Дивна карала със 120 км/ч при разрешени 60! В затвора, скочи Слави

"Грубо е нарушила закона, почти е убила спътничката си"
Обновена: 20 мар 2018 14:45 | 20 мар 2018 08:50,
234
Дивна карала със 120 км/ч при разрешени 60! В затвора, скочи Слави
Снимка: архив, Булфото

Дивна е карала със 120 км/ч при злополучната катастрофа, станала на 12 март край село Българене, по пътя Русе-София.

Ограничението на скороста във въпросния участък е 60 – написа в профила си във Facebook шоуменът Слави Трифонов.

Както знаете при тежкото ПТП певицата се размина без сериозни наранявания, но нейната спътничка – моделът Кристин Илиева е с два счепуни крака и вътрешни разкъсвания и все още е в тежко състояние във ВМА.

Още по темата

Прогнозите не са особено приятни и се очаква пълното й физическо възстановяване да продължи поне година.

"Грубо е нарушила закона, почти е убила спътничката си. И закона предвижда за това престъпление до 2 години затвор. Така че, ако прокуратурата и полицията докажат всичко това, Дивна трябва да отиде в затвора", настоя Трифонов.

Публикуваме текста от поста му в социалната мрежа без редакторска намеса:

Преди известно време с моите колеги реализирахме един телевизионен формат по Нова Телевизия. Той се казваше "Пей с мен". Формата го спечели едно 12 годишно, много симпатично, много талантливо момиче от Русе. Тя се казва Дивна. Аз много я харесах. Много харизматична. Днес Дивна е млада жена. Нямам представа какво става с нейната певческа кариера, но за съжаление имам представа какво става с нейната кариера на шофьор. Разбрах за катастрофата, която е направила - карала е със 120 километра в час, при разрешени 60. Грубо е нарушила закона, почти е убила спътничката си. И закона предвижда за това престъпление до 2 години затвор. Така че, ако прокуратурата и полицията докажат всичко това, Дивна трябва да отиде в затвора. Както и Максим Стависки, между другото. Който наскоро участваше в зала "Арена Армеец" в шоу "Звезди на леда". А той пиян блъсна момиче, което сега е парализирано. Трябваше веднага да го вкарат в затвора, както и Дивна. Както и всички, които са извършили подобни престъпления. Когато това започне да се случва, тогава ще приема, че живеем в нормална държава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


234
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
208
0
 
7
 
! Отговори
Хрис преди 6 години
Слави е прав. Такова главозамайване да нямаш реална представа за възможностите си почти винаги дава такива резултати. Ако съм на родителите на пострадалото момиче ще я съдя до дупка.
207
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да попитам Слави - Как кара автомобил след като е сляп на 50%?
206
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави е една света вода ненапита. Само НАП да му се разрови из офшорките и той ще се озове в столичното следствие на нара.
205
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
slavcho shto ne se dupish na gospodarq ti Medi doganov a si na vsqka mandja merudiq
204
1
 
14
 
! Отговори
Слави е позьор преди 6 години
Щото пък Слави само с 60км/ч си кара джиповете... ай сиктир и позьор..
203
1
 
9
 
! Отговори
Пешо Пешев преди 6 години
На Българене има камера, разрешената скорост е 50км/ч не отдавна ме снимаха, по невнимание бях със 64, затова знам.. ако е в този участък разбира се, защото пише, че е в района! И да, подкрепям Сляави!
202
9
 
22
 
! Отговори
к преди 6 години
преди 2 години едно Турско *** с ТИР уби 2-*** полицай и го пуснаха с условна присъдаКъде беше тогава бе Славчо- храбри ибрикчио Американски
201
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И двете гъски са грозни.
200
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аксиденти стават всеки ден, с жертви и без жертви. Облоглавия що така се изхвърли кат *** на вестник за Дивна? Има нещо фиши ... .
199
4
 
27
 
! Отговори
Niki13 преди 6 години
Много е як Слави да скача на Дивна, не че я знам коя е. Що не пита какво се случва с Московски. На никого не пожелавам да загуби дете, това е най-тежкото нещо в живота, НО според писанията явно той е карал шейната . Или закона е само за балъците ?
198
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези двете са кифли, а онзи, гологлавия учиндолец е злобен, удобен и политкоректен, както винаги. Що не изчезнат от раз такива хора и да останат само добри, отговорни люде, с морал, със завет към дедите им? А? Толкова ли е трудно да милеете за род и родина? Какво по- важно има от това? Властта, както и законите произтичат от народа! Народа е избрал представителите си! Замислете се!
197
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой и даде книжка на тая ромка?Или и тя като братята и?
196
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Спазвай закона Ще й тежи друг път. За това е нужно съвест, морал, интелигентност. Да кара със 120 при ограничение 60!!!! Такива пи.теци избиват хората, а добре би било да убиват само себе си.
195
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дивна и ЩастСливна!
194
2
 
22
 
! Отговори
Спазвай закона преди 6 години
Зимна обстановка,мокра настилка,два пъти превишена скорост от 60 на120...Ми не може да не си правиш сметката!!При хубаво време,разбираемо да караш с превишена скорост,ама така...На каква се правиш,за къде толкоз ще бързаш!?Сега това ще и тежи цял живот...
193
3
 
46
 
! Отговори
www преди 6 години
Само припомням, че Слави Трифонов и Миролюба Бенатова много категорично и неморално (според мен) защитиха навремето Максим Стависки. Бенатова направи репортаж за неблагодарния баща Горсов, а Слави даде практически неограничен ефир и адвокатстване на цялата фамилия Стависки. Сега скача на Дивна?! Да, и според мен трябва да се лежи, ако това е доказано, но мисля, че не би трябвало такива приказки да има от Слави Трифонов и Миролюба Бенатова. Просто е много нахално!
192
5
 
6
 
! Отговори
+ преди 6 години
е това е превишаване на скоростта 2 години затвор както за убииство браво на онея от жълтите павета закон да има дори ку+венски дае неща+стници
191
4
 
13
 
! Отговори
Шоуто на слави преди 6 години
СЛАВИ ТРИФОНОВ НЯМА FACEBOOK !!!
190
7
 
33
 
! Отговори
Съмнение преди 6 години
Момичето ще си понесе последствията,но сякаш Слави има и някакъв личен мотив...Той е известен ,че не забравя...Пък Стависки го споменава за прикритие..
189
7
 
39
 
! Отговори
Lina преди 6 години
Милия... А неговите караванки ги карат с 50км, нали? Лицемер си е славитУ и нагъл, а колко народ му се хваща на " родолюбието", а той ц.вили измислени чалгии в Бг и Лондон и си прибира парите. Всеки би продал, няма нищо свято за него. Виновна е Дивна, но това имат право да го кажат хора, които не са нарушители,слави...