Над 60 души в помощ на модела Кристин

Бъдете винаги така Човеци, благодари майка й
24 мар 2018 12:00, Петя Славова
28
Над 60 души в помощ на модела Кристин
Снимка: Facebook

Над 60 човека се отзоваха в помощ на модела Кристин Илиева, която пострада при катастрофа с певицата Дивна. След като вчера майката на красавицата призова доброволци да дарят кръв за момиченцето й, много хора са се включили в кампанията.

Още по темата

"Безкрайно сме благодарни на толкова много приятели, познати и непознати, че се откликнаха на молбата ни за кръводаряване за Кристин. Днес толкова много хора дадоха от кръвта си, а и от душата си за едно прекрасно момиче, което пострада в една нелепа катастрофа. Благодарим ви, че с ваша помощ помогнахте на Кристин, а и на други хора. Бъдете винаги така Човеци.", благодари тя.

Столничната болница ВМА, където е настанена Илиева, не може да поеме всички кръводарители и най-вероятно ще има втора кампания за предстоящите операции, пише "Монитор".

Предимно роднини на Илиева са дарили кръв, за да спасят крака й. Организаторката на Мис България Ирина Папазова днес заяви, че след операциите на крака, Кристин ще бъде поета и от пластични хирурзи. Лицето на красвицата почти не е засегнато, което едва ли ще попречи на работата й като модел.

Припомняме, че момичето пострада при катастрофа край с. Българене, Плевен, след като пътува заедно с Дивна по пътя Русе-София. Изпълнителката на "Хипноза" управлявала автомобила, а до инцидента се стигнало, след като тя загубила контрол и се ударила в мантинелата. Самата певица се размина без наранявания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докато по болници и групи за взаимопомощ такива като мен и вас ни пренебрегват, докато си дават *** за поредната ***, тогава ще четете такива уж нечовешки коментари като долните.А това са реакции на хора, сблъскали се именно с нечовечност от страна на.здравната ни система и онези, които се опитват да си играят на Господ, ама правят усилия само за едни, а други се опитват да ги уязвяват в тежките им моменти.Битието определя съзнанието, госпожо.
14
8
 
16
 
! Отговори
Естествена преди 6 години
Кога станахме толкова зли? От панелното съществуване е, най -вероятно. Не зная какъв човек трябва да си, за да напилеш за пострадал тежко човек следните " творения" 1."Силиконка"2.Какъв модел е тая?3. Нека и!!! Да мисли следващия път. А ако беше вашето дете?? Ама със силиконовите ви стандарти - толкова.
13
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредната силиконка,но дано се оправи и да стане по-добра и ПО-РАЗУМНА!!!! Младите момичета,не могат да разберат,че естествената красота е най-добра!!!
12
7
 
10
 
! Отговори
Анонимна преди 6 години
Тя не е красива,а по-скоро така наречена кифла!!!!Разбира се, че трябва да ѝ се помогне!!! ДАНО да се опомни след това и да заживее ПО-РАЗУМНО!!!!!А за всички нарушители-съд!!!!
11
1
 
11
 
! Отговори
ИЗВЪН преди 6 години
ВМА не може да поеме 60 кръводарители ??! Да префасонират учреждението тогава в театър, цирк или някой МОЛ :))Кратко пояснение : редовно дарявам кръв в държавата, в която живея. Никой не го прави за пари или отпуск, полага се напитка и шоколад. Но хората знаят, че държавата не е абдикирала от здравеопазването и всеки може да се окаже на операционната маса.Накъде върви този свят ?... БОЖЕЕЕ
10
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До наблюдателДО 5Прав си определено ,но като няма никой в главата и с 60 коня може да се очисти
9
1
 
16
 
! Отговори
Въпроси без отговор преди 6 години
Много се радвам, че все още има Човеци! Всъщност светът се крепи на тези Човеци, а не на изродените подобия, минали покрай Човеците и изгубили човешкия си облик. Въпросите ми са към виновницата Дивна: С какъв принос участва във възстановяването на приятелката й? Призовава ли за кръводаряване, притеснява ли се за Кристин? Защо й трябваше да шофира със 120 километра в час? За къде бързаше? И къде стигна като бързаше? И още куп въпроси, на които няма отговор. Искрено се надявам, че Дивна съжалява.
8
5
 
5
 
! Отговори
безсиликонен нрав преди 6 години
нема значение колко силиконв една бежова с *** венци е налят.."Силиконите си сменят-нравът не"
7
7
 
5
 
! Отговори
махай силиконите преди 6 години
тия ЕГНета се разделят на:Предсиликонен шедьовърСилконен пациентСиликонена зурлаОт Крематориума са казали: когато печем починал със силикон, като се дигне температурата силикона потича и се зафащъ за скарата и като спреогиньо, немоеме да го изчегрЪтаме от пръчките-та си требе нова барбекютка скара за креметориумъ, бе!
6
5
 
12
 
! Отговори
Шоп преди 6 години
Божеееее, притеснявам се да не са й се спукали джуките при удара.
5
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
на всички олекна.между другото почти бях убеден че всичко е драматургия и театър.До месец на лазурният бряг,нали?
4
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да видим сега дали Дивна ще влезе в затвора, тъй като стана ясно, че се е движела със 120км в час, което по закон е за затвор. Най-вероятно също като руската измеет-убиец Максим Ставийски ще и се размине.
3
9
 
12
 
! Отговори
Saki преди 6 години
Всичко идва от алчните капиталисти.Производителите на коли от САЩ, Германия и Япония ги правят ненужно мощни, бързи и огромни.
2
15
 
17
 
! Отговори
курвенце преди 6 години
какъв модел? пиклата отишла в милано да си дава *** на богаташчета, да дарят те кръв!
1
1
 
26
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
Шофьорски книжки трябва да се дават при навършени 21 г Отделно трябва да има и ограничение за автомобилите, които може да шофира млад шофьор, примерно до 100 к.с.