Арестуваният DJ: Задържаха ме, защото не предадох лаптопа си!

Бях унижен публично, написа DJ Станчо във Facebook
12 авг 2017 18:18,
156
Арестуваният DJ: Задържаха ме, защото не предадох лаптопа си!
Снимка: Facebook, Stanislav Peev Peev

Арестуваният снощи в Слънчев бряг диджей бил задържан, защото отказал да предаде лаптопа си. Това разказа самия DJ Станчо във Facebook.

Той беше арестуван снощи по време на среднощна акция в Слънчев бряг, за която съобщи вицепремиерът Валери СИмеонов.

Още по темата

"Снощи бях арестуван и унижен публично пред пълен клуб в "Слънчев бряг", отнети са ми лични вещи – лаптоп и зарядно, без адекватно обяснение от РУ Несебър, Слънчев бряг", написа диджеят във Facebook.

"Написаха ми два броя наказателни постановления – едното за това, че пускам музика (това ми е професията), второто постановление и ареста са вследствие на това, че отказах да предам лаптопа доброволно. Извинявам се на приятели и феновете си във Варна, днес няма да мога да изпълня професионалните си задължения. Направете изводите за себе си”, написа той.
 
Припомняме ви, че по време на снощната акция са проверени няколко бара в курорта Слънчев бряг, не само от МВР, а и от НАП и регионалната здравна инспекция. Вицепремиерът Валери Симеонов още в началото на летния сезон настоя, че ще се бори с шума от заведенията по морето.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До От СлънчакаИнтересно,защо нас никой не ни предупреди в Алба за това и се наложи да прекъснем почивката си на четвъртия ден и да се преместим в Албена,където успяхме да си починем,а не да се върнем по-изнервени отколкото отидохме.
110
6
 
3
 
! Отговори
До "мъжете" преди 6 години
Вашите идоли-мутрите подвиха опашка и цурюк към съблекалните. Можело значи. Само така бат Валери. Тормоз и ежечасов контрол. Инак няма оправия.
109
6
 
7
 
! Отговори
R преди 6 години
Когато не се прилага закона-защо не се прилага.Когато се прилага-защо се прилага.Бах'ти и хората има по тая земя.Валери С. може и да е надут,ама и работи .Кой друг от управляващите е решен да направи нещо си?
108
10
 
3
 
! Отговори
Ал Тиквоне преди 6 години
Я, бегайте бе, палячовци. DJ Stancho е най-големия враг на герберо-комунизма... Валери - спасителя на недоспалите пенсионери по парти-курортите. DJ Станчо е допринесъл много повече за тая държава, отколото всичките обединени-герберо-иди0ти и тоя *** трафикант на бежанци и хотелиер ВалериА Какао е една от най-вървежните парти дестинации , според класациите на DJ Magazine . На какао идват фенове от цял свят да чуят най-големите DJ нa БГ сцена а не Валери селските кръчмарски сеири
107
2
 
4
 
! Отговори
НАП ДА НЕ СПИ преди 6 години
АМИ СТАНЧО, ДА БЕШЕ СПАЗВАЛ НАРЕДБИТЕ.ОСВЕН ТОВА, ТИ ПЛАЩАШ ЛИ НЯКАКВИ ДАНЪЦИ ИЛИ ПОЛУЧАВАШ ХИЛЯДАРКИТЕ НА РЪКА?
106
1
 
4
 
! Отговори
До Деспасито преди 6 години
Потръгнало е всичко около туризма. За сравнение от лято 2016 от Осло до Бургас полетите бяха по 2 на седмица,а тази година са по 6 на седмица. Има разлика,нали. Не бъдете постоянно песимисти. Случват се и добри неща в Бг
105
2
 
3
 
! Отговори
До Дойче преди 6 години
Дойче,*** или капиталисти ред трябва да има. Правиш се на капиталист в Дойчланд ,но търсиш слободията на Сънито. Както ни отърва нали?:)) Правилата трябва да са еднакви за всички. Шапка долу пред Валери Симеонов!! Успех,желая Ви пълен мандат.Пак за Вас ще гласувам след 3 и половина години!!
104
5
 
3
 
! Отговори
От Слънчака преди 6 години
Музиката на никой не пречи в Слънчев Бряг.Тези купони до зори и силната музика ги има защото така искат туристите!!! В Слънчев Бряг има и много тихи места до които няма Дискотеки.Хотелите в близост до шумни заведения предупреждават туристите че е шумно и самите Туристи им отговарят че не са дошли тук да спят и ако и тихо въобще няма да дойдат тук!!!!Говоря специално за Х-л Алба който е в Близост до Оксижен!!!
103
3
 
11
 
! Отговори
12 преди 6 години
Неееее, не е за това, че пускаш музика, а за това, че я пускаш в нешумоизолирано заведение по начин, който унищожава почивката и съня на всички наоколо. При това го правиш с ясното съзнание какво точно причиняваш на хората в съседните хотели. Айде не се прави на луд. До моя дом пак така дъни музика от заведение, някой ден ще ги запаля защото няма друг начин да се оправиш с тези терористи.
102
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От "Молитвата на Франсоа Вийон", Булат Окуджава:"Господи, зеленоглазый мой....Дай властолюбивому навластвоваться всласть!"Как го е казал! Дай негоднику да прави каквот' си ще! Да се прави на патриот, да се прави на шериф, да дърпа бабите, да спекулира с хотела си...
101
2
 
10
 
! Отговори
работник в Сл.бряг преди 6 години
Най -накрая се намери български МЪЖ да се опълчи на мафиотите от Слънчака.Очитете,Кравата и тем подобни ни тероризират постоянно.БРАВО,ВАЛЕРИ!
100
0
 
0
 
! Отговори
реалист преди 6 години
До Поздравления...Кое е потръгнало?
99
2
 
11
 
! Отговори
Деспасито преди 6 години
Който не плаща на Вальо ще му дърпат шалтера ,засега от 100 клуба един изгоря..
98
13
 
4
 
! Отговори
ДОЙЧЕ преди 6 години
В Слънчев бряг младите се забавляват.Това ,че не сте млади ,а престарели *** не ви дава право да разваляте купона на хилядите гости на градчето на греха.Без клубовете Слънчев бряг отпада от пазара защото за одих не става с тоя бетон....
97
6
 
5
 
! Отговори
Реалофил преди 6 години
Сланчака е продукт който се търси-Ибизата на Балканите.В Сънито никой не ходи да спи .За семеен одих не става бетон диско,стриптис и казина.А ако някой заблуден песнсионер е прекаран от турагента си или местен брокер то защо да се затрива цял увеселителен комплекс?
96
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
У нас след 10.11.89 всичко така се направи, че да е в полза и услуга на тези които заграбиха властта и парите. Окупаторите на властта наеха мутраците да им управляват владенията, купиха Правната система и полицията, назначиха си общинари и започнаха далаверите.За 28 години изродиха всичко, правила за тях няма, как да има като те ги създават.Така се нароиха стотици заведения пълни с ментета, правещи огромни печалби, но само за тях.За бюджета нула.Това е така, защото от тези пари взимат и министри
95
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има правила и трябва да се спазват от всички.За мен е по интересно какви данъци е платил собственика на дискотеката за последните 5 години.
94
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
DJ Станчо е известен с това, че беше продуцент на наркомана Slim...
93
6
 
12
 
! Отговори
Поздравления... преди 6 години
...за Валери Симеонов. Подцених го,но засега от всичките патриоти,той иска да извиси закона над всички. Въобще не съжалявам,че гласувах за патриотите. Патриотите са прави. Няма ли го Дпс във властта,нещата потръгват. Имам 1 допълнение- без Дпс ,но задължително участие на патриоти ,за да държат Герб изкъсо. Това е формулата. Стискам палци на бат Валери
92
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А кой е собственика на дискотеката?