Българските закони – различни за различните хора?

Протест призовава: "Не на насилието над българи в България!"
27 юли 2017 11:23,
37

Пореден протест пред Народното събрание. Движение "Възраждане" изразява недоволството си срещу агресията, която роми изливат върху българи, заедно с десетки събрали се граждани. Този път протестът е под мотото: "Не на насилието над българи в България!".

Още по темата

Пред камерата на Bulgaria ON AIR лидерът на партията и един от организаторите Костадин Костадинов заяви, че проблемът с ромската престъпност се толерира и покровителства от хората в сградата на Народното събрание.

"Проблемът не започва от ромските махали, а оттук, където се прилагат законите, различни за различните хора", твърди политикът, като изброи, че наредбите са едни за ромите, други за богатите престъпници и трети за обикновения българин - данъкоплатец.

Костадинов бе категоричен, че законът трябва да се прилага еднакво за всички и че това, което виждаме днес, е законова дискриминация и нищо повече!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тоя би подпалил страната - фашага. поредният клонинга на ...
23
0
 
2
 
! Отговори
Продължение на 28 преди 6 години
Ромите изобщо не му обърнали внимание, мъжът продължил да осакатява дървото. Съседът нямало какво да направи, наблизо не се виждал друг човек. Не носел и телефон. Затова отишъл в метрото и настоял пред служителя там да се обади на общинска полиция, за да дойдат да спасят дървото и да санкционират ромите. Служителят заявил, че няма отношение към този тип проблеми, но впоследствие обещал да се обади. Не знам направил ли го е.Може да видите осакатеното дърво и купчината окършени клони. Още са там.
22
1
 
1
 
! Отговори
Пример за номадщина преди 6 години
Преди два дена, един възрастен съсед видял ром, който кършел клони от липово дърво и ги трупал пред три ромки, седнали на сянка. Не знам какво точно берат от липовите клони по това време на годината.Дървото се намира в зелената площ край източния тротоар на бул."Г.М.Димитров"(София), северно от сградата на Мултигруп, недалеч от автобусната спирка, която е между Мултигруп и спирката на метрото.Съседът им направил забележка и казал, че догодина нищо няма да могат да наберат от тази липа (продълж)
21
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
PO KOLKO IM PLASHTAT ,ZA DA PROTESTIRAT.15-20 LV.,SANDVIC I KAFE--
20
1
 
4
 
! Отговори
упс... преди 6 години
Българските закони различни за различните хора?------Ха....Мъ вие сега ли го разбрахте, бе!В родната ни 27 годишна Мутрокрация, обществотони е разделено на - Класи и Касти!Всеки сам за себе си може да определи в коя част на "Пирамидата" се намира и съответно - какво му е позволено и какво - не!Свободата е илюзия дами и г-да!Тя се определя от онези, които стоят над вас и решават вместо вас, колко "свобода" да ви бъде "отпусната"!!!!
19
5
 
6
 
! Отговори
българче преди 6 години
ХАРАКТЕРНА ЧЕРТА НА БЪЛГАРИНА Е ДА КРАДЕ! САМО ДЕПУТАТИТЕ СА ЗАЩИТЕНИ ОТ ЗАКОНА А НАРОДА Е ЗА ЗАТВОРА!
18
2
 
4
 
! Отговори
Чиновник преди 6 години
Я, пак някой протестира. Браво, този площад е за това- да се събира там простолюдието, да се правят кавги, чат-пат по някой хубав кьотек да си спретнат... Важното е да има забавление за простолюдието. Ето, примерно всяка вечер дават Лотарията по ТВ и тълпата се разотива по панелните хралупи да гледа сеир.
17
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой по долу предложи частни затвори дасе строят -недейте ,тва ше е най голямата грешка !В Америца това е бизнес струващ милиарди,един от основните плюсове на частните пандизи е толерирането на възращаемост на рецидивистите (с други думи несе прави труд за реабилитация превъзпитание назатворници, те се връщщат отново и отново и затвора печели от това) да не говорим за големите бюджети които ще се крадат а стандарта на грижа 0 %
16
2
 
28
 
! Отговори
дфтх преди 6 години
До 19И българите са с непроменена психика : 100% от политиците крадат. И понеже не остана нищо за крадене вземат пример от ромите : крадат суджуци, малко по-модерно, *** пак е същото.
15
0
 
35
 
! Отговори
Тъпак преди 6 години
Различни са законите за всеки, защото тези, които ги прилагат, знаят един закон само - парите. Другите закони не съществуват за тях, а обикновения човек е една ***, която можеш да смачкаш, когато попадне пред погледа им.
14
2
 
36
 
! Отговори
До 2 и 13 преди 6 години
Етнологията е сериозна наука, не давайте мнения на лаици.Разликата в етнопсихиката на уседналите и на номадските народи:Номадът не отглежда земеделски култури и не създава селища,жилища и паметници на културата.Той се прехранва чрез грабежи или с каквото намери в дивата природа. При грабежите руши, а природата съсипва, защото не знае дали някога отново ще мине по тези места.Ромите са номади. Преди 50-60 г. насила са ги задължили да имат постоянен адрес. Над 90% от тях са с непроменена психика
13
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
1. В сравнение с проблемния етнос, българите са с хиляди години напред по отношение на цивилизационното си развитие. Затова разчитат на полиция и съдебна система при случаите на насилие, а когато не са доволни от действията на тези институции, организират мирни протести.2. Българите лесно биха се справили с дивашка орда, живееща на гърба им. Това ще се случи, ако не бъдат актуализирани онези закони и подзаконови разпоредби, благодарение на които днес у нас е възможно да вилнеят .....
12
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разбирам,споделям и подкрепям това но.....С мирни протести 20 човека НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ!!!!!Тези бездушни нагли тлъсти долни предатели в парламента, са там защото са ги избрали с купени гласове, точно тези против които протестирате. Не очаквайте нищо от тях28 години осилено работят против интересите ви!!Не мислете че сега ще се притеснят от мирният ви протест
11
0
 
28
 
! Отговори
PD преди 6 години
Там на тъмно и скрито, зад фасадата на МВР, и съдбна систма има изсметкяри, които уреждат заобикаляйки закона, с цел финансова изгода, нарушители на закона. Те са основната категория, с която трябва да се разправи, същата тази система.Това е омагьосания кръг, останалото са журналистически манипулации. Нямаме различни закони, за различните хора.
10
0
 
34
 
! Отговори
до 11 преди 6 години
Не се обиждай, ама това не са затвори. Всяка събота и неделя си си вкъщи, дават и храна и вода и ако работиш от 8 до 5 ти намаляват от присъдата. Едно време (2005 г), в казармите беше по-строго. Отпуски веднъж в месеца и тренировки или бачкане до от 6 сутринта до 8 вечерта. В затвора трябва да влизаш и да си седиш там докато си изтърпиш наказанието, иначе резултата е на лице.
9
1
 
50
 
! Отговори
Попа преди 6 години
Радвам се, че се намериха хора, които да посочат с този протест, че проблемът не е етнически или расов, а е проблем на корупция в Народното събрание, чиито обитатели не правят нищо, за да могат да коткат определени групи хора покрай изборите.
8
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Понеже далавери се е снишил сега, занимава се с каналджийство и не иска да се шуми много около него изпълзяват тези. Все пак редиците трябва да се държат стегнати.
7
39
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българинът е последният екземпляр който ще види гредата в собственото си око докато има и един ром със сламка в окото.
6
3
 
25
 
! Отговори
избирател преди 6 години
Моля Ви, спрете с тези протести...Е ся Борисов ще се нацупи и обиди и ще подаде оставка!От друга страна Бойко ,аз съм съвременник на девдесете години и не виждам разлика,към днешна дата........
5
1
 
38
 
! Отговори
реалист преди 6 години
Така ще е докато ни упрвляват хора, които си гледат собствените интересе т.е. суджуците и трафика на хора, а не интереса на държавата.