Приютът в село Горска: 200 кучета, 50 котки и една Красимира

"Любовта към животните е движещата ми сила"
24 ное 2017 17:45, Анисия Иванова
21

200 кучета, 50 котки и една жена. Така започва историята на Красимира от село Горска. Любовта към животните е движещата сила, която я кара да направи свой приют за кучета високо в планината.

За себе си казва, че от дете е спасявала животни, които са болни. Преди 7 години, когато се връща в родното си село, прави център за нежелани животни. Храната им излиза между 3-4 хиляди лева на месец, зависи колко са били новоизхвърлените бебета.

Жената мечтае да създаде по-добри условия за своите любимци, да направи по-хубави постройки, навеси, стабилни огради.

Защо Красимира от Еленския Балкан реши да направи собствен приют за животни разказва Михаела Карабельова от Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До фАйде всички които коментирате с възмущение се хващайте и да ви видя да обикаляте улиците и да помагате на хора в нужда като сте толкова загрижени за хората.На чужди пари сметка ще правят. Някой да ви е взел вашия хляб? Някой да иска нещо от вас? Най-вече НЕ ви се иска мнението.
15
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Albena . Zdr moze li njakoi da mi pomogne .v sofiiska oblasta lie tova selo ?. Moga da pomogna s xrana i pari malko no ot dusha . schmidtalbena***gmail ili dasi ostavi gospozata telefonia nomer
14
3
 
10
 
! Отговори
Anatoli73 преди 6 години
Bravo na Krasimira dae jiva I zdrava
13
3
 
14
 
! Отговори
тони преди 6 години
Защо съпоставяте хората и животните? Дайте сега, за да не ни обвинят, че сме човекомразци, да подминаваме страдащите животни. Браво на жената!
12
5
 
11
 
! Отговори
до ф преди 6 години
българските пенсионери сами са си виновни, че цял живот са си барали товатото и са ходили на манифестации, докато са гледали как команчите-евpeи ограбват държавата, хич не ми е жал за тях, пък и като ги гледам какви дебели пачки мятат през прозореца, май не са чак толкова закъсали, а?
11
51
 
10
 
! Отговори
възмутен преди 6 години
Как ще обясни на данъчните за произхода на тези суми. За нея няма ли мъже или използва кучета за любовници. По добре да осинови деца да гледа отколкото помиари. Може да направи някои деца сирачета щастливи. Тези кучета ако ги подари на виетнамци , много ще ги зарадва.
10
34
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като секнат даренията всички тези кучета които явно не са кастрирани а се размножават на воля (защото се виждат и доста малки кученца) стават бездомни и кръстосват улиците на градове и села.Красива природа,едно конче на зелена поляна и ...после един смърдилник с 200 кучета и 50 котки.Откачено.
9
31
 
13
 
! Отговори
ф преди 6 години
До Анониментака наречените еколози сте психопати !!!в канада имаше една бабичка на поне 70 години, което я снимаха как изхвърля котката си в контейнера за рециклиране бабичката получи хиляди заплахи за убийство от така наречените приятели на животните като теб !не ми се прави на добър и загрижен - ти си психопат за който кучетата и котките са по-важни от хората ! ти и подобните ти мразите хората ! вие сте продукт на еврейската толерастия !
8
11
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По принцип богатите европейци и американци ни осиновяват изхвърлените животинки и дават милиони левове дарения (както давам и аз) за бездомни животни. Защото животното е уязвимо, а човек сам държи съдбата в ръцете си. Никой не се интересува от бездомните у нас. Никой не се вълнува от гладните и не дарява пари. Но, виж, за животните даряват всички. И големи компании, и известни личности. Така че, не търсете сметка откъде жената има пари. От дарения на умни и заможни хора.
7
34
 
17
 
! Отговори
ф преди 6 години
да-а ....цинизма на юдо-масонския ЕЦ е покъртителен - пари за кучета и котки има, но за гладуващите Български пенсионери - пари няма .....свършиха се и бездомните деца та сега дойде ред за кучетата и котките да се погрижим
6
23
 
16
 
! Отговори
ф преди 6 години
До Анонимен"Ама нещо изчезващ вид ли са кучетата и котките, та ги е насъбрала да им прави резерват?"не, просто се е добарала до финансиране я от Сорос я от ЕС
5
33
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Деца има ли, или живее за да храни котки и кучета?
4
12
 
50
 
! Отговори
д преди 6 години
Вместо да задаваш *** въпроси помогни и финансово. Аз лично и благодаря от името на животните и нека Бог да я благослови.
3
32
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама нещо изчезващ вид ли са кучетата и котките, та ги е насъбрала да им прави резерват?
2
8
 
34
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Аз пък се чудя от къде взема 3-4000лв да ги храни всеки месец?но все пак похвално е да се грижи някой за животните.Вижда се ,че добре се грижи за тях.И те са щастливи.
1
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде ще ги наблъска 200 кучета и 50 котки, когато стане декември,януари и февруари ?