Колега обарва колежка в офиса! Глоба за шефа!

Все повече българки се жалват от секстормоз на работа
7 сеп 2017 08:37,
27
Колега обарва колежка в офиса! Глоба за шефа!
Снимка: flickr

Български шефове отнасят солени глоби, защото във фирмите им е бил упражняван сексуален тормоз, а те не са го предотвратили.

Има вече няколко случая, в които жени са се оплакали в Комисията за защита от дискриминация от неприлични предложения, посегателства и опипвания от страна на колеги на работното място, а в резултат освен самият извършител е бил санкциониран и чорбаждията, пише "Телеграф".

В последните години жертвите на секстормоз все повече набират смелост да споделят за случилото се и да потърсят възмездие.

В един от случаите жена, работеща в дружество от минната индустрия в подбалкански град, се оплакала от свой пряк ръководител, който я обсипвал с откровени сексуални предложения, опипвал я, пишел й писма, звънял й по телефона през деня и през нощта.

Жената, която е майка на две деца, твърдяла, че работи под непрекъснат стрес, а работата й е отговорна и нейна грешка би застрашила работата на колегите й.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами шефо и е мераклия човек. Обича да пипа да бара да бърка по дупки. Ако иска да си запази работата и тлъстата заплатка ще се прежали за една дупка ли е! За какво я пази да я пълни със зеле за туршия ли?
20
1
 
0
 
! Отговори
АМАн от наркоамни преди 6 години
AMAN ot нагло престъпни незаконни разпоредби..Лекуването с ласки на жени майки и девойки е природен процес провеждат като лечение несъзнателно..Нагли наркомани на власт прокарват все по нагло престъпни проекто решения..подава природата
19
0
 
1
 
! Отговори
до 17 преди 6 години
Може би е искал да напише ОПИПВА. В някои села на ПИПАМ казват БАРАМ.В дриги села пък БАРАМ има значение на ТЪРСЯ или ХОДЯ.
18
2
 
1
 
! Отговори
До 17 преди 6 години
Не знаеш какво значи "обарва"?!Ти живял ли си изобщо?
17
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво значи ОБАРВА ?Предполагам че е няакъв жаргон от селото на автора.
16
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ходи по цял ден клюки навира си г ъ за в хората.С този се сваля с оня клюкарства.Осен това се облича умишлено предизвикателноМалко шанс че не е въведен дрес код на обличане.Липса на правила на поведение в някои фирми за това не се говори по-време на работаСамо по-служба.Много са предпоставките за свалки на работното място. Поведение,облекло правила по време на работа.Нарушат ли се стига до конфузни ситуации, които не са приятни.Все пак работиш с тези хора по 8-10 часа.
15
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Помолих жената да отидем в друг магазин да разгледам на спокойствиеА не магазинерката да ми фамилярнича и то пред жената очевадно.За това въведоха сред код в повечето фирми.Жените (някои) ходят на работа за да се свалят с колегите си,като се обличат и държат предизвикателно.За това в някои фирми договорите се пишат с клаузи от които се забранява флирта между колеги.Иначе ще настъпи порно анархия!!! Някои си ходят на работа за да работят с ясното съзнание за това други имат задни мисли.
14
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 7Така си е.Отидохме с жената до магазин за домашни потреби.Бяхме се нанесли в къща и да накупим някои неща.Аз си обичам жената и държа на нея ,но като ми набиваш в очи гледам. Магазинерката имаше 40 кила с мокри дрехи ,луфт между краката 20 санта и повече вече към "Патра" и бяха краката. С една къса пола и като се наведе и лъсна небръсната. Смутих се! Възмутиха се.Някакъв мъж се появи погледна ме с многозначително и лошо.Нейния ли не ми стана ясно.Но тя така ми навря буквално сливата си
13
2
 
5
 
! Отговори
МиньорУ преди 6 години
От описания случай в стаята за тормозената колежка...от мината, установих че жената с 2 деца се притеснявала да не направи грешка в отговорната и работа....друг проблем няма един вид :))))))))) да си пуснат отпуска и да се укротят на някой зелена морава в покрайнините на Пирдоп...:) ЧЕ ДА НЕ СТАНЕ ГРЕШКА в работата !
12
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че как така бре? Аз нали с колежката си се гаджосах и вече 10 години сме заедно женени с дете! Нали всичко тръгна от офиса...
11
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая на снимката не е нищо особено. Аз имам къде къде по-сексаплни колежки.
10
5
 
4
 
! Отговори
до 9 преди 6 години
Ами като споменахте Фандъкова, дайте да видим тя точно как се е издигнала. Дали с много знания, умения и качества или по един друг начин. Както и Свинюрана Павлова и Деса Дуловската уста.
9
1
 
4
 
! Отговори
до 7 преди 6 години
Фандъкова няма как да бъде виновна, тъй като и нея европейското старче Жозеф Дол, полупияно я обарваше публично, докато го развеждаше да му показва кръстовището на Орлов мост.
8
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имах една колежка, която обикаляше непрекъснато офиса и сядаше в скутовете на колегите си. И то винаги облечена с къса пола и по прашки.Това какъв точно вид тормоз се явява. Някой да ми обясни, защото аз съм дошъл от село и не ги разбирам много тези градските неща.
7
1
 
9
 
! Отговори
??? преди 6 години
А каква е разликата дали това ще се случи на работното място или някъде другаде - в заведение, на улицата, в парк? Кой още трябва да бъде наказан, ако някой обарва жена на улицата? Кметът ли?
6
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Моите лични наблюдения са че повечето жени (естествено не всички) сами се пускат на шефовете си и на по-перскпективните колеги за да имат възможност да растат в службата.
5
3
 
15
 
! Отговори
Потърпевш колега преди 6 години
Има и случаи, в които зажадняли колежки тормозят колегите си.Например - престаряла несемейна дама крещи като обезумяла в офиса дори и за дреболии; друга колежка подхвърля неприлични предложения към колегите си, а трета така е разляла бюста си върху бюрото, облечена в оскъдна рокля, че всички колеги вчера си изтормозихме сексуално.
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
някои шефове на болници трябва да работят без пари години наред!
3
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да б,ре не било не възможно.На връто му увиснала "уж" работи с него.Някои жени са невъзможни и ако той е по притеснителен е възможно да се притесни и да не знае какво да направи.
2
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колежка да обар ва колега?Това е невъзможно.