Русия доминира над Черно море, но пък заплаха за нас няма

Военният дисбаланс е в нейна полза, но разумно обяснение няма
12 окт 2017 10:37,
248

Русия доминира над Черно море. Военният дисбаланс е много силен в нейна полза, за което пък от своя страна няма разумно обяснение, посочи в студиото на "България сутрин" експертът по отбрана ген. Съби Събев.

Повод за дискусията стана информацията, тиражирана от световните медии, че НАТО ще разположи многонационални сили в Черно море, за която пък вчера лидерът на социалистите поиска обяснение лично от премиера Борисов.

Още по темата

"Няма планове за постоянно присъствие на военноморски сили на НАТО в Черно море, категоричен бе експертът по отбрана. По този начин той подкрепи тезата на правителството, която бе оповестена след изказването на Корнелия Нинова на брифинг в Министерския съвет от зам.-министъра на отбраната Атанас Запрянов.

"Политиците ни обаче бяха подведени от термина "Черноморски сили". Когато става дума за Черноморските сили на НАТО, трябва да сме наясно, че освен в Черно море, те ще бъдат базирани и в региона, включват също така сухопътен компонент, който активира една многонационална бригада с българско участие в Румъния и още девет държави", каза още ген. Съби Събев.

Пред Bulgaria ON AIR той заяви, че непосредствена заплаха за България от страна на Русия няма. Но въпреки това тя преследва собствените си национални интереси и са открити сериозни нарушения с прекрояване на границите ѝ, които не могат да бъдат приети за нормални в изградената от Европа архитектура за сигурност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


248
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
1
 
5
 
! Отговори
до 123 от славянин преди 6 години
Спокойно българино, до 2 десетилетия древноиндийците ще ви ''спасят'' демографски от руската ''заплаха'', спи спокойно, бъдещето на Абсурдистан е ''светло и розово''!
118
7
 
5
 
! Отговори
cazzo duro преди 6 години
колкото по-далеч от тези диваци толкова по-добре.
117
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То запалхата сега е в зародишКакто е тръгнало с руските имото в БГ-то скоро можем да очакваме:- Няколко братушки "офъщяли зарзалите" в Несебър, оплакали се и ... опааа идват "зелените човечета" и "Несебър уже не ваш"!- Или алкашите в Созопол се оплакали, че в кръчмите не им сервират повече от 2 бутилки водка за час и...опааа Созопол "до римската империя е бил Съветски"!Да не говори за Варна (бившия град Сталин), Добрич (бившия Толбухин) и т.н.!
116
8
 
2
 
! Отговори
до 120 от славянин преди 6 години
''Българин'' е развалена стока, колежке!
115
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До рускиня да 117Абе руска кукундрело, как смееш да се оправдаваш. Вие не сте хора а диваци. Крадете на най-високо държавно ниво чужди територии като Крим, Абхазия и т.н, отивате в чужда държава и най-целенасочено избивате населението и, днешния пример са Украйна и Сирия но не простихте и на България през времето на комунизма избихте 80000 българи. Така че те съветвам да не се оправдаваш а да поемеш вината на целукупното руско население което винаги одобрявало безчиствата на вождовете си.
114
6
 
11
 
! Отговори
рускиня да 117 преди 6 години
,по разбитата врата съдиш за цялата нация?Ами аз какво да кажа - в България кражби,разбити апартаменти, ало апаши,убийства на пенсионери, побоища по пътя. Да кажа ли че зная каква стока е българин? И да вметна ,че по време на следването точно български студенти се занимаваха с перепродажа на алкохол и цигари. На лекции не е блестяха.
113
10
 
13
 
! Отговори
до 106 от славянин преди 6 години
''Русия подло нападна окрайна и подло заграби Крим''! Ами просто изпревари задокеанските ***, които планираха да направят същото, но руснаците им го вкараха в последния момент силно и без вазелин!
112
1
 
5
 
! Отговори
СЪБЧО ТИ СИ ЛЕКЕ преди 6 години
по униформата на българското офицерство
111
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
живял съм там 7 години и ги познавам много добре, що за стока са.като студент, вратата на стаята ми беше 4 пъти беше разбивана, докато съм си идвал тук... лекции, дрехи ... каквото може да се вземе...
110
7
 
10
 
! Отговори
славянин преди 6 години
Ами Русия е най-голямата черноморска държава, нормално е да доминира в Черно море! И *** може да направи тази проста и елементарна асоциация!
109
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Питам се само този гУсин генерал когато е бил младо лейтенантче по татово време дали е мислел така или с партиен плам в очите твърдо е вЕрвал на партията майка,ама какво да ги правиш то е така винаги новопокръстените католици са по-католици и от Папата.
108
4
 
6
 
! Отговори
И НИЕ СМЕ НАТО преди 6 години
ама като гледам в какво печално състояние е БА, даже самолети няма да летят та канят ИТАЛИАНСКИ сега..... Кво НАТО, КВИ 5 лева. Цяла ГЕРМАНИЯ има 300 танка. А БНА в НАРОДНАТА РЕПУБЛИКА имаше 1500....
107
3
 
9
 
! Отговори
11 преди 6 години
Откакто има бази на НАТО в България сме си потенциална мишена. Ама това *** чукундури не могат да го разберат.
106
0
 
3
 
! Отговори
11 преди 6 години
Нямало разумно обяснение - идиотска работа.
105
11
 
9
 
! Отговори
факти преди 6 години
Русия е обкръжена от всички страни и няма вадене. Във военно отношение изостава с 40 години от НАТО !!! Безмислени са всякъкви коментари .Нито една държава в света не може да пэнася *** , а държавите , които бяха в една държава с руснаците ги ненавиждат и повръщат при мисълта за долните ***
104
9
 
7
 
! Отговори
смях преди 6 години
Ушанките са въоръжени до зъби и нямало опасност !!!! Ние българите не сме добре .Ами да вземат наглите руснаци да се разоръжат ! Да намалят оръжията и тогава да говорим . НАТО ДА СТОИ ПОСТОЯННО , ИНАЧЕ ЛОШО .......
103
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЦИРКОНИ СЛЕД КАЛИБРИскоро ще постъпят на въоръжение на руския флот. А все още няма ПВО в света да прихване такива 8М ракети. Самолетоносачите на САЩ ще стоят близо до американския бряг. и ще обикалят като гладни вълци стадата ОТДАЛЕЧЕ. Че иначе ще има ДУМ,ДУМ - няма кораб..отдавна е ясно, че *усия се натяга да замени уса, като световен полицай и че дефакто голямата заплаха за европа... е от изток!чети им форумите и чатовете, да ги видиш какви са надъхани националисти тия
102
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 140Русия доминира над Черно море, но пък заплаха за нас нямаРусия нападна Украйна, но пък заплаха за нас нямаРусия заграби подло Крим, но заплаха за нас нямаРусия целенасочено натиква руско население по българското черноморие, но заплаха за нас няма..и още - оказа се, че пишем на македонски, но пак заплаха няма ...най-скъпата "братска" газ се плаща, но ... пак няма заплаха ...банките ограбиха и избиха хората ... но заплаха нямаабе заплаха няма ... никаква, от никъде...
101
6
 
4
 
! Отговори
Черно море преди 6 години
Българите о*Ахте Черно море и сега руснаците са криви.Няма да недоволствате защото бай Путин ще ви дръпне шалтера.
100
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русия доминира над Черно море, но пък заплаха за нас нямаРусия нападна Украйна, но пък заплаха за нас нямаРусия заграби подло Крим, но заплаха за нас нямаРусия целенасочено натиква руско население по българското черноморие, но заплаха за нас нямаИзобщо щом е Русия на нея всичко е позволено от българската управляваща класа, която вече се *** в русофилска управляваща класа и накрая ще се *** в руска тероризираща cган.