Марешки, пародийно: "Спря" купон на плаж, досущ Симеонов

Лидерът на "Воля" пародира проверките на вицепремиера по морето
1 сеп 2017 21:14,
25

Лидерът на партия "Воля" и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки се появи във видеоклип, който пародира проверките на вицепремиера Валери Симеонов по морето.

Марешки сподели клипа в профила си в социалната мрежа Facebook.

Още по темата

През първата половина на август Симеонов направи две проверки за шума в "Слънчев бряг", които предизвикаха противоречиви реакции.

"Когато някой се вземе твърде насериозно - става смешен, погледнат отстрани. Ние предпочитаме да гледаме с усмивка на живота. Затова - ето нашият шеговит поглед върху нелепите пиар кампании на вицепремиера Симеонов по Южното Черноморие", написа Марешки в коментар към споделеното видео.
 
В клипа младежи се забавляват на плажа под звуците на песента на Гери-Никол "Пръскам". В разгара на купона идва Марешки, който дърпа кабелите на уредбата и спира музиката. "Бат' Веско, Валерката уби долу купоните на "Слънчев бряг", ти искаш да съсипеш купона на Кабакум, ли", пита младеж в клипа.

"Какъв купон, какъв Кабакум? Аз съм си вкъщи, изчезвайте оттук бързо", обръща се Марешки към младежите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
МАРЕШКИ ДЕТО СЕ ЖАЛВА НЕПРЕКЪСНАТО ЧЕ ГО РЕКЕТИРАТ, НЕКА КАЖЕ НА КОГО КИХА АКТИВНО ЗА ДА НЕ МУ СЪБОРЯТ КЪЩАТА НА ПЛАЖА, И СЪПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ПАРЛАМЕНТА ПЛАЩА ЛИ ДАНЪЦИ, ТОК, ВОДА, ЗАЩОТО АКО ИМОТЪТ Е НЕЗАКОНЕН КАК СА МУ ИЗДАЛИ ПАРТИДИ ОТ ВИК И ЕНЕРГОТО, А МОЖЕ БИ НЕ ПЛАЩА И ПАК ДОПИРА ДО ТОВА, КАК СЕ ЧУВСТВА АКО ИМА НЕЩО НЕЗАКОННО..............
22
1
 
2
 
! Отговори
аз преди 6 години
По-точно се забавляват пред къщата на Магарешки на плажа.Та хумора е ***, но въпроса е КОЙ му даде пък на него да си я построи на плажа?
21
0
 
2
 
! Отговори
Един българин преди 6 години
ХА-ХА-ХА!!! Аз откога повтарям, че нашето, родното ни Народно Събрание вече отдавна не е никакъв държавен законодателен и прочие орган, а една голяма къща на Бай Брадър!Но пък е весело! Искрено се посмях. Никога не съм бил фен на Марешки, но ме развесели с това клипче, смях се от сърце, браво, Марешки! С Бойко Борисов правят нещо като надпяване. Кой ще направи нещо по-смешно. То друго не ни остава. Иначе ще заплачем!
20
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Клипче от простаци за простаци.
19
0
 
5
 
! Отговори
Плажният Весов дом преди 6 години
"Какъв купон, какъв Кабакум? Аз съм си вкъщи, изчезвайте оттук бързо !".Точно така е , това е скандално известната къща на Марешки , построжена на пясъка на плажа. Общината си изми ръцете,като му забрани етаж,но долните два се виждат на клипа.Отново Марешкки говори истината.Отново Валя Ахчиева трябва да направи предаване за този му имотумаскиран като офис сграда но е жилище на Весо.Лека нощ Сънчо,спи и е.и спокойно,няма да те притеснява диско,а ще слушкаш на маминка вехтите градски песновки.
18
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ето това е поведение за пример от заместник председател на Народното събрание на Република България. Вероятно е бил зает със снимки на нов клип защото вчера липсваше в пленарната зала, по време на откриването на новата сесия на Народното събрание. Ето такива "политици" си избираме и напълно си ги заслужаваме и тях и мизерията и ромските издевателства и болеститие и крупцията...
17
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така МаГарешки само показва политическо безсилие.Нищо друго.Потвърждение,че политиканите ни са циркаджии.
16
4
 
9
 
! Отговори
ined преди 6 години
Мутрата Марешки така и не го събори тоя фитнес макар че е незаконно построен на плажа
15
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хахах, ПЪЛНА ГАВРА С ВАЛЕРИ ВИНКЕЛА, ПЪЛНА!!!Не харесвам особено Марешки, ама ако така продължава да слага на място лъжепатриотите, мога и да си променя мнението за него
14
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
12, стара ти е опорната точка,ТИ НЕ ГЛЕДАШ ЛИ САШКО ДЮДИКОВ ПЪРВИ ТОЙ ЗАПОЧВА С НАЙ СВЕЖИТЕ ОПОРНИ ТОЧКИ- ГРЪМНА СИ СТАРАТА КОЛА ТОЧНО КОГАТО ТРЯБВАШЕ ДА ДОЙДЕ БАРОЗУ, А СЕГА ГОНЯТ ЕДНИ ХОРА С МАСКИ НА ЛИЦЕТО ТОЧНО ПРЕДИ ОТКРИВАНЕТО НА ПАРЛАМЕНТА- ГОЛЕМИЯТ ЧЕРВЕН ТЕАТЪР ПО ОМАСКАРЯВАНЕТО ПРОДЪЛЖАВА, ИЗВОДИТЕ ОТ "ТОП" ЕКСЕРТИ ПЕНКИЛЕР СЪЩО, ИЗКАРАЙТЕ И ДЖУДЖАКА С ИЗЦЪКЛЕНИТЕ ОЧИ ДА ВИ КАЖЕ КАКВО МУ ДОКЛАДВАТ И ДА ЗНАЕМ ЧЕ НЕЩО СА ПРИГОТВИЛИ ДА ГЪРМИ. ЧАКАМЕ ЗАКОНА ЗА КОРУПЦИЯ СЪС ЗАТАЕН ДЪХ
13
2
 
10
 
! Отговори
РВ преди 6 години
Белото им показа тъмната страна....
12
2
 
16
 
! Отговори
хах преди 6 години
Доста свежо за държава с полицейски режим!
11
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
мацките са хубаи
10
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
бат веско са праи на куката
9
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
PO-GOLYAMA PRIOSTOTIA OT TOVA MAGARESHKI NON VIDEL AIDE BRE SIKTIR.
8
4
 
12
 
! Отговори
Браво бе преди 6 години
Егати Селския Прът.
7
7
 
7
 
! Отговори
14 - 17 h преди 6 години
I like ;)
6
4
 
21
 
! Отговори
Бай-Кольо преди 6 години
Никой не го бръсне за слива...затова сам си прави ...сливите.
5
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тъ"пото си е Тъ'по
4
5
 
19
 
! Отговори
:( преди 6 години
Срам ме е!!!