Една майка твърди: Синът на Стойчо Младенов отвлече детето ни

Александър взел малката Дара и вече пет дни ги няма. Издирва го и полиция
1 окт 2017 07:44,
110
Една майка твърди: Синът на Стойчо Младенов отвлече детето ни
Снимка: 168 часа

Синът на известния футболен треньор Стойчо Младенов, Александър Младенов, е взел дъщеря си и вече пет дни не я дава на майка й. Той е изключил телефона си и е прекъснал всякакъв контакт с жената – Александра Саркизова.

Майката е отчаяна. Тя търси контакт с медиите в опит да си върне дъщеря си. Разказва и за физическия и психическия тормоз, на която я е подлагал Александър.

"Бащата на дъщеря ми Дария я взе във вторник от училище без мое знание и оттогава нямам ни вест ни кост от нея. Не знам къде е детето ми, не знам как се чувства, не знам какво си мисли за мен. Това положение буквално ме убива. Търся помощ, защото съм отчаяна и не знам какво да правя", обяви Александра пред "168 часа".

От известно време Александра и Александър живеят разделени. Двамата нямат брак и затова се налага чрез адвокати да решат въпроса с родителските права. Родителите уж са се споразумели как да гледат детето и точно тогава синът на Стойчо Младенов решава да действа на своя глава.

"В деня, в който трябваше да подпишем споразумението за родителските права, Александър отишъл в училището на нашата Дария и казал на учителката, че иска да се разходи с нея, тъй като имал работа във Варна. Затичах се към училището, но ги изпуснах за малко", разказва Алексанра.

След това започнала да му звъни, но той й затварял. Накрая й пуснал SMS, че оттук-нататък Дария ще живее при него и повече да не я търси.

"Опитах да се свържа и със Стойчо Младенов, и с жена му, но те не ми вдигат. В момента буквално не знам на кой свят съм", разказва още Александра Саркизова.

Тя е подала жалба във варненската полиция, МВР също издирва Александър Младенов и детето. Проблемът за майката е, че тя няма брак с бащата и на практика има равни родителски права с него.

Тя обаче се кълне, че никога не е спирала Александър да вижда детето, когато поиска. И сега не може да повярва, че той върши нещо подобно.

"За мен това е отвличане. Няма как по друг начин да нарека подобно зверство - да криеш едно дете от майка му", категорична е Александра.

Тя разказва, че се преместила с Дария и другото си дете във Варна, защото не можела да продължи да живее в София заради тормоза на Александър.

"Години наред съм подлагана на психически и физически тормоз. Няма смисъл да ви разказвам цялата история. Александър ме удари за първи път още докато бях бременна. След това ми посегна и в деня на изписването на детето ни. Нещата ескалираха и един ден той ми счупи носа, с което увреди синусите ми", разказа жената.

След последния бой тя си извадила медицинско, което е готова да покаже, но засега не е използвала в полицията.

"Г-н Стойчо Младенов ми се обади и направи всичко възможно, за да ме убеди, че с този тормоз ще се приключи и нещата ще се оправят. Боят престана, но психическите атаки продължиха и повече не можех да търпя. Заминах за Варна и тъкмо си стъпих на краката, когато ми се случи това", обясни Александра.

В момента тя е в София, за да търси детето си. Ходила е на всички възможни адреси и места, където смята, че може да се засече с Александър и с дъщеря й. До този момент опитите й са безплодни.

"Продължавам да звъня, но и Александър, и родителите му са ме блокирали по всички възможни начини. Обръщам се към майката на бащата на детето ми. Тя поне трябва да е наясно какво чувствам в момента и не може да допусне това да продължава. Всичко, което искам на този свят е да прегърна детето си. Няма да се откажа, няма да е изоставя. Ще я намеря, каквото и да ми струва", отсича Александра Саркизова.

Засега Александър Младенов мълчи и не е представил своята истина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
1
 
3
 
! Отговори
Хахо преди 6 години
По интересно е синът на Стоичков Младенов е от кого е придобил тия навици да бие жена си сигурно баща му е пребивал маика му и той го е онаследил като нормално поведение всички ниски хора са злобен и комплекси рани това е доказано от много изследвания за поведенчески анализ
85
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЕмаСкъпа Ема, Вашата теза е изцяло основана на предположения и твърдения, идващи от жалващата се майка. А аз посочвам един 100% факт - тя е изоставила първото си дете. От години. И никъде не се оплаква от неговото отсъствие в живота си. При този 100% факт какво Ви прави толкова убедена, че в коментирания случай дамата е движена от любов към детето си, а не от други мотиви?
84
0
 
4
 
! Отговори
Нели преди 6 години
Ако имаше закони, и правосъдие, нямаше да търси за помощ медиите.Стойчо Младенов е отгледал *** за син.
83
0
 
5
 
! Отговори
аНОНИМНА преди 6 години
До Анонимен АКО МЪЖЕТЕ БЯХА ПО-ДОБРИ МАЙКИ, ТО ТОГАВА ТЕ ЩЯХА ДА РАЖДАТ!
82
6
 
5
 
! Отговори
дон Кихот преди 6 години
сама си го е избрала за мъж,както се казва "когато яде кюфтета не рева".лоши момчета лош край!
81
1
 
7
 
! Отговори
Ема преди 6 години
След като седмица вече жената отчаяно търси детето си естествено е да се обърне към медиите може би ако тя беше такава каквато твърдите с лекота щеше сама да му даде детето и да си живее живота а може пък Младенов да е ядосан и озлобял защото тя го е напуснала и той няма вече кого да бие!!! Единствената грешка на майката е че още когато и е счупил носа не го е осъдила
80
2
 
9
 
! Отговори
Ема преди 6 години
Уважаеми анонимен а ако това дете е било при баща си не защото е изоставено от майката а защото просто г-н Младенов не го е искал в къщата си ние с вас може да си предполагаме цяла седмица тук става въпрос за Човещина която явно липсва на цялото семейство Младенови няма как да завлечеш детето и да уведомиш с sms че повече няма да го видиш да ср скриеш подло и страхливо като мишка и да блокираш телефона а къде в случая са разумните мъдри родители на "грижовния"баща? Те също са натикани в дупките
79
2
 
1
 
! Отговори
готин преди 6 години
яко пари,и много зле щее,такае
78
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЕмаСкъпа Ема, вероятно въпросният баща-крадец би се грижил за детето по-добре , отколкото самоотвержено жалващата се по медиите майка се грижи за първото си дете / а тя, да напомня, просто го е изоставила!/ !Или Вие мислите обратното, докато клеймите бащата, чиято версия за случилото се до момента не познаваме?
77
1
 
4
 
! Отговори
готин преди 6 години
за пари и то много
76
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Една цветарка ходила от маса на маса, от креват на креват, да спечели парииии
75
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А може пък детето да е щастливо при татко си.
74
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А ДРУГОТО И ДЕТЕ ЗАЩО НЕ Е ПРИ НЕЯ, А Е ПРИ БАЩА СИ?крушката сигурно си има опашкаструва ми се, че тук има силен материален интерес.
73
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бащата не е Дора сълзи да гледа дете. Един обичащ баща никога няма да отдели детето си от майка му, независимо от техните отношения. Това е постъпка на нарцисист и егоист.
72
6
 
13
 
! Отговори
Ема преди 6 години
Абе хора осъзнайте се стига плюхте тук не става въпрос кой за кого бил женен и от кого има дете това е една Майка която обича детето си и иска да е с него а то и е отнето по отвратително зловещт начин било то и от бащата това е нечовешко а замисляли ли сте се какво причинява "любящия"баща на собственото си дете завлечено с ученическата чанта на 500км без обвснения или вероятно долни лъжи къде е майка му и какво се случва с нея как такъв *** може да се грижи за дете
71
1
 
6
 
! Отговори
щирлиц мрази цска преди 6 години
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ...
70
0
 
10
 
! Отговори
Lan преди 6 години
Горкото дете...
69
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 75Извинете ме за нескромния въпрос, но от къде знаете, че и майката не е постъпила по сходен начин с бащата? Нима преместването й с детето от София във Варна е повлияло положително на възможностите на таткото да вижда дъщеря си? Известно ли Ви е как е постъпвала майката в случаите, когато бащата е пожелавал да види детето? Защо не са уредили тези взаимоотношения законно и кой е отговорен за това, след като визираният мъж преди време се разделя с майката заради нейна изневяра?
68
2
 
5
 
! Отговори
Един баща преди 6 години
Аз също търся контакт с медиите, но те не ни смятат за хора. Трябва ми помощ при работата на институциите, а при тях нещата се случват, ако има медиен интересТа от ДЕСЕТ години имам проблеми със съдебно решение и изпълнителен лист имам, но не мога да ги реша, а държавата явно изобщо не се старае. Много е лесно да каже майката, че сме насилници или др., но ... Детето не го пускат и отделно НЕ ходи на училище, не се среща с връстниците си, но ...https://facebook/Freedom.for.Georgi/
67
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако не корвувате със синчета за пари, няма да стават такива неща