Без шанс: Младият Феди, шофирал колата на Емилия и Башур, почина

19-годишният младеж бе със сериозно увреждане на мозъка
27 май 2018 16:18,
156
Без шанс: Младият Феди, шофирал колата на Емилия и Башур, почина
Снимка: Facebook

19-годишният Феди Башур, шофирал колата, с която катастрофираха поппевицата Емилия и годеникът и Жорж Башур, почина.

Това съобщиха от болница "Св. Анна", където момчето бе настанено след тежкия инцидент.

Трагедията стана в следобедните часове на 24 май на магистрала "Тракия".

Още по темата

"За съжаление, въпреки усилията на лекарите, 19-годишният Ф.Б. е починал. Припомняме, че той пострада много тежко при катастрофа на АМ "Тракия" и беше хоспитализиран в УМБАЛ "Св. Анна", съобщиха от болничното заведение.

Феди Башур е син на годеника на Емилия.

Още при приемането му в болницата стана ясно, че травмите му са много тежки и животът му е в опасност. Младежът бе с тежка черепно-мозъчна травма и сериозно увреждане на мозъка.

Въпреки усилията на лекарите Феди издъхна днес.

При катастрофата пострадаха и фолкпевицата Емилия и годеникът й Жорж, но двамата са без опасност за живота.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съболезнования на майката на момчето.Бащата е безотговорен."Годеницата" му изобщо не коментирам.
120
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много съжалявам за момчето, той не е виновен, защото дори и вече на 19 е все още разглезено дете, което родителя трябва да контролира. Какъв контрол е това да си в колата, докато сина ти който е на 19 години и още няма никакъв акъл в главата, камо ли опит, камо ли преценка, да го гледаш как кара като луд и да толерираш това. Бащата може да си направи изводите къде е сгрешил той самия. Глупавите хора учат уроците си по този жесток начин, но това е живота, това е и естествения подбор
119
0
 
0
 
! Отговори
Тиквата преди 5 години
До РадаЗа това става въпрос! Иначе и на мен ми е жал за хлапето.... Но каквото си направиш от глупост, друг не може да ти го направи!
118
0
 
3
 
! Отговори
Тиквата преди 5 години
Карали са със 180... Въпреки че Емилия разправя, че са карали със 110. Но не е вярно - излезте на някоя писта и минете със 110 през голяма локва, и после минете и със 180, ако ви стиска. И бързо ще усетите разликата! Но, Бог да го прости, хлапето.... каквото и да говорим сега, ще е след дъжд качулка!
117
3
 
15
 
! Отговори
Хм.. преди 5 години
Как се знае, че точно починалия е шофирал в момента на катастрофата? Кръвна проба за наркотици, алкохол и опиати направена ли е и на тримата? Експертиза за доказване кой е бил шофьора? Много е удобно е виновен да е починалия...лека му пръст!
116
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЕКСТРА! Жалко тия са пак ще се размножат и ще пуснат генетичния си код!
115
4
 
11
 
! Отговори
Емилия преди 5 години
Силиконя спсява животи уе хора.
114
1
 
32
 
! Отговори
Додо преди 5 години
До ЗАПАДКойто и да слага асфалта, а и каквото и да е качеството му, когато се "кара" с 200 километра в час спасение няма. С тази скорост, риска за фатален край при каквото и да била динамична девиация, било то пукане на гума, разсейване, аквапланинг или дори механична повреда, е близо д0 100%. Тази скорост е за авиацията. Жалко за загиналият сириец и мир на праха му, ако е вярно християнин - Бог да го прости! Ако има шещо позитивно в такива случаи, то е, че и други невинни животи не са отнети!
113
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бог да го прости загиналото момче!
112
1
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Mercedes Gle 4matic е била колата. Базова цена 130 000 лв. Със сигурност скоростта не е била по-ниска от 180-200 км/ч. Някак си не мога да им съчуствам на тези хора - подобна гигантска безотговорност. Чалга-самочуствието им и лесните пари им дават усещане за безнаказаност и безсмъртност. Единствено съчуствам на майката на младежа.
111
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
кОЙТО ИСКА ДА КАРА БЪРЗО ДА СИ КУПИ САМОЛЕТ НЯМА БЕЗСМЪРТИ ДОРИ И С МАРЦЕДЕСИ
110
2
 
17
 
! Отговори
до реалист преди 5 години
Скорост съобразена с пътните условия : уж ремонтирана магистрала, скорост от 120км/ч, нормален пролетен дъжд? Скъпи охлюве има разлика между аквапланинг и некадърно полагане на асфалт и събиране на огромно количество вода в лява лента, капиш?
109
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 12Ми много ясно, че са обществено значими.Карат последен модел луксозни возила с номера ССССССС и 88888888..Та така."Каймакът" на обществото.Да не са някакви лекари и учители, я?;)
108
3
 
75
 
! Отговори
12 преди 5 години
Някой се опитва да ми внуши, че фолкпевицата и бизнесмена са обществено значими личности и трябва да се занимаваме с техните проблеми и трагедията, която са си причинили от самоувереност и глупост. Далеч повече ме интересуват проблемите на тези които бачкат като волове и носят всичко на гърба си, а техните деца загиват от лечими болести или убити от чалгари и "бизнесмени" по пътищата. Когато си отиде такова дете, чалгабизнеса яде, пие и не се интересува. В този случай е обратното.
107
1
 
39
 
! Отговори
Рада преди 5 години
Карах по тази магистрала в същия този ден. Първо магистралата е отврат, и с моите 130 км, автомобилът се тресе като по ЖП ***. И второ - покрай мене минаваха с такава скорост, все едно съм спряла, както писаха вече преди мен.... Добре, че съм тръгнала по-рано, та нищо не съм видяла - това е станало доста след мен...Ами, никой не може да ти направи това, което сам си направиш!!! Факт.
106
3
 
31
 
! Отговори
Рада преди 5 години
Жалко за момчето, светла му памет....Голяма трагедия, много мъка, и един прекъснат живот в самото му начало - едва на 19....Трагедията на близките е факт и нищо не може да се направи повече.Освен живите да помълчат, и да си вземат поука....Колкото и да е зрял един млад човек на 19 и да не е вече дете, на него тепърва му предстои да трупа опит в живота... И младите хора не трябва да забравят, че са просто едни новородени, на които тепърва им предстои да се учат да вървят по пътя Живот!
105
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонименфе(й)са
104
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Емилия има жигански нос. Тази двойка вече е прокълната.
103
8
 
1
 
! Отговори
От Е 107 преди 5 години
Извинете за погрешният коментар, явно това на снимката е бащата, просто не прочетох тази изключително важна и обществено значима новина. Съдбата го е отредила да се случи, ако даде господ, ще се оженят, Емилия е прекрасна жена
102
7
 
0
 
! Отговори
Е преди 5 години
Съдейки по снимката, 19 или 39 годишен, да няма грешка?