Никой не иска да шие лукс шаловете за еврошефството

Обществената поръчка за подаръците е прекратена
30 авг 2017 07:45,
16
Никой не иска да шие лукс шаловете за еврошефството
Снимка: Reuters, архив

Нито една фирма не е проявила желание да изработи и достави шаловете и вратовръзките, които бяха планирани да се поднасят на гостите у нас по време на българското председателство на Съвета на ЕС догодина.

Това става ясно от решение, публикувано на сайта на ресорното министерство, с което се прекратява обявената по-рано обществена поръчка в тази й част.

Още по темата

Вратовръзките за мъжете и шаловете за жените трябваше да се брандират и да служат за промотиране на председателството пред чужденците, които ще се изсипят у нас.

До края на миналата седмица обаче, когато е бил и последният срок, не е била подадена нито една оферта за изработването и доставянето им.

Позицията за шаловете е била запазена за възлагане на специализирано предприятие на хора с увреждания и все още не е ясно дали няма да се направи нов опит за събиране на предложения и от други фирми, пише "Монитор".

Така, в комплекта промоционални материали за момента остава да има външни батерии, папки, календари, химикалки, моливи, луксозни тефтери и магнитни книгоразделители. Отделно, ще има и подаръчни комплекти за гостите у нас, в които ще има юбилейни разменни монети по 2 лв. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
32
 
! Отговори
Девил преди 6 години
10ти, *** няма да се оправи по-скоро докато не върнем комунизма!!! Само това ще оправи тая държава.
11
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Иво, Инджев, спри се бе човек. Налиташ на червено като андалуски бик.
10
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много сте се възпалил и превъзбудил, дрогарю антикомунист. Щадете се, ще вземете да получите някой инфаркт и после няма да ви стигнат парите от грантовете да се оправите по новите капиталистически доктори.....
9
4
 
34
 
! Отговори
Г преди 6 години
Аз предлагам всички, които милеят за отминалото време преди 89, да си направят една групичка и да подадат документи за убежище в Русия. Да отидат да живеят в някой проспект. Така в Бг ще останем млади, мислещи и работещи хора, които осъзнават в коя посока е бъдещето. България няма да се оправи, докато и последния комунист не си замине.
8
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тук пишещите сте най-долните хора, които съм срещал и чел изобщо. Душите ви са кучешки *кита, а в черепите си носите един борш, вкиснат и червен. Провидението ще ви настигне и вас, по един или друг начин. Човешки отпадъци
7
0
 
52
 
! Отговори
палач преди 6 години
обявете поръчка за изработване на бесилки и въжета с примки за бесене на престъпници и политици. Знаете ли колко народ ще даде дори последните си пари в дарение за такива предмети!?
6
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ха-ха-ха-ха-ха-ха........какво, СВЪРШИ ни "любовта" към еуропката??????? Вай, вай, вай....и що така???? Толкоз бързо????? Има-няма десетина година! Сега не им щеме нито меда, нито жилото!!!! Да не искош да изразиш чувства към нашите "благодетели"...това си е направо светотатство!!! Хи-хи-хи....КАКВО ЛИ ОЩЕ ЩЕ ДОЙДЕ......радваме се и ЧАКАМЕ!!!
5
0
 
54
 
! Отговори
Кондю преди 6 години
Ами да ги поръчат от Китай както българските знамена и мартениците.Може да се направи врътката и да се прибере голямата разлика
4
0
 
54
 
! Отговори
Тъпанар преди 6 години
Най-вероятно бюджета е ограничен или се иска прекалено голям рушвет или и двете
3
5
 
58
 
! Отговори
Западноевропеец преди 6 години
Това да не е някаква форма на изразяване на всенародната "любов" към ЕС - даже и поръчките и парите не им искаме вече.
2
0
 
63
 
! Отговори
:):) преди 6 години
в китай бе, те вече са ги ушили и на Илиенци ще ги пуснат.
1
1
 
58
 
! Отговори
Имам идея преди 6 години
Попитайте политическите партии, къде в Турция поръчват такива неща преди изборите, и проблема ви е никакъв!След като Булгарлизинг АД срина копринената индустрия,положението е такова!