От Волгин за Гришо пак: Браво! Колкото за всеки, работил добре

Журналистът сравни успехът на тенисиста с този на лекарите, учените, учителите...
Обновена: 20 ное 2017 14:52 | 20 ное 2017 14:30,
481
От Волгин за Гришо пак: Браво! Колкото за всеки, работил добре
Снимка: Reuters

Журналистът Петър Волгин излезе с поредния си критичен коментар за Григор Димитров и успехите му.

"Григор Димитров заслужава да бъде поздравен по същия начин, по който заслужава да бъде поздравен всеки лекар, учител, композитор, учен, актьор, инженер, певец, свършил прекрасно своята работа", написа той в профила си във Facebook.

Още по темата

"Що се отнася до вманиачените му фенове... там всичко е ясно и няма какво да се коментира", завърши Волгин няколко часа след като Гришо триумфира в Лондон с купата на Асоциацията на професионалистите в тениса.

Журналистът събра недоволството на привържениците на Григор Димитров в края на миналата седмица, когато изрази недоумението си по възторга по тенисиста.

"Изключително досадно е постоянно да ни занимават с Григор Димитров. Няма абсолютно никакво значение дали въпросният Гришо е спечелил, загубил или завършил реми. Дали е увеличил банковата си сметка или не също би трябвало да вълнува единствено самия него", написа тогава Волгин.

"Да превръщаш някакъв спортист в идол, да се възторгваш от победите му или да ревеш при загубите му е признак на много, ама наистина много нисък интелект", завършваше поста си преди дни журналистът.

Междувременно суперлативите за Григор Димитров в чуждата преса не спират. Британските вестници нарекоха двубоя с Давид Гофен от снощи истински трилър, в който белгиецът е бил победен от вдъхновения си съперник.

"Шапки долу за Григор Димитров", призова Гардиън.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


481
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
331
0
 
1
 
! Отговори
анонимен 2 преди 6 години
До АнонименНе заработва в БГ, защо да плаща данъци тук?! Тия, дето от нас заработват, плащат ли?
330
2
 
3
 
! Отговори
Румен преди 6 години
На глупаците трябва да се обяснява,подробно,всеки ден!Джуджето от Кремъл наскоро омаловажи ролята на българите,като каза,че азбуката им,която е българска,всъщност,дошла в Русия от"македонските земи",Захарова омаловажи ролята на българите за спасяването на българските евреи,като каза,че Съветската армия ги била спасила.Руската *** волгин омаловажи успеха на Григор и нарече феновете му"вманиачени".
329
1
 
2
 
! Отговори
Хасан преди 6 години
В България много се мразят хората,кадърните и успелите,най-вече без Партията!
328
1
 
3
 
! Отговори
Румен преди 6 години
Изключително досадно е постоянно да ни занимават с някакъв си Волгин.На гърба на Григор,защо да не се чуе малко и за Волгин? Ще изтупа нафталина от сакото,ще плещи глупости като типична уушанка и кво?Дори може да вземе някой лев от ходене по телевизиите.
327
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Подпишете петицията за незабавното му отстраняване от БНР. Този търтей е на държавна хранилка!
326
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига го коментирали този Волгин. Най-дабре е да спрем да му обръщаме внимание и да се радваме на победата на Григор. Когато спрем да му обръщаме внимание, го умножаваме по нула. За мен е ясно щом на това не се радва значи няма и капка българщина в него не знам, защо го пускат по радиото изобщо? Всички укриват данъци, но е лесно да плюем Григор, защото неговите пари са бели и всички знаем колко са. Къде са данаците от Лукойл, от ЧЕЗ...? Явно данаците на Григор събарят бюджета.
325
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Такива са си. Червни ***
324
0
 
11
 
! Отговори
П. В. = Червен кхмер преди 6 години
*** като Волгин, политически зависими твари, водещи паразитен начин на живот, се ръководят в изказванията си от чуждоземни интереси. Сред най-честите кремълски директиви е вбиването на клин и разединяването на един народ. Точно това прави тази га/дина, противопоставяйки част от българското общество (лекари, инженери и т.н.) на радващите се на феноменалния успех на Гришо стотици хиляди други българи уж под формата на някаква обективност. Московският слуга се саморазобличи!
323
1
 
7
 
! Отговори
ники преди 6 години
До ***.. Никога няма да стигнем Волгин и Дърева, защото бягаме в противоположни посоки, тоест ние на запад, те към Кремъл.
322
10
 
10
 
! Отговори
Напалм Детов преди 6 години
Според доц. Иво Христов, 80 % са де-били... в заблуждение е доцента. Съдейки по коментарите поне 95 са ненужна биомаса. Важно е Гришо да побеждава, зрелище да има, за някой има даже и пасти... А Волгин, Калина и Дърева срещу тях да бягате няма как да ги настигнете. Те са някъде гора, а вие (без уважение) някъде долу в калта.
321
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не съм чувал ни единия, ни другия, ама щом сте решили да пишете, пишете си.
320
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези са една групичка от сквернословци, простаци и патологични неокомунисти-русофили, които лаят насам-натам. Наричат се "леви интелктуалци", а не са нито леви, още по-малко пък интелектуалци: Петър Георгиев (прекръстил се на Волгин, като Ленин), Калина Андролова (тази е толкова глупава, че и за депутат от БСП не става), Иво Христов (80 % деМбил), Григор Симов (с политически правилния череп), Велислав Дърев...
319
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой беше този Волгин и защо ни занимавате с глупостите му?!
318
12
 
5
 
! Отговори
Гиго е гигант преди 6 години
Гиго трЕбе да си кае:1) къде плаща данъци2) оти го нема у БГейскио отбор за куата на Деветнасе3) кога започна и дали е спрял да одпива от шишенцата на Шарепаткова която за употреба на допинг бе изритана от тениса за много месециГиго кажи си иначе се превръщаш нещо като едно промиле от ЛАтино Пелетатаората питат кво почна да пиеш за да стабилизираш това което ти е нестабилно
317
18
 
20
 
! Отговори
Петърчо преди 6 години
Прав е. Това по какъв начин ще помогне в личен план на феновете на Димитров? Ще им увеличи заплатата, ще им намали грижите в живота и пр. ? Всички сте наясно че това е победа само за Григор и за никой друг. Какво от това че чужденците знаят кои са Стоичков, Бербатов или Димитров когато това по никакъв начин не решава проблемите Ви? Така че браво за Гришо *** гледайте Вие да постигнете нещо в живота защото той със сигурност няма това да го направи вместо Вас. На него му е добре а на Вас дали Ви е?
316
1
 
16
 
! Отговори
БЕЗРОДНИК преди 6 години
Да се отрече от родното си име... Боже колко мъка има на тоя свят, Божееее!!!
315
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е лошо да пуснете и една статия как да се държим на тенис мач. Образователно. Много му се радвам на Григор, но нашите "фенове" могат и най-големият гъон да изчервят....
314
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Волгин, като го гледам е трети в световната ранглиста по джобен тенис, значи и той е шампион, хе-хе-хееее....
313
3
 
15
 
! Отговори
smej преди 6 години
Значи Гришо с неговите пари и външност се държи много по-морално и мъжки от перодръжката Волгин. Абе няма едно място за сравнение. Но сега разбрах. Волгин се бори с Карбовски. Това им е Мастърса. Сега перодръжката изкарва точки пред фекалния журналист Карбовски.
312
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Видях коя е тази "хубавица" Андролова.От утре ше викам на Г3 си Ален Делон.Баси пачата гранясала...