Плевнелиев в ново амплоа - учител по немски на Деси Банова

Нов мъж и нова работа. "Това сън ли е?", пита се синоптиката
171
Плевнелиев в ново амплоа - учител по немски на Деси Банова
Снимка: Булфото, архив

Росен Плевнелиев помага с немския език на чаровната си половинка Деси Банова. Това призна самата тя пред Нова телевизия.

"Росен е бил в чужбина и се е върнал. Той буквално тръгва със счупена "Лада" за Германия и е спял по паркингите. Неговата история е много показателна от къде тръгва и докъде стига с труда си и амбицията си. Той не е знаел езика, а в момента аз му се възхищавам как говори немски. Тормозя го да ми помага с немския, защото преди го знаех, но като не го практикувам, съм го забравила", каза тя.

Още по темата

Според нея медиите преиначават отношенията им.

"Много неща казахме все пак. Това е много смела постъпка за човек, който е бил на неговата позиция - да каже, че има такава промяна в личния си живот", каза още Банова.

Според нея Плевнелиев гледа много по-различно на живота, след всичко, което е преживял.

"Трябваше да го подкрепя в това да признаем за връзката си, защото иначе папараците щяха постоянно да ни следят. Няма какво да крия", откровено каза Банова.

От петък чаровната синоптичка вече води авторска рубрика " Истории на успеха" в сутрешния блок на Нова телевизия.

"Дори аз самата понякога не мога да повярвам, че съм правила едно и също нещо 20 г. Смятам, че понякога човек трябва да избяга от зоната си на комфорт. Ставането в 4 ч. през нощта за прогнозата, не е лесно нещо. Бях канена на редица международни форуми по темите за климата, направих и няколко документални филма. Времето и промените в климата ще останат сред основните ми интереси", призна Деси Банова.

Тя обясни, че не е рисков човек.

"Знам, че промяната в повечето случаи е нещо позитивно, но ми е трудно да я направя. И в професионален и в личен план правя голяма промяна. Сигурно много хора правят връзката между двете неща, но няма такава. Така се случи. Понякога си казвам: "Това сън ли е?", заяви бившата синоптичка.

Тя призна, че е имала комични ситуации със следящите я журналисти.

"Един папарак катастрофира, защото ме следеше до последно. Аз паркирах и той паркира. Аз тръгнах към него, за да го питам какво иска от мен, но той побягна с автомобила си и се удари в един бордюр, строши предницата на колата си. Тогава си дадох сметка, че животът ми тотално се е променил. За добро или за лошо станах много по-обсъждана и любопитна за папараците. Дъщеря ми се стресна от това, че на всяка корица и всеки вестник бяхме на първа страница. Тя ми каза "Мамо, аз не искам да ме снимат", каза още Деси Банова.

Новите герои в рубриката й ще бъдат Траян и Олга Траянови. Двамата са събират от идеята "Заедно в час". Траян е работил като консултант за Mitchell Madison Group в Ню Йорк и Лондон и за Arthur D. Little в Прага. Проектите, по които работи, са свързани с оптимизиране на оперативните процеси и пазарните стратегии на водещи международни компании в няколко различни сектора. Траян е завършил Харвард и Кеймбридж, но каузата образование го връща в България.

"Българинът има ниско самочувствие, а това не трябва да е така. Аз на няколко пъти вече оценявам България. Имаме хиляди позитиви и никой не си дава сметка за това. За жалост ми се наложи да ходя в болница в чужбина, но там е толкова сложна здравната система, че понякога може да ти се наложи да чакаш няколко месеца. Тук не е така", каза Банова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
2
 
7
 
! Отговори
Баба преди 6 години
Стига сте ни занимавали с тези лигльовци!
136
0
 
10
 
! Отговори
Миро А. преди 6 години
Любов,любов-като варен картоф. Разчупиш го,а той суров.
135
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
аз съм мъж на жена си,мъж на жена си...,само дето съм и шушумига..
134
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тя от своя страна ще го учи по френски.
133
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На тези двамата физиономиите им са си лика -прилика-гледат тъпо и лигаво.Деси Банова преди ми беше даже симпатична,сега е много изкуствена в лицето,като че е с маска.В предвид годините им,май вече е смешно да парадират с тези лични отношения.На всеки му е ясно какво правят,не е необходимо да го демонстрират.Много е лигаво.
132
0
 
6
 
! Отговори
До 137 преди 6 години
Да де - Немски лев търси.
131
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе стига ни досаждахте с тези две *** на снимката, бе!Тези писания сами ли ги измисляте, или някой ви плаща всяка седмица, за да публикувате подобни глупости?
130
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Деса гледа само да има лев,какъв немски?
129
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Edno vreme si mislih, che Petar Stoqnov e udaril danoto, no Plevneliev kopae tinqta
128
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тя тая е върти-опашка, преди беше се чуло че мъжът й е бил хванал на калъп!Сега пък тръгнала с тоя провален и изтъркан *** естествено за пари!
127
1
 
8
 
! Отговори
аз-ът преди 6 години
Преди го харесвах. За разлика от БГ Ганеца де все разчита на вуйчо владика, този ми изглеждаше self-made. Бил в чужбина, спал по паркинги, блъскал като луд по строежите... Викам си евала, най накрая един с таш..ци бате. А то кво излезе... Бедни ми, бедни Плевнелиев, що не си остана в бизнеса... П.П. Росене освен това Ю. е по-хубава от сегашната, дори и в жените деградираш.
126
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не може да се забрави нещо, което не си запомнил.
125
0
 
21
 
! Отговори
Посмешиште преди 6 години
В демократичната България след 1989г по голям *** за Президент не сме имали.НЕ ЗНАМ БАНОВА на ул.,КОЗЯК и БОЙКО КАК са го харесали дори и Българския народ си заслужава съдбата да е най бедния в пъти народ в ЕС
124
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо всеки ден ни занимавате с тия Цървуланковци ?
123
0
 
31
 
! Отговори
Митев преди 6 години
Сега ми е ясно защо съпругата му не искаше да се показва с него. Добре де. Обичат се, искат се, но да парадират така е отвратително. Да са на 20 години *** -дойди. Но на 50 и кусур...... То е вярно, че никога не е късно да станеш за резил, но всяко нещо си има граници!
122
1
 
19
 
! Отговори
Смешници преди 6 години
Тя пък ще го учи на Френски.Нали любовта им е голяма.След 10 -15г Банева ще го остави (мистар Бин )Защото няма да може да дига съмолета.И тогава ще разбере що за жена е,впрочем като повече жени в БГ.
121
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
МОЛЯ, спрете да ни навирате в очите това недоразумение. Съществото е срам за нашата Родина.
120
6
 
24
 
! Отговори
Коща преди 6 години
И пак да ми изтриете коментара, грамотността на Деса няма да стане по-висока. Нейните връстници, когато бяха на 13 г. говореха и немски и английски. Откога невежеството е нещо, с което трябва да се парадира?
119
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От залитания по перхидролки и чужд слугинаж на Росен П. не му остава време да си гледа децата!ужас
118
1
 
9
 
! Отговори
Коща преди 6 години
Откога думата м о д а се закрива със снежинки?