Симеонов на дискотека – реклама за туризма или цирк?

И все пак проверки трябвало да имало, но не така показно
Обновена: 15 авг 2017 09:54 | 15 авг 2017 09:37, Камелия Цветанова
34


Вицепремиерът Валери Симеонов заяви, че проверките му срещу силния шум по морето, които разбуниха духовете, ще продължат през целия летен сезон.

Журналистът Нора Стоичкова подчерта пред Bulgaria ON AIR, че вицепремиер не може да предвожда подобни проверки, които са от компетенцията на полиция, НАП и службите, които отговарят за хигиената.

"Неговото участие показва, че всички останали мерки са останали без резултат", посочи тя и добави, че явно желанието на Симеонов е лично да покаже и наложи власт.

Още по темата

Според нея се разиграва цирк около нашия туризъм, който не е от полза.

"Дразни ме до смърт липсата на всякаква хигиена. Всички отпадни води се изливат там, където се къпят нашите деца. Дразни ме поведението на хотелиерите. Гледат ни като ходещи портфейли", отсече още тя.

Политологът доц. Иво Инджов е на мнение, че всички случки от последните дни са метафора на ставащото в България и "истинската" реклама на българския туризъм.

"От една страна имаме поведението на Валери Симеонов, който е спорен като политик, но аз го подкрепям, защото показва това, което държавата трябва да направи. Въпросът е, че това не може да става така показно. По същия начин не е нормално министърът на туризма да обикаля плажовете и да прави проверки в палатките на къмпингуващите. Трябва да се прави по-тихо и не с участието на министри", обясни гостът в "България сутрин".

Той подчерта, че сериозният проблем е случващото се около Калиакра и според него дребните скандали целят да заглушат това.

Журналистът Николаос Цитиридис е присъствал на част от проверките на полицаите в къмпинг "Корал".

"Последствията от проверките на министър Ангелкова са, че хората психясаха и се стресираха. Получава се насаждане на вина в невинни хора. Води се активно мероприятие срещу къмпингуващите, за да се случи нещо на "Корал", коментира той.

Според него появата на Симеонов и Ангелкова е признание, че службите у нас не работят.

"Явно трябва да отиде министър, за да овладее нещата. Проверки трябва да има, но не с кубинките напред", каза още Цитиридис.

"Корал" не е уреден къмпинг. Къмпинг сте го нарекли вие, които ходите там. Навсякъде в "белия свят" всички незаконни къмпингувания се таксуват бая сериозно", контрира го Нора Стоичкова.

Доц. Иво Инджов смята, че дивото къмпингуване трябва да бъде регламентирано или забранено. Той е категоричен, че премиерът Бойко Борисов знае за акциите на Валери Симеонов и Николина Ангелкова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То и за цирк не става. Не е смешно. Жалко е. Цялата държава е някаква карикатура.
30
0
 
2
 
! Отговори
www преди 6 години
До Морски човекПредполагам, че така се живее по-лесно, отколкото пияни туристи да те ритат у главата ,докато им чистиш и после властите да те пресират да не правиш скандали, че можело да ги изгониш тези туристи. Не съм съгласен и с част от коментарите, че пиарите на властта са професионалисти. Напротив - слаби са. И с тази си недобре премерена акция пак се изложиха, изложиха и работодателите си.
29
0
 
5
 
! Отговори
www преди 6 години
До xyДонякъде съм съгласен, донякъде - не. Като визираме Митьо Очите, защо някак си забравяме общинските съветници от ГЕРБ в столицата? Гълъбин Боевски помните ли го? Тогавашния председател на СОС помните ли го? Оня камион с дрогата в средата на ЕС, дето не бил негов, помните ли???
28
1
 
3
 
! Отговори
www преди 6 години
До Елементарно уотсън,След като подчинените ти не вършат работа, си подаваш оставката, защото си некадърен. Ако пък си кадърен, вече трябва да си ги уволнил. Борисов управлява за трети път страната. Кой е назначавал полицаите, данъчните, нападжиите, тападжиите, хеиджиите и другите през последните му три мандата? Това е същото като констатацията, че хората, особено младите, не щели да работели. Ама това кога го констатираш? Едва през третия си мандат ли?
27
2
 
3
 
! Отговори
Елементарно уотсън, преди 6 години
след като не можеш да накараш подчинените си да си свършат работата,запряташ ръкави и отиваш да я свършиш вместо тях!Преди време, рано сутринта, отивам в кварталното кафене и гледам собственика хванал метлата и лопатата, и мете пода?!Учуден го попитах защо той,на което вдигна рамене и нищо не ми отговори?!През това време сервитьорките на смяна,стояха на бара и се подхилваха зад гърба му?!Това е показателно и характерно за цялата ни държава?!?!?!
26
0
 
4
 
! Отговори
Гост (продължение) преди 6 години
Ако това наистина се прави, за да се отвлече вниманието от некомпетентните и явно много скъпи на дипломатически цени и на прости парични цени проблеми със зоните по "Натура" около нос Калиакра, в момента се извършва престъпление срещу всички ни. Така че това не е цирк, с извинение, колеги, а е най-обикновено престъпление по длъжност, от страна на г-н Валери Симеонов, а вероятно и на други хора.
25
2
 
4
 
! Отговори
xy преди 6 години
Гледам много сте се загрижили за бизнеса на божо кравата, митю очите, гочо дзвера и всички *** които унищожават децата ви с дрога, разврат, алкохол и дива простотия.Един човек започна да се бори с тази долна престъпна из мет и всички скочихте срещу него.Ходил ли е някой от вас в оксиджън или подобните му вертепи,да види какво се случва в тоалетните.Дрога и проституция на едро...
24
1
 
3
 
! Отговори
Гост преди 6 години
"Проверките" на Валери Симеонов не са нито "необходими", нито "цирк", а обида и за туристическия бранш, и за туристите, и за държавните институции - защото на практика - той не спазва нито своите собствени ангажименти, в които не влизат подобни "проверки"(те са от компетенцията на местните власти и на полицията, Валери Симеонов не е министър на МВР или какъвто и да било директор, свързан с това министерство), нито спазва закони. Просто хората още не могат да се осъзнаят, каква обида им нанасят.
23
1
 
4
 
! Отговори
Питач? преди 6 години
Хора, не обиждайте цирка и ПРте- те са все пак професионалисти и си вършат работата. Валери прави същото, като по "най-българската" тв-СКАТ. Който е гледал новините им поне 3-4 пъти е забелязал, че той е винаги в действие срещу неправдите, всеки ден поднася китки, открива селски паметници и т.н. Със сегашната акция обаче влиза рязко в БНТ,БТВ,НОВА,БЪЛГ ОН ЕЪР и др новините. Като не го харесвате-кой гласува за него, че влезе в парламента, сам се е избрал, какво-само питам??
22
1
 
0
 
! Отговори
християни преди 6 години
младите не родени, а да не говорим за чужденците в чудо са, уша ша ве ни кво става тук, свиквайте с държавна сигурност(ДС) се зове. батето да не се връщаме назад, защото ще се спънем, ама май първо симеонов и след него гербаджииите ще ги последва спъването. това е млади хора, дават ви дрогата и след това ви съдят. не е честно от депутатска страна, ама *** им кажи, скачат, защото в тях е хляба, в тях е ножа. избийте първо дрогата и тогава правете тези циркове, а и отвън гледайки е доста смешно
21
1
 
1
 
! Отговори
сана преди 6 години
Да ! Какво ли правят чужденците в такава "нехигиенична" държава ?!?!!!
20
1
 
7
 
! Отговори
сана преди 6 години
Щом тези министри се занимават с несвойствени за тях неща,дали мястото им е в министерско кресло ??? Цяла ЕВРОПА пак ни се смее !
19
1
 
3
 
! Отговори
Морски човек преди 6 години
До Анонимен ПР акцията е пълна измислица на ***. Имате ли представа как се живее в такава обстановка-пълна порнография с пияни заляни , живеещи от помощи, безобразни, увреждащи здравето децибели, "дейности" и "услуги" от всякакъв криминален характер. Абсолютно ги подкрепям, явно , че службите не си вършат работата.
18
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво , Валери! Само така ! Мачкай мутрите ! И денонощни данъчни проверки!
17
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Shopp ЗАКОНЪТ определя. Премиера не може по закон да уволни даже и чистачката в МС. Той има други правомощия. Действията по целесъобразност не означава действия по закон. Та това което прави Симеонов си е чист ПР. Явно не става за вице-премиер но става за проверяващ от ХЕИ
16
1
 
11
 
! Отговори
мдали преди 6 години
Достатъчна е една разходка по морето за да се види какъв фарс е..Предлагам на другарите Симеонов и Ангелкова да отидат на море като обикновени "почиващи" под прикритие, а не с показни акции да се опитват да си измият ръцете. Да ги изклатят за паркинг на къра до някой къмпинг, да се**т в яма и да им искат 25лв пакет 2шезлонга1чадър. Също да пийнат малко морска вода някъде по южното Черноморие...Ако оцелеят ще им дойде акълат в главите
15
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 14Редно е да се сложи таван на ценнте.
14
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
32 - DJте .. Питай дебеловратите собственици, който ти продават една бира за 10 лева, а минерална вода за 8 лева, при водна така апо 20-3ч0 лева, дали отчитат повече от 1000 лева печалба на вечер .Там е разковничето. Явно са спрели да си плащат рушветите, а някой им напомня, че има хора над тях.
13
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този човек каквото и да направи от канал като BGonair ще го изкарат че е сгафил.
12
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква реклама може да е ? Отиваш на бар, клуб или каквото ида е, а след 2 минути нахлуват 29 униформени дебел костюмиран пички, който спира панаира.Ами ако съм чужденец, ще хвана първия транспорт, който ще ме измъкне от тази държава инще кажа, на всеки един човек, никига, а а никога да не идва тук.