БСП: ГЕРБ да платят "пиячката и танцьорките" за НДК-то!

Управляващи и опозиция отново в спор успешен ли е форумът
Обновена: 26 апр 2018 12:07 | 26 апр 2018 12:00, Камелия Цветанова
29
БСП: ГЕРБ да платят "пиячката и танцьорките" за НДК-то!
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

"Пиячката и танцьорките" на младежката конференция в НДК, провела се през миналата седмица, да бъдат платени от партийната субсидия на ГЕРБ. Това поиска червеният депутат Явор Божанков.

Конференцията се превърна в основна тема за конфликт между управляващи и опозиция за втори пореден ден в парламента. Според БСП тя е била пълен провал, а за ГЕРБ е била най-успешната до момента.

Още по темата

"Започнахте председателството на ЕС със скандалите около НДК и ще го приключите с още по-голям скандал. Ако ви обвинят в лошо отношение към младите, можете да се оправдаете, че плочките около НДК са за скейтборд, а това е младежка политика", скочи Божанков.

Според него е много унизително България да бъде представена с безплатен алкохол и полуголи танцьорки пред младежите, дошли на конференцията в София.

"Основният проблем е, че младежите виждат в нашето председателство застрашаващо и подкопаващо включването им в политиката, вие гледате на младите като на гайки в партийна машина, които аплодират, когато има заповед, но това не беше форум на младежката структура на ГЕРБ", обвини още социалистът.

Той упрекна и премиера Бойко Борисов, че прави изказвания, които са неуместни.

"В типичен стил той отправи послания към младежите, а нашите младежи отдавна получиха наставления кой да стане овчар и кой да сади картофи", мотивира се червеният депутат.

"Младите хора питат това ли е начинът да се харчат европейските средства, явно само те имат силите да поискат нова България и нова Европа, винаги ще има такива, които питат, без да има предварително написани въпроси, но ако сме свикнали народът да плаща за грешките на управляващите, нека сега те да платят за пиячката и танцьорките", призова Божанков.

Галя Василева от ГЕРБ обаче защити провелия се форум и начина на организация. Според нея конференцията е била много успешна и заради това има похвали от цяла Европа за България.

"Вас ви боли от това, но недейте да критикувате, когато нямате убедителни доказателства", настоя тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И от субсидиите да платят, тези пари не ги печатат в централата на ГЕРБ, а ги събират от нас и после си ги раздават. Още повече, че според референдума, на който се произнесоха 3 млн. българи, субсидии отдавна вече трябваше да няма.
25
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Както твърдят от ГЕРБ, убедителни доказателства няма - младежите вече са изтрезнели.
24
7
 
1
 
! Отговори
богомил преди 5 години
До там падна *** , понеже няма за какво да се хване , сега пък е срещу един , де факто , младежки купон с програма от танцьорки по трика и по 100 грама алкохол , става вече смешна , да не кажа жалка !!!
23
2
 
17
 
! Отговори
Жоре Задкулисието преди 5 години
Който и да "плати" сега, накрая всичко се плаща от народа.
22
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Събрали у нас комсомола на пиячка, хрантутене и празен лаф и какво очакват освен някой кюляф да им устроят... Който е свикнал на гуляи не можеш го удовлетвори с нищо. Номерът е да не организираш такива глупости и да останеш по- сериозен в работата си, а за младежите ей го Слънчев бряг вече отвори, само по алеите трябва да има безплатни пликове за повръщане, като в самолетите.
21
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 19Статията за Техноимпекс ли е?
20
3
 
13
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
"Пиячка, танцьорки, Западни Балкани", изключително точна символика на европредцедателството Му! Младежкото ГЕРБ не беше ли воглаве с щастливото семитче Георг Георгиев, оглавило, антиюдейското Гестапо в България?
19
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Плюем и по ГЕРБ, и по БСП, ама такива сбирки са точно в стил "банкет" от времето на соца, когато след официалната част партийните велможи се събираха с творческата интелигенция(певици, артистки, манекенки и пр.), да потанцуват, да се повеселят и да уредят я някое назначение, я апартамент, я кола...
18
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименДа плаща Корнелия. Тя има доста парички, незнайно откъде. Щом на 28 г. си е купила Техноимпекс Това нагло женище кога ще се опита поне да излъже качествено за ТЕХНоимпекс. Пардон тази млада дама - !!!!!!!!!!!!!!
17
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименДа. И още дълго ще го стягате - благодарете на ленин, сталин, жоро мумията, тошо, андрешко,станко, станишко, виденчо, първанчо, орешака, корни,..... Боже господи, ама те край няма да имат ако съм по-подробен. СТАНА ЛИ ТИ ЯСНО .
16
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бай *** Герберски решил да впечатли чужденците с пиене и гьобеци, резил...
15
18
 
6
 
! Отговори
Червени мухоморки преди 5 години
Че те младите хора това искат - алкохол и голи жени. Само че Бесните Страшни Пенсии не го разбират това. В БСП младежи са 50-60 годишните. А на тях или не им става или не носят на пиене :)))))
14
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен Скачат като ужилени и при най-малкия упрек и обвиняват несъгласните във всички земни грехове!$$$$$$$$$БРАВО - МНОГО ТОЧНО КАЗАНО. НО СИ СБЪРКАЛ КЪМ КОГО ГО АДРЕСИРАШ - ТОЧНО ЗА ТВОИТЕ ЧЕРВЕНИ ПРИЯТЕЛЧЕТА - ТОЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА. ВЕЧНО НЕДОВОЛНИ, освен когато КОКАЛА е в тях. НЕ се ли ЗАДАВИХТЕ ВЕЧЕ БЕСЕПАРИ Д О Л Н И
13
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вместо младежите ГЕРБ да са вътрешният коректив на партията и източник на умни идеи, са ги превърнали в пружинки за подскачане и папагалщина! Жалко! Дано по волята на народа никога не се качат във властта, която явно вече им се изплъзва!
12
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Както по- долу писаха- има си протокол за такива събития. Който иска алкохол, танцьорки и други подобни неща, след форума да отиде на дискотека или в някой клуб.Това не е сбирка на Митьо Пищова или Ценко Чоков(май така му беше името).
11
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако е имало и бело, значи всичко е точно! Нема да се излагаме пред чужденците я!
10
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гербаджийските падения нямат край...
9
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обвиненията за неуспех на събитието бяха отправени от самия Председател на Европейския младежки форум Луис Алварадо, така че гербераците няма за какво да се сърдят на БСП, нормално е те като опозиция да подхванат темата. И не е вярно, че "има похвали от цяла Европа", напротив коментарите са негативни специално за това събитие.
8
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хайде бе! Тези от ГЕРБ никога не грешат, винаги са на правилната страна и от тях по-умни и способни няма! Скачат като ужилени и при най-малкия упрек и обвиняват несъгласните във всички земни грехове! Снищете се, бе! Засрамете се! Така губите и ского ще сте в историята!
7
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
30 години стягаме инпрестягаме колана, стигахме дъното, после взехме да копаем дъното! И за какво?! За да се върнем в още по-ужасното днешно време! Няма никаква демокрация! Има тотална простащина и излагация! Всички жертви на хората се обезсмислиха!