Превозвачи "за" колани и "черни кутии" в автобусите, питат: А пари?!

Транспортният сектор е лишен от финансиране, заявяват те
58
Превозвачи "за" колани и "черни кутии" в автобусите, питат: А пари?!
Катастрофата край Микре. Снимка: БТА

Автобусните превозвачи подкрепят набелязаните мерки за ограничаване на пътните инциденти, заяви Магдалена Милтенова от Съюза на автобусните превозвачи пред БНР.

Тя обаче е категорична, че мерките няма как да бъдат изпълнени, ако превозвачите не получат финансова помощ от държавата.

Още по темата
"Ние сме абсолютно "за" въвеждането на видеорегистратори, абсолютно "за" поставянето на колани в автобусите.

Но идва следният въпрос - транспортният сектор е лишен от всякакъв вид финансиране в последните години", коментира тя мерките, които предлагат от правителството след извънредната среща днес при премиера.

Ловчанският митрополит Гавриил ще отслужи утре водосвет на пътя Ловеч-Ябланица край село Микре.

В храма "Света Троица" митрополит Гавриил отслужи панихида за упокой на душите на загиналите общо 11 души след тежките катастрофи на пътя София - Варна, станали в района на селата Микре, Сопот и Български извор в петък и събота.

Животът на 66-годишната жена, настанена във ВМА след катастрофата край ловешкото село Микре в петък, продължава да е в опасност, съобщиха от лечебното заведение.

Сериозно е състоянието на други двама възрастни, настанени в болницата. И на тримата предстоят операции.
Във Военномедицинската академия днес беше настанена жена, пострадала при втората катастрофа край Микре в събота. Тя е с тежка черепно-мозъчна и гръдна травма, фрактури на таза и на лицето.

В тежко състояние в Университетската болница "Лозенец" е 75-годишна жена. Тя е с множество контузии и счупвания, лекарите се опитват да я стабилизират, за да бъде оперирана.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
1
 
1
 
! Отговори
АЙЙЙЙ преди 6 години
в атобусите и скафандри да има тикво
51
0
 
3
 
! Отговори
Уууууу преди 6 години
Меркантилни твари! А здравето и цената на човешкия живот!?!? За него не давате пари за това не ви е скъп!
50
0
 
3
 
! Отговори
Hahahahahha преди 6 години
Nema takava dyrjava, takyv cirk!!! Ne stiga che vozqt v avtobusi vzeti bukvalno ot morgata na evropa i samo lapat pari ot skypi bileti ami sega ne mogat da slojat nujnoto oborudvane hahahahha golem cirk! Pishman kapitalisti izmisleni bulgaristanski - nali iskate kapitalizym be, nali ste golemi biznesmeni i merindjei kakva dyrjavna pomosht dirite!? Q haide u levo, kryvopiici balkanski kyrleji!!!
49
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тя обаче е категорична, че мерките няма как да бъдат изпълнени, ако превозвачите не получат финансова помощ от държавата.----------------------------------Наглеци, возят ни в каруци, а искат данъкоплатеца да им поема и разходите. Който няма видеорегистратори и колани да му взимат лиценза. На бас, че ще намерят пари за отрицателно време. Да не коментирам, че цените на видеорегистраторите са смешно ниски, както и коланите
48
0
 
11
 
! Отговори
Киртак преди 6 години
Алоооо! И на мен компюръра ми е за подмяна! И аз трябва по няколко пъти в годината да актуализирам софтуера зади промени в нормативната уредба! Ми нали с тези разпоредби ще натиснат сивия сектор и ще им подобрят бизнес средата. Ей, аман от лапачи! Не стига, че автобусите са трета ръка!
47
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Частниците искат държавата да им плаща разходите, а те частниците само да прибират пари и да забогатяват на гърба и на клиентите и на държавата! Каква наглост !!!
46
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
положението е както обикновено: пари няма, действайте!
45
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
видеорегистратори във всяко МПС и приемане на записите в съда, солени глоби за всички пътни нарушения и да видим дали няма да се спазват правилата тогава! хората са му намерили цаката вече в много държави - удариш ли по джоба бързо-бързо правилата почват да се спазват. освен това ще се подобри сигурността ако всяко МПС има видеорегистратор.
44
0
 
13
 
! Отговори
алоу преди 6 години
Кви пари от държавата ,бе ? Абе ,я да се стягате ,че дяволите ще ви вземат !
43
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И сега според закона за дв. по пътищата , пътниците са длъжни да си поставят коланите в автобусите
42
0
 
29
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Не черни - пембяни кутии да турят...все тая!Овните ще се блъскат!
41
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на Генерал Бойко Борисов.Реши и този сложен казус.
40
8
 
25
 
! Отговори
Дистрибутор преди 6 години
Пари?Там, откъдето има за светещи фарове (посред 40 градусова жега!), крушки, алтернатори, акумулатори, генератори....Важното е оборот да става!
39
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Законче,и ще си ги платите сами,даже и монтирате сами!
38
0
 
25
 
! Отговори
Бг2017 преди 6 години
"Магдалена Милтенова от Съюза на автобусните превозвачи пред БНР.Тя обаче е категорична, че мерките няма как да бъдат изпълнени, ако превозвачите не получат финансова помощ от държавата."Още спете и мълчете бе хора,наглост ли е или ние се самозабравихме,че и частниците търсят "финансова помощ",опазил ни Господ от такава "помощ",хей хора подиграват се с нас,а питайте нашият "бизнес за увеличение на заплати...абсурт!В един момент се питам,добре сме живяли и пак ще живеем,но на каква цена!?
37
1
 
21
 
! Отговори
. преди 6 години
Първо да си обновят автопарка , след това да претендират за пари от държавата (нас). Всички знаем новите (стари) автобуси закупени на по милион километра ..... да не говорим ,че в малките населени места с тея микробуси пригодени за "хора" е голям цирк
36
0
 
9
 
! Отговори
Трак преди 6 години
Не камерите са скъпи , а коланите.За един рейс минимум 5000лв.
35
0
 
10
 
! Отговори
Ники преди 6 години
Ха,ха,ха!!!Сетила се Мара да се побара .До А1 Много е вярно човек ама много.................
34
0
 
36
 
! Отговори
ГражданинА преди 6 години
В много страни снимките от видеорегистраторите и от всякакви камери се приемат от съда 1към 1. Снимаш някой с нарушение..пращаш и го отнася. У нас...ама бил снимам против волята му. Ми по моя воля ли ме обира?? Ама..*** в Рпу па пиши заявление па си дай регистратора на експертиза.. абе защо все Те лошите имат права??
33
2
 
37
 
! Отговори
А1 преди 6 години
Хубав видеорегистратор е около 300 лв. Едва ли е проблем за фирма. Айде държавата да им купува и гуми ???