Акция срещу нарушители: Следят шофьори без винетки

Събраните глоби в област Велико Търново са близо 54 хил.
23 авг 2017 15:00,
8

Акция срещу шофьорите, които се движат без задължителните винетни стикери, се провежда в страната.

Още по темата

От началото на годината до момента само за област Велико Търново са спрени 138 превозни средства без винетки. Най-често това са чужденци на тежкотоварни камиони, които преминават през страната.

Събраните глоби от водачи без винетки за област Велико Търново до момента са близо 54 хиляди лева. Тепърва предстои да се разбере дали новата ТОЛ система ще намали броя на подобни нарушения.

Повече по темата във видеото на Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
3
 
! Отговори
Тъпак преди 6 години
Вижте полицаи и др. такива дали имат винетки, преглед, триъгълници, пожарогасители на личните си автомобили. И дали са изрядни за това което изискват от нас.
6
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябва да въведат електронната винетка, защото съм чувал че по пунктовете все свършват дневните винетки и ги пускат да карат до първата бензиностанция, той човека като види аванта и си излиза от другата граница без да си купи.да го таксуват още на влизане Х лева за винетка по избор и на изхода на другата да го гледат пак дали има валидна. Така ще се научат и да си купуват правилната.
5
0
 
14
 
! Отговори
Милост... преди 6 години
Момчета, не закачайте полицаите за винетки, че пак ще излязат на улицата да реват за по-големи заплати, че ето-не им стигат и за винетки.
4
1
 
19
 
! Отговори
The vice преди 6 години
Имах комшия работи в Мвр незнамкое си рпу...и реших да му видя астрата винетка ,гражданска има ли ..ами ходи си до село пътува насам натам ..така първият път бешв с изтекла гражданска за иколо месец а винетка няма..след 14 дена гледам има гражданска ама винетка минетка не,въпреки че пътува по пътища с минетен стикер....ами аз съм в чужбуна и мой ме хвабе за минетката другарите в Държавата на мафията на хрантутниците
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е нали еврогейците ви заповядаха да гледате за превишена скорост какви вминетки ви гонят?
2
0
 
21
 
! Отговори
Mopcku_ преди 6 години
Какво има толкова за умуване с чуждите нарушители? Днес бяха назначени почти 1000 нови полицаи в МВР. Ами че сложете по едно постоянно КПП на 500 м преди/след границата с двама полицаи да проверяват кой е купил,или не винетка. Пишете актове, сложи им там по един ПОС терминал и събирайте пари. Кво толкова? Нормално е законите да се спазват.
1
2
 
28
 
! Отговори
НАП преди 6 години
Не е нужно да ги следите. Идете на паркинга на което и да РУП! Всички са без винетки!