МВР-шефът: Спас е калпазанин, а който иска евтини билети - да страда

Радев не ще да дава пари за някой, който иска да мине метър
Обновена: 13 окт 2017 15:00 | 13 окт 2017 14:45,
65
МВР-шефът: Спас е калпазанин, а който иска евтини билети - да страда
Снимка: БТА, архив

Спас от Кочериново е калпазанин, а жертвите му също са виновни, защото са "искали да минат метър" с евтини билети.

Така вътрешният министър Валентин Радев коментира скандала от Спас, по-известен като Александър Николов. Мъжът се прочу като Facebook измамника, който ужили десетки с обещания за евтини самолетни билети в социалната мрежа.

Министърът предупреди, че всички трябва да внимават какво правят и обясни, че не могат да се хвърлят средства за хора, които не вършат неща по правилата.

Още по темата

"За този случай във Facebook ще кажа само едно - всички да внимават какво правят. Легалният начин да си купиш билети и всичко останало по правилата, е на друго място. Това, че "някой иска да мине метър" и да си купи билет по-евтино, да страда!", заяви Валентин Радев.

"Не мога да хвърлям сили и средства допълнително да предпазвам тези, които неблагоразумно вършат неща, които не са по правилата", допълни министърът и каза, че със сигурност Спас от Кочериново ще бъде обявен за издриване, защото е "калпазанин".

Радев коментира и увеличението на заплатите в МВР. В бюджета за 2018 г. ще бъдат отделени 55 млн. лева за увеличението на възнагражденията на полицаите.

"Най-вече ще е за тези, които са с полицейските правомощия. Това е справедливо. Има заповед и не назначаваме хора в администрацията, за да назначим там, където има недокомплект на служители с полицейски правомощия", обясни вътрешният министър.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
1
 
! Отговори
петров преди 6 години
До man откогато *** и пульо в българия са с фейс бук,явно немаш ФБ и не знаеш какви простотии се вършат в него
58
1
 
6
 
! Отговори
адриана преди 6 години
да ме прощава министъра,пълен *** е! имам съмнения,че е взимал процент за да покрива измамника
57
5
 
3
 
! Отговори
man преди 6 години
От кога самолетни билети се продават по фейсбук? И после някой реве,че бил измамен..наивници
56
2
 
10
 
! Отговори
мислещ преди 6 години
И това го казва министър - бил калпазанин измамника- браво г-н министър - още веднъж показахте колко струвате като такъв и колко струват изобщо управляващата шайка.
55
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе какви са тия полицейски шефове не мога да разбера?! Някой си измамил сумати хора, теглел си произволни суми от кредитните им карти, и този т.нар. шеф си позволява да каже, че въпросният не бил виновен?! Аз просто не мога да повярвам какво се случва в главите на управляващите. Това което въпросният Спас е направил е ИЗМАМА! Това е углавно престъпление и не можеш ти да разправяш, че жертвите сами са си виновни. Ми то тогава за какво им плащаме изобщо заплати на тия полицаи, да си се пазим сами
54
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като го видя тоя и ми се заповръща.
53
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
това изказване оправдава вицовете за полицаи.
52
0
 
9
 
! Отговори
Позицията на МВР преди 6 години
ми звучи като от филм... "dumb and dumber"!
51
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много е прав- тарикатите ,които искат да ядат и да не плащат си го заслужават! Докато има такива,ще има и такива,дето ги лъжат! Представям си ако този с билетите им ги даваше на никакви цени каква хвалба щеше да е :)))))
50
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя днеска е наговорил куп глупости. Иска да закрива и пожарната в зимните курорти.
49
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 40: "Откъде ги намира ББ все такива поразяващи усти, по двама на седмица. Народът е пропищял от всякакъв бандитизъм, ченгетата само реват за пари и никаква работа не вършат..." Как от къде, избира си ги лика прилика, и даже да са по долни от него, за да не го засенчват.Не се тревожете, скоро те ще го предадат.
48
0
 
13
 
! Отговори
Нико преди 6 години
Мвр има трески за дялане, но за тези случаи няма превенция. Купуваш билет от измамника за след 2 месеца. Едва когато си на летището ще разбереш за измамата. До тази дата нито ти, нито МВР знае, че има престъпление. Особено за по-скъпи покупки проучвайте, няма 100% гаранция, но поне не бъдете наивни. Има световни цени, под които никой не може да падне.
47
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами това е, за 1. 3 МИЛИАРДА ГОДИШНО... ние ще да сме виновни, кой друг?
46
0
 
24
 
! Отговори
bolbov преди 6 години
Калпазани сме ние,че ви плащаме да играете карти,а измамници,крадци и убийци да ни юркат както ди искат.По до бре да плащаме на тях да не ни тормозят отколкото на вас да ни"пазите.
45
4
 
6
 
! Отговори
аз преди 6 години
До данъкоплатец 44Този пример не е точен - има съпоставиност между цените на различните ниско тарифни компании, освен това те имат офиси, самолети, регистрирани са /не че са перфектни/. А този измамник е просто един виртуален профил - няма лице, фирма, офис, отзиви... Всеки човек малко трябва да се напъне да помисли - не е стока за 5 лева, някои са ужилени с 2000-4000 евро.
44
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прав е този другар. Не е луд тоя, който яде баницата, а тоя който му я дава-в случая всички ние, че плащаме данъци за да издържаме такива милиционери.
43
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Радев, я кажи за оня, шефът от МВР дето покривал ало-измамиците.И той ли е калпазанин, а измамените пенсионери - желаещи да "минат метър"?Честно, от коя *** ви намират всичките като тебе?
42
1
 
11
 
! Отговори
данъкоплатец преди 6 години
Не мога да повярвам на такова умозаключение. Нискотарифните авиолинии да се закрият тогава. Виновен е този който е търсил по евтиното .......
41
0
 
9
 
! Отговори
поредният преди 6 години
Ако имаше работеща съдебна система и адекватни наказания, тези случай щяха да са значително по-малко. Няма затвор, няма обществено полезен труд, няма какво да ги стресне. Сигурно след 3-4 години дела ще се окаже, че няма неуспорими доказателства, че акаунта е на въпросния човек, а може и държавата /от данъците ни/ да му дължи обезщетение.
40
2
 
7
 
! Отговори
Олег преди 6 години
Защо т.нар. "АЛО измами" са пресъпления, а това със самолетните билети не е - защото в първия случай ти искат пари за рушвет (при ало измамите) и понеже това е обичайна практика в България няма как да различиш, че е измама - значи това е престъпление. Във втория случай, като се предполага, че тука никой нищо не дава евтино, значи, че си *** ***, който не знае къде се намира. Ами така е в нашаа държава - измамническата корупция се наказва, за разлика от легалната, но измамническата продажба..