка крадци.
42
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нищо му няма на президента,добре си е!
41
6
 
15
 
! Отговори
софиянец преди 6 години
топлата връзка между гоце трипера и румен радев и боко тиквата се казва илияна свирката, дългогодишна любовница на гоце гонореята, межувременно и мадам радева е лапала членове по всички възможни форуми, на ниско и средно-високо ниво, сега се чувства в космоса... честито балъци, пак ви минаха като по учебник..
40
11
 
10
 
! Отговори
Никол преди 6 години
"Имаше по-скоро размахване на пръст от хора като г-н Цветан Цветанов, който излезе на пресконференция с тежки квалификации по отношение на президента"-Тежките квалификации за президента бяха истина ! Не добре да омаловажавате грешките му.Той не може да се сравни нито с президентите Плевнелиев нито с Първанов. Неук и непремерен е в изказите си.Трябва да го понаучите...
39
16
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Лиляна Йотова за мен е един от интелигентни политици в България .Малко са хората като нея да мислят по профисионално