Нинова за камериерката: Кой съдия унижи достойнството й?

Искам името му, какво говори съвестта му, пита тя във Facebook
Обновена: 27 сеп 2017 20:26 | 27 сеп 2017 20:12, Анисия Иванова
60
Нинова за камериерката: Кой съдия унижи достойнството й?
Снимка: БТА, архив

"Искам да знам името на съдията, унижил достойнството й", написа лидерът на БСП Корнелия Нинова във Facebook по повод случая с ритнатата в Слънчев бряг камериерка.

Още по темата

"И като юрист, и като политик знам, че има правило - съдебните решения да не се обсъждат, а да се изпълняват. Но след като прочетох новината, че шведът, ритнал камериерката, е осъден на 4500 лв. глоба и си е заминал, обявявам, че няма да се съобразявам с правила. Аз съм българка и искам да знам името на съдията, унижил достойнството ни, оценил подигравката на безпаметно пиян чужденец с една българска жена на 4500 лв.", категорична е Нинова по повод решението на съда по делото за ударената камериерка в Слънчев бряг това лято, съобщиха от Националния съвет на БСП

"Искам да знам мотивите му и да го питам - освен закона, какво му говори съвестта. Помогнете ми да намеря госпожа Петкова. Искам да я погледна в очите и да й се извиня!", пише още лидерът на БСП в профила си в социалната мрежа..

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако това се беше случило в шведки хотел с българин какво щеше да е наказанието
50
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Името на съдийката е РЕНЕГАТ!
49
1
 
1
 
! Отговори
Бсп преди 6 години
Госпожа зелена енергия *** милиони на година от тока...ноооо има мнооооого *** у нас които си мислят че и дреме за някакви социалисти
48
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Според НК ако деецът е бил пиян или в наркотично състояние, не може да се прилага чл.78а, който го освобождава от наказателна отговорност. Шведът сам твърдеше, че е бил пиян и не помни нищо, така, че съдията наистина е за бесилото.
47
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На мен пък ми спират на мястото пред блока, надявам се г-жа Нинова да вземе отношение! Голям смях е тази жена.
46
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нейната партия БКП/БСП е виновна за бедите у нас!
45
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Г-жа Лъжа се прави на велика за да печели само точки.Тя знае, че закона определя размера на сумата, съдията трябва да спази закона и да съди според законите в България.Нашите съдии са продажжни и смоттани, но в случая, за съжаление, може просто закона да позволява всичко това безобразие.Нинова с поредните си лъжи съвсем прекалява!
44
16
 
11
 
! Отговори
до другарката преди 6 години
Името на съдийката е БКП, тя създаде уродливата ни съдебна система, която ни тормози от 25 години. БКП създаде тая съдебна система за да останат другарите непокътнати и октопода на мафията и олигархията да превземе страната. Съдебната система наложена ни от БКП е строга към враговете на мафията и снизходителна към самата мафия. Обикновеният гражданин няма да намери там справедливост защото не е целта на тая съдебна система да е справедлива, тя е там за си унижава и мачка
43
10
 
6
 
! Отговори
месара преди 6 години
да попитам другарката лъжа нинова : колко баш престъпници и кои са съдиите оправдали и освободили ги , по време на управлението на бсп , и от къде изведнъж се взе тая толко " голяма загриженост " в другарката *** за българския народ ? иначе шведа трябваше да полежи в затвора за постъпката си - за това две мнения няма !!!
42
11
 
9
 
! Отговори
Горд Гербер преди 6 години
До Анонимен 44Герб са най-Българската и достойна партия, Бойко най-големият Българин, винаги загрижен и готов да помогне на народа. Пияници , необразовани форумни бойци като теб са виновни за всичко. Не се ли чувстваш безполезен в този живот, едно нищо, помисли над това!
41
1
 
21
 
! Отговори
Мен преди 6 години
И аз питам, кои депутати са гласували закона, дал основание на съдията да унижи достойнството й?
40
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
на гербавата *** и харесва да и плюят в суратана българския народи изпитва истинско удовалствие и мрази тези които и развалят удоволствиетозатова са плювките по нинова
39
16
 
10
 
! Отговори
clown007 преди 6 години
Хахаха......смях в залата. Луд умора няма, поредната акция на другарката Нинова за лъскане на партийния имидж. Та такива ми ти работи у нашенско.
38
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Я като си тръгнала да искаш имена, попитай и за кредитните милионери, питай и за КТБ, питай и къде замина Станишев, няма го нещо напоследък. Питай кой уби Луканов и всичките тези неразкрити 150 убийства в България. Питай за Доган и Пеевски, как станаха милионери със заплати на политици.
37
13
 
14
 
! Отговори
Нинова преди 6 години
Искам името му, да му предложа шефско място в ИБ на БСП. Той е само за нашата партия.
36
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Крадеца вика дръжте.... Нинова, какви закони сте написали ВИЕ? Заплати да лаете по медиите ли взимате?
35
1
 
2
 
! Отговори
въх ма маро преди 6 години
До ПоназнайващТова с падането в очите бая си закъснял!Но нищо,ще почакаме до следващия 9 септември!Това с чакането поне го можем!
34
9
 
12
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Гледам как червенотроловете лепят минуси на всеки позволил си да критикува фюрерката ...и си мисля - колко аджеба трее си *** - да защитаваш СЕДЕСАРСКАТА ПРИВАТИЗАТОРКА...КРУПНА КАПИТАЛИСТКА...И ОТ ДНЕС - ЗА УТРЕ ПИШМАНСОЦИАЛИСТКА КАТО ТАЗИ??? *** ...НАГЪЛ...ФАНАТИК!!!
33
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Единият се снима с жертвите от Хитрино, тая иска да се извинява на жертва на пиян ми зер ни ци, а после ме успивате, че са били различни))Дообре, ама парите които крадат, в крайна сметка ги изкарваме ние, и това ги прави кръвни братя.Пък ви си им гласувайте и се самозалъгвайте, че това променя нещо.
32
1
 
9
 
! Отговори
РККА преди 6 години
таз *** ка ни си отхапа езика га я сгазия......най мразим розовите хамелеони......боже върни ми другаря Вълко Червенков за седмица да разчисти всичкия този *** нагъл...