На бензиностанция: Загасиха цигара на пернишки гъзар с пожарогасител

Вбесен служител даде незабравим урок на нехайник
4 окт 2017 07:12,
155


Култова случка се разигра на столична бензиностанция. Във видеоклип, който бе качен в Youtube и Фейсбук и предизвика вълна от яростни коментари, главно действащо лице е младеж, който излиза от автомобил с пернишка регистрация, спрял до колонката за зареждане на гориво и застава до него пушейки невъзмутимо цигара, отбелязва "Монитор".

Това обаче очевидно вбесява служител в бензиностанцията, който без да си поплюва и да оронва дори дума грабва пожарогасител и го изпразва върху младежа, преди нехайството му да доведе до евентуален взрив, който би погубил десетките хора около него. 

На видеото, озаглавено на "На бензиностанция не се пуши" се вижда как освен получилият запомнящ се урок стъписан нехайник, побелели от бензиностанцията си тръгват и приятелите му, намиращи се край него.

"Браво на човека! Така се прави. Аман от тия селски тарикатчета ... Малко му беше пожарогасителя на тоя", гласят част от коментарите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Страхотно Само Така :D
128
1
 
1
 
! Отговори
Бам Бам преди 6 години
До 828Съждението ти дали е бягал от часове по химия не е много уместено. Съдейки по коментарите ти, ти въобще не си и стигнал до училище..... ха ха хаИди някъде на усамотено място да учиш химия и физика и да си поиграеш малко с огън и бензин... току виж умозаключенията ти станат по-адекватни, е ако оцелееш... успех с ученето
127
0
 
4
 
! Отговори
Мен преди 6 години
Това мръсното във багажника,пет дена и да си пуше колкото иска....няма ме държава трябва да го съдят...за предумишлено взривяване на бензиностанция.
126
2
 
8
 
! Отговори
Eduard Ermenchov преди 6 години
Лефскарче от Перник - Едуард Ерменчов с мъка завършило средно образование в "престижното" пернишко училище ПГЕМП "Христо Ботев", дето мама не го е научила, че на кой места може да се пуши и на кой не и сега, ще съде., че очичките на лекето били зачервени... само като му видиш профила във ФБ ти ставя ясно за каква *** иде реч, че даже приятелите му се кефят на постъпката му... бил станал "звезда"... без коментар
125
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бях в библиотеката. Един си бяха вдигнали парти. В библиуотеката. Помолих ги, да сложат слущшалки да не приказват толкова силно, защото пречиха на останалите 40 човека. Почнаха да ме псуват и заплашват ... Евала и манталитет, етика и морал ...
124
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пак, като не му разцепи главата с пужарогасителя, бива ...
123
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези май изобщо не разбраха защо ги "пожарогасиха"! Да благодарим на служителя, че сега не четем за поредната трагедия, причинена от слабоумие!
122
0
 
10
 
! Отговори
ПОЖАРОГАСИТЕЛ преди 6 години
...аз това правя! Тия тинейнджъри са като разпасани ***.
121
2
 
7
 
! Отговори
БАЙ МИЛЕ преди 6 години
СВЕТА ЩЕ СВЪРШИ,*** НЯМА ДА СВЪРШАТ....ЕЙЙ....ПАК ДОБРЕ,ЧЕ НЕ ЯЛ ТУКАТИ,ЧЕ ЩЕШЕ ДА СТАНЕ.....МАЛЕ..МАЛЕ...
120
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Bravo na slujitelq
119
1
 
31
 
! Отговори
ШибиРиби преди 6 години
Бензинджията корав, обаче трябваше да се обадят и на полицията да му сложат един акт на тоя пернишкиКалъф
118
3
 
23
 
! Отговори
Китаеца преди 6 години
Все пак цигарджията се засрами и не посмя да налити на бой. Благодаря му за това. Има шанс да се превърне в човек. Не е лесно от *** да стане човек. По принцип за този процес се иска милиони години еволюция. Момчето се справя доста бързо с този еволюционен процес. Трябва да ми се отдаде дължимото.
117
2
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има една много стара поговорка и тя гласи: Най опасна е празната пушка. Така, че не ми разправяйте какво може и какво не може да се запали с цигара или клечка кибрит. Това са световни противопожарни изисквания. Никъде по света не е разрешено да се пуши на бензиностанция.
116
1
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Адмирации към бензинджията! Трябва да има пълно спазване на правилата, иначе все негативни новини ще четем. Похвална постъпка. Браво.
115
3
 
54
 
! Отговори
непримиримост преди 6 години
Така трябва да се постъпва с всички дрисльовци които се правят на тарикати и не спазват правилата и законите, не само по бензиностанцийте.Да се снимат и да се качват в социалните мрежи.И солени глоби.
114
1
 
31
 
! Отговори
Кобалт преди 6 години
*** Едуард Ерменчов от Перник да се научи да УВАЖАВА и другите малко, а не само собственото си унизено съществуване..... Такъв ***, вижте му постовете в фб и ще разберете защо надежда няма в такива необразовани, злобни и нахални млади индивиди...
113
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Коментарите къртят. Направо не е истина.
112
1
 
2
 
! Отговори
Маимаи преди 6 години
До 828Разчел бензин и хвърли клечка кибрит
111
5
 
13
 
! Отговори
Келеш преди 6 години
До всички бастуни:От цигара се получава взрив при контакт с бензинови изпарения!!!Колкото до кой е побойник или не е,в боя кантар няма,понякога 20 грама са по тежки от юмрука на 120 кг боксьор
110
3
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 828 а ти, тиквенико, да си чувал, случайно, че на бензиностанция НЕ се пуши? Или ти си над тези неща, защото си много важен, комплекса-рино? Явно разбираш само от сила, нали? Четеш ли Джек Лондон? За тебе само бо.й, от друго няма да разбереш. Не го преживявай, толкова си можеш.А служителят от бензиностанцията заслужава поздравления.