Щастлива развръзка! Събрахме средства за лечението на Велка

Майката на 5 деца заминава за Германия до края на седмицата
16 окт 2017 08:56, Петя Славова
11

Благодарение на зрителите на Bulgaria ON AIR и много други добри хора, 44-годишната Велка Велкова от Годеч ще може да замине в Германия, където да й бъде направена спешната животоспасяваща операция.

Велка се бори с диагнозата тумор на пикочния мехур и се нуждаеше от 30 хил. евро, за да се лекува в германска болница.

Още по темата

За по-малко от 2 дни необходимите средства бяха събрани и до края на седмицата се очаква тя да замине за Германия.

"Изследванията ми, направени в България, няма да бъдат признати там и ще ми направят нови. След това ще постъпя в болница, но не се знае след колко време ще бъда оперирана", разказа пред камерата Велка. Тя очаква възстановителният период да бъде дълъг.

Съпругът на Велка сподели, че той пръв ще замине за Германия, а след операцията ще се върне обратно в България, за да се грижи за петте им деца, с помощта на големия им батко и дядо им.

Велка благодари на всички добри хора, които "са отделили от залъка си, които не са купили нещо за детето си", за да помогнат на нея.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде е държавата , НЗОК и министерство на здравеопаазването?За всеки болен ли трябва да събираме пари?Защо плащаме здравни осигуровки?
9
0
 
2
 
! Отговори
ХХХ преди 6 години
Дано се оправи тази голяма българка !
8
0
 
2
 
! Отговори
младен преди 6 години
Дано да се получи.
7
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Здравеопазването в БГ е Умряло за хората ,които се нуждаят от него...за всички останали , които трупат капитали,печалби и планини от пари то е златна възможност.Само ,че да не забравят че последната риза която човек облича в този живот е без джобове!...дано жената има късмет и се оправи,за да изгледа децата си!
6
0
 
18
 
! Отговори
dдфсф преди 6 години
Успех с лечението. В добри ръце е, медицината в Германия е на космическо ниво, особено сравнено с България. Казвам ви го от личен опит.
5
0
 
16
 
! Отговори
123 преди 6 години
Велка успешно лечение!Мисли позитивно!Всичко ще се нареди както трябваМоли се и вярвай!Децата те чакат!Имат нужда от теб!Очакват ви дълги години заедно!
4
0
 
19
 
! Отговори
Тато из Правец преди 6 години
Дано оздравее жената !!! Но докога ще лекуваме болните българи с подаяния ??? !!! За Мая Манолова имаше пари за лечение в Германия,за обикновената българка-да събират обикновените българи...Отврат!
3
0
 
23
 
! Отговори
Стеф преди 6 години
Успех и късмет...
2
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дай Боже все повече такива прояви от всеки един от нас ! България би била съвсем различно място за живеене, но и сега не е късно да я променим за добра !
1
1
 
34
 
! Отговори
Анелия Донева преди 6 години
Велка, стискам ти палци за операцията!!! Сигурна съм, че вкъщи ще те чакат с нетърпение - здрава и усмихната!!!