Радев: С воля ще сме господари на съдбата си!

Президентът поздрави българите с празника
22 сеп 2018 13:45, Петя Славова
121
Радев: С воля ще сме господари на съдбата си!
Снимка: БТА

Прокламацията на Независимостта бе триумф на българската държавност, ясен знак към Европа и света, че млада България ще отстоява с всички сили своето място сред самостоятелните, благоденстващи и цивилизовани нации.

Това заявява президентът Румен Радев в свой адрес по повод тържественото отбелязване във Велико Търново на 110 години от обявяването на българската Независимост, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.
"Този мащабен исторически акт не бе случайна стъпка.

Със самочувствие и достойнство, с дипломатическа мъдрост и историческа дързост българската нация успя за броени години да изгради завиден политически, икономически и духовен потенциал, който да гарантира здравите устои на нова България", се казва още в поздравителния адрес.

Румен Радев припомня, че за по-малко от три десетилетия нашите предци уверено и последователно са изминали трудния път от Освобождението през Съединението на Княжество България и Източна Румелия до извоюването на пълния и безспорен суверенитет на страната ни. "Вярвам, че успехът на българската независимост бе нагледен пример как с воля, единство и решителност нашият народ може да бъде господар на съдбата си", подчертава още президентът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
0
 
1
 
! Отговори
До 93 преди 5 години
"Г-н президент вярвате ли в тази нация защото аз не.Съдбата е ясна - имигранти." Урааа! най-накрая ще се отървем от поредния мал.оумен! Успехи в чужбината и не се връщай! Ще останем само читавите.
90
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДРУГАРЮ ПРЕЗИДЕНТ ЗАРЕЖЕТЕ КАРУЦАРСКИЯ ЕЗИК НА ДРУГАРКАТА НИНОВА- НЕЯ НИКОЙ НЕ Я ПРИЕМА НАСЕРИОЗНО- НО ВИЕ ИМАТЕ ДРУГИ ПРЕТЕНЦИИ. ВИЕ СТЕ ПРЕЗИДЕНТ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ, А НЕ САМО НА ДРУГАРИТЕ, ОСТАНАЛИТЕ СЪЩО СМЕ БЪЛГАРИ- НАПРАВЕТЕ ТАКА ЧЕ ДА ВИ ПРИЕМЕМ ЗА НАШ ОБЩ ПРЕЗИДЕНТ.
89
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
89- ДЪРЖА ДА ПОГЛЕДНЕШ ПО ДОБРЕ ИЗТОЧНИЦИТЕ- ДА, РУСКАТА ИМПЕРИЯ ПЛАЩА, А СЛЕД ТОВА БЪЛГАРИЯ ИЗПЛАЩА ДО ПОСЛЕДНАТА СТОТИНКА 75 ГОДИНИ- ПРИ ИЗГОДНИ ЛИХВИ. НЕ ЛЪЖИ, НЕ МАНИПУЛИРАЙ, НЕ ПРИНИЗЯВАЙ ЗАСЛУГАТА НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ЗА ПЛАЩАНЕТО НА НЕЗАВИСИМОСТТА.
88
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До annybodyХахаха самолет не се шофира бе,браво бе умнико! Сам ли стигна до това заключение или някой ти подсказа? Абе вие с каскетите сте уникални бе :) Вече може да целунеш снимката на ***, ама умната, да не те прасне тока от монитора.
87
0
 
7
 
! Отговори
Пилот преди 5 години
И братовчед ми беше пилот на изтребител МИГ-29. И какво от това?Никога не се е пъчил и възгордявал от това, както Р.Радев. То не беше фукане, правене на пуяк и какво ли не още, за да си помислим, че е много велик. Един най-обикновен пилот сред многото други такива. Нито е гений, нито е умен. Тия от БКП/БСП какво непрекъснато изтъкват някакви небивали негови качества. Само като му видиш се.лската физиономия, веднага ти става ясно и за нивото му на интелект. Ха-ха! Голям *** се извъди!
86
0
 
8
 
! Отговори
Ани преди 5 години
Чета коментарите и си мисля:Единственото нещо което успя да постигне този президент за две години е да радикализира хората.Неразбирателството у народа е добре дошло за враговете.Кому служи този президент? И въобще отдава ли му се да служи някому?
85
2
 
4
 
! Отговори
Браво! преди 5 години
Много се радвам че се е сетил да поздрави народа на България!Така е човек не трябва да се води по акъла на другите, защото те му казват това което им е изгодно на тях. Дано пРезидента е разбрал че трябва да следва интереса на народа, а не на разните там Московци. Защото ППО може само да затрие България.
84
0
 
7
 
! Отговори
Реалист преди 5 години
Да, за 30 години България постига завиден напредък, но в условията на капитализма. Щото за 45 при социализъма се срина и остана далеч назад от тези държави, които в онези 30 беше задминала.
83
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Г-н президент вярвате ли в тази нация защото аз не.Съдбата е ясна - имигранти.
82
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До anybody. Толкова си неумен, че даже не си разбрал иронията в думата "шофира".
81
1
 
8
 
! Отговори
Решетников преди 5 години
Другари, светлото бъдеще е пред нас. Който може да го хване.
80
2
 
10
 
! Отговори
Но БЪЛГАРСКАТА преди 5 години
НЕЗАВИСИМОСТ бе ПОКОСЕНА от съветската окупация, наложеният полит, режим от Сталин, изпълнен от БКП, Г.Димитров, измислената "народна власт' от прости хора, УНИЩОЖИЛИ интелигенция, средна класа- СМАЗАХА незвисимостта на 9.09.1944.Оттам нататък- репресии, "МОЛЧАТ, НЕ РАЗСУЖДАТЬ".45 години.
79
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
87- ДОБРЕ Е ДА ПРОЧЕТЕШ ИСТОРИЯТА ЗА ДА РАЗБЕРЕШ ЧЕ НЕЗАВИСИМОСТТА СМЕ СИ ПЛАТИЛИ ВСИЧКИ НИЕ ДО ПОСЛЕДНИЯ ЗЛАТЕН ЛЕВ- И СТИГА ОПОРНИ ТОЧКИ-
78
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Д-Е-Б-И-Л
77
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
***.
76
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
хе хе 3-4 пръдливи червени трола ше си оплюят мониторите да хвалят тва бостанско плашило *** :)
75
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Байк Георги Радев как е - мачка ли наред?
74
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Фатмако върви да правиш лицеви опори бе :)
73
12
 
4
 
! Отговори
annybody преди 5 години
Хахаха самолет не се шофира бе, пънове гербави. Айде заминавайте да горите документи, че иде Видов ден. Така се омацахте, че посрамихте господарите си и ще ви подменят.
72
4
 
19
 
! Отговори
маши на Русия преди 5 години
И на децата стана ясно , че руския ген. Решетников е сложил Нинова и Радев за да се обърнат срещу САЩ и ЕС . Другари много сте елементарни.