Горанов не обеща "великденски бонус": Ще мислим!

МС решава в сряда дали ще има добавки за пенсионерите
90
Горанов не обеща "великденски бонус": Ще мислим!
Снимка: архив, БТА

Трябва ни още малко време, за да преценим дали може в рамките на гласувания закон за бюджета да се отпуснат добавки към пенсиите за Великден. Това коментира финансовият министър Владислав Горанов пред журналисти в парламента и добави, че е въпрос на дни.

"Още малко време ни трябва за анализ на текущото изпълнение на бюджета, тъй като виждате, че излизат постоянно нови ангажименти. Знаете, че ангажимент беше поет към служителите на МВР. Докато бях в Аржентина, разбрах, че се е постигнало някакво споразумение и със служителите на Съдебната охрана и изпълнение на наказанията към Министерството на правосъдието", обясни финансовият министър, цитиран от БТА.

По-рано днес министърът на труда и социалната политика Бисер Петков каза, че Министерският съвет ще реши на 28 март дали ще има великденски добавки за пенсионерите.

Позицията на социалното министерство е да се запази досегашният им размер - 40 лева.

Във връзка с думите на социалния министър, Владислав Горанов коментира: "Той сигурно си има в бюджета тези пари, за да ги плати".

"Не му е работа на министър Петков, той по-скоро е цитирал какво е било предишният път, когато са раздавани", добави финансовият министър.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
1
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 6 години
А БИХТЕ ЛИ НИ КАЗАЛИ КОГА ЩЕ СЕ ИЗПЛАТЯТ ПЕНСИИТЕ ТО ДОБАВКИ РАЗБРАХМЕ ЧЕ НЯМА ДА ВИДИМ ...............НО ПОНЕ ПЕНСИЙТЕ ДА СИ ГИ ВЗЕМЕМ НА 5ЧИСЛО ПРДИ ВЕЛИКДЕН
74
0
 
7
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Още един цъкльо се напъва да мисли...
73
0
 
6
 
! Отговори
четящ преди 6 години
Г-н министър препоръчвам Ви да прочетете Статегията за национална сигурност!!!! Акцентирайте върху чл. 16 и върху гл.II/ .2. Национални интереси/ 20. Други важни интереси са: >гарантиране на икономическа, финансова и социална стабилност и икономически просперитет.Така отговорете ми: Какво правите по този въпрос. Ако нищо - тогава вемете правилното решение!!!!!!Поздрави от мен!!!!
72
0
 
13
 
! Отговори
гост преди 6 години
Правителствата на Борисов да влезе в историята /и в учебниците по история/ като българоубийци!
71
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На тоя много ще му отива един електрически стълб,боядисан в европейско розово!
70
2
 
27
 
! Отговори
ДА ТИ.... преди 6 години
АЙДЕ ПАК. ЕЙ, МАЛОУМНО ГЕРБРРАСТЧЕ КРАДЛИВО. ЗА 20 БИСТРИШКИ ТИГРИ МОЖЕ МИЛИОНИ, ЗА НАЙ-ОНЕПРАВДАНИТЕ, ОТ ЧИЙТО ТРУД ЗАБОГАТЯХТЕ, КАТО ОКРАДОХТЕ СЪЗДАДЕНОТО ОТ ТЯХ - НЯМА И ЛЕВ. ДАНО НА ТЕБ И ТИКВАТА ТИ ЕДИН ДЕН СЕ ВЪЗДАДЕ СПРАВЕДЛИВОСТ И ДА ЖИВЕЕТЕ С 200 ЛВ МЕСЕЧНО. КОЛКО ЛИ БЕШЕ ПОРЦИОНА ЗА ЗАТВОРНИК НА МЕСЕЦ, МАЙ ДОСТА ПОВЕЧЕ.
69
1
 
25
 
! Отговори
1 преди 6 години
Гръцките пенсионери,ще получат по 600евра,а наш горанчо,щял да мисли,сякаш 20евро,ще бъдат от неговите спестявания.
68
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега ще започнат едни съмнения , едни угризения , едни консултации на най висше ниво , като в целия този процес няма и капка мисловна дейност .
67
0
 
14
 
! Отговори
Бай-Кольо преди 6 години
...май пак искат да паднат от коня...както паднаха първият път?! Нека не забравяме че в тази пария 80% са...познайте какви?! Бивши комунисти и милиционери естествено...а бивши...както при наркооманите -нема !
66
1
 
13
 
! Отговори
Футуролог преди 6 години
Ако бяхме като Полша където отнемат офицерските звания и високите пенсии на комунистическите военни сега минималната пенсия у нас щеше да е над 500 леваВсички офицери от армията и милицията взимат пенсии до тавана от 900 леваНекви "обединени ***-оти" тръгнали да борят фалшивите телковеТа една инвалидна пенсия е 150 лева а има и по-малкиТова са парите за закуска на офицера от запаса и сегашен член на "БКП-Георги Димитров"-Симеон Балевски които е баща на вицепремиера Валери Симеоновлъжци
65
0
 
18
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Мислете по-живо,че последната спирка наближава.
64
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Он нема с кво да мисли.Оти е ***.
63
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
2016 в послените часове на Герб2 ББ плати над 300 милиона лева санкции заради измами на кметовете с еврофондове. С тези пари могат да се платят всички дългове на всички болници и да се спасят стотици животи.
62
0
 
26
 
! Отговори
OCTABKA преди 6 години
ГЕРБ OCTABKA
61
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един гербер мислил, мислил и накрая си подал оставката.
60
2
 
23
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 6 години
ПРАВИЛНОТО РЕШЕНИЕ ПО ГЕРБАДЖИЙСКИ ЯВНО ЩЕ БЪДЕ МАСТИТИТЕ ГЕРБАДЖИИ КАТО БОКО, ЦВЪКИ, ГОРАНОВ И СИЕ ВМЕСТО ДА ДАДАТ ПО 40 ЛВ. НА ПЕНСИОНЕРИТЕ ДА СИ ГИ ПРИБЕРАТ ЗА СЕБЕ СИ КАКТО СЕ СЛУЧВА ВИНАГИ. Е НЯМА ТАКАВА ДРЖАВА !!!
59
1
 
26
 
! Отговори
кратък виц: преди 6 години
Гербер мисли.
58
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо в Гърция не делят пенсионерите? И за Коледа и за Великден дават на всички независимо кой колко пенсия има. В България пенсионерите се делят . Защо? Защо ГЕРП премахна златното швейцарско правило за индексиране на пенсиите? Защо само депутати, министри, полицаи , и пр. им се увеличават заплатите, а за пенсионерите пари няма?
57
1
 
28
 
! Отговори
'убавец преди 6 години
Виж го бе, виж го к'ъв ми е 'убавец! Пу да те цункам бе.... по муциту бйе! *** виж *** к'ви мъдри приказки хортува! Министър не ами бог!
56
1
 
9
 
! Отговори
Той преди 6 години
Предлагам не да се дават бонуси, а мин фин да СИ ги взема от работници и служители (т.е. данъкопладците).Да стоти, да 'иляди :)