Трите деца, държани под ключ в "Люлин" – асоциални, не говорят!

Тийнейджърите никога не са ходили на училище
52
Трите деца, държани под ключ в "Люлин" – асоциални, не говорят!
Снимка: flickr

Трите деца, открити след убийството на възрастен мъж в столичния квартал "Люлин", са живели заключени и изолирани от света от години.

Още по темата

Те са тийнейджъри на 14, 15 и 19 години и никога не са посещавали училище, според близки до разследването.

Дядо им беше намерен убит, като за престъплението са задържани дъщерята на възрастния мъж и човекът, с когото тя живеела.

Най-голямото дете е момиче и в момента се намира в 9-то Районно полицейско управление в София.

Двете по-малки деца са предадени на социалните служби в столицата и са настанени временно в специализиран дом.

По информация на БНР, децата са асоциални и почти не разговарят. За момента не са ясни причините за действията на майка им, която ги е държала заключени в жилището в "Люлин".

Сигналът за убийството на възрастния мъж, който е дядо на трите деца, е получен вчера около 17:00 часа.

Наскоро стана известен подобен случай от Свищов на две сестри на възраст над 40 г., които не излизали от дома си с години.

Все още не е окончателно ясно дали са се изолирали по собствено желание или са били държани под ключ от майка им. Местната власт се опита да помогне с подобряване на битовите условия на семейството. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
5
 
4
 
! Отговори
Фло преди 6 години
Моля Ви, неосведомени прости хорица..... Първо адвентистите не са секта, а християнска деноминация, не от вчера, а от много гидини на зад!!! Второ тази жена явно е болен мозък и всичко, което е извършила няма нищо общо с вярата, която уж изповядвала!! Просто я фанатичка!! И България се води православна държава, а спазвате ли християнските закони?!Не! Живеете си в греховете! Моля осведомете се какво е секта и какво не, преди да обиждате една маса хора!! И не, аз не съм адвентист!!!
38
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 21 ... Тъпо ти стана май, а ?
37
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е официалното изявление на адвентната църква отностно случилото се със Стефан Янев - adventist.bg/iziavlenielulin.html
36
1
 
21
 
! Отговори
Do 37 преди 6 години
До АнонименИ как да се погрижат точно от "Съдебен спор" за дядото?Да отидат и лично да го охраняват??ТОва е задължение на държавата и нейните отговорни органи- Полиция, агенции за защита на децата и т.н.
35
13
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Съдебен спор" си направиха шоуто, ама после да се погрижат за дядото? Нямааааа... сега шоуто съпричастни ли са към убийството?
34
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 30 Адвентистите са американска секта!Просвети се малко преди да пълниш форумите с неумните си разсъждения (не използвам точната дума - обратното на острото - за да не ме изтрият)!
33
1
 
27
 
! Отговори
бай Иван преди 6 години
И според мен социалните не са си свършили работата. Крайно време е всеки в тази държава да си поема отговорността по съответния ред. Понеже много хора (лекари, доктори, социални, учители, полицаи, и т.н.) не осъзнават че от тях зависят човешки стдби и животи.
32
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От това което гледах жената е с шизофрения- не намесвайте религията- нещата там са много сложни.
31
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Япония има една категория хора "Хикикомори" - никакъв социален живот и тотална изолация. Доброволно оттегляне от всякакви хора. Прекратяване на всякакво общуване. Работят си вкъщи, поръчват си храна, продукти и т.н. до вратата и изобщо не се занимават с никого. Но точно тези в България са откачалки и по-добре да не се мяркат по улиците. Не били говорели.. Че за какво да говорят? За четирите стени? То е по-лошо от затвор тяхното. Все пак там ще има нова информация, а не "таванът се е напукал"
30
26
 
4
 
! Отговори
Опашката4014 преди 6 години
Наследството от комунизма еманципация и изнудване на жени над близките за богатство силикон слободия без задължения и грижи..
29
11
 
21
 
! Отговори
Нова конвенция преди 6 години
Всяко насилие над деца в детски градини социални домове над възрастни бащи и майки изпратени мъже в чужбина на работа, а жените им с цигари и алкохол и други неща без никаква грижа за собствените деца се извършват само от ЖЕНИ.
28
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
... културните особености на бг етноса ...
27
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До СРАМ ЗА ИНСТИТУЦИИТЕ 29Отговорът за съжаление е - български! Много позитивна реклама си правим като сме поели председателството на ЕС! И институцийте и вицето ни - пълна скръб!
26
2
 
90
 
! Отговори
СРАМ ЗА ИНСТИТУЦИИТЕ преди 6 години
Какви институции позволяват три деца, за които е сигнализирано многократно да бъдат държани като затворници?Убит е човек, който е молил за помощ многократно! Разрушена е психиката на деца!Това е случай, в който преди години е трябвало да се отнемат родителските права!!!Срам за псевдополицията и останали псевдоинституции! СРАМ!
25
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 21Само че "колхозната" форма на разбиране при повечето нашенци не подлежи на каквито и да са описани/казани, макар и с примери, добродетели!
24
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 19И уж учителите, в повечето случаи от провинцията борещи се за софийско жителство, ги побийваха та до ден днешен, вече уж зрели, им е изписано по лицето граничното личностно разтройство и семеен вертеп на първичните мурафети! Гореспоменатото от мен си личи без кой знае колко много литературни описания! :))))))
23
3
 
15
 
! Отговори
До 23 преди 6 години
За този случай сигурно си прав,но за много други и съседите имат вина,вероятно за да не си развалят рахатлъка или от страх от отмъщение.
22
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Я, и тук ги е досрамяло да напишат, че и трите са момочета!?! Да не би да е обидно нещо, на момичетата да се казва момичета?!? Явно не е политкоректно, според извратените неолиберални мозъци хахах
21
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Одавна съм установил,че тук няма държава.Вижте само от началото на годината колко убийства и извращения от този тип се случиха.А колко още има неразкрити?В парламента се замерят с компромати,а падишаха оправя света.Държавата е оставена на автопилот и народа започна да се самоизяжда-къде от немотия,къде от лудост,къде от глупост.ДОКОГА?
20
1
 
66
 
! Отговори
Някой си преди 6 години
До 22: Ако гледаш епизод 519 на съдебен спор, ще видиш съседите, които твърдят ще са викали социалните, а майката с нагло и грубо държание ги е гонила и проблема не е в съседите, а в институциите. Във всяка нормална държава, социалните щяха да дойдат втори път БЕЗ да ги викат съседите, заедно с полицията, а майката щеше да е вкарана в лудницата.